Ага, значить добре запам'ятала. Дякую. Щодо риби, то я дуже копчену червону люблю... Особливо канапе з цієї смакотою. Ой, так захотілося... аж запах і смак відчула. Знаю, що є. Але я не їла. Я і тут 1,5 року то все оминала.
До всього треба звикнути. Нам колись ще в дитинстві довго не йшли дині. Аж поки не спробували медових узбецьких. Сусідка працювала в Кооператорі і навчила. А папая дуже теж корисна і смачна. Особливо, коли достигла.
Сама непривична продуктова цікавинка для мене була - це токіла (мексиканська горілка ) з хробаком.Називається Mezcal with worm. Горілку я пив.Досить добра , але хробака їсти не наважився. А колєга зїв.Моя жінка як то побачила , то її почало нудити.
Така бяка, вона добре для оформлення коктейлів та всяких інших підходить.на смак як гарбуз зелений.А може то нам не пощастило? Карамболь (carambola, star-fruit, карамбола) - глянцевый желто-зеленый ребристый фрукт, в поперечном разрезе образующий пятиконечную звезду, за что он получил свое второе название, звездчатый фрукт. По вкусу сочная крепкая мякоть карамболи больше всего напоминает гармоничное сочетание зеленого крыжовника, яблока и огурца. Благодаря красивой форме очень часто используется для украшения десертов, например, павловой или фруктовых салатов, также ее свежий вкус хорошо подходит к несладким блюдам. Аромат наиболее сильный, когда карамболь слегка отварена в сиропе до мягкости. Подготовка: фрукты являются спелыми, когда кожура желтая, а ребра - коричневые. Их не нужно очищать, просто срежьте ребра, как снимаете струну у стручка фасоли, а потом порежьте фрукт на кусочки-звездочки.
Ха -ха! Ви теж її пили! Для чого в ній хробак? Він по-моєму ніякого смаку не додає , а ні віднімає... Напиток зроблений з agave (різновидність кактуса , чи як? Подібне на алое) plants. Кажуть якщо наїстися тих хробаків (цікаво скільки штук?) , то можуть початися галюцинації.
Ну, вони ж тих хробаків і так їдять, без горілки. Смаженими чи як... Колись дивилися програми про дивну їжу різних народів. В Африці, здається, делікатесом є тарантули, зготовані так, що тільце має бути м'яке й соковите, а ніжки хрусткі. Бідні люди це збирають і готують для тих, хто може собі дозволити таке купити. Бідні таке не їдять, хіба на свєта.
В пляшці цей хробак звичайний , сирий.Оброблений попередньо чистим спиртом - так на етікетці пляшки писало. А якщо окремо їсти , то їх можна підсмажити , додати спеції і т.д. Так кажуть. Цю "хробакову" пляшку токіли , колєґа (наш хлоп з Стрия) з Мексіки привіз , з Оаксаки. Бо тут в горілчаних склепах токіла є , але без хробака.Адаптована під "нормальні" смаки.
пила я текілу з хробачком, але не таким, нажаль забула як вона називалась, так якогось особливого смаку не відчула, більше сподобалась проста, звичайна текіла. можливо справжні гурмани такого напою і відчувають якийсь смак, але мені до цього ще далеко
От і я так кажу. Мені що звичайна , без хробака - Sauza blanco , або aro. Або якась інша. А що та з хробаком. То на один смак.Майже..
А в аптеках продають заспиртованих змій, ще якусь гидоту.То треба тільки пити чи може зразу й закусювати?
Песики смачні, хробачки ні. До того батьки мене вчили щоб я хробачків не їв а за песиків забули сказати Незнаю. Хробака я доречі з'їв але більше не хочу. Ніяких галюніків і за смаком нагадує підошву мешта 1848 року + брудну шкарпетку. В Таіланді здається найбагатша кухня на хробаків і інших комах але я там ніколи не був.
І я теж не був в Тайланді. Але зато знав одну тайку , яка була добра ....на кухні. добре що жінка в другій кімнаті і не бачить моїх дописів