О! Омари! М-м-м-м-м... Купую деколи, не такий дорогий, в районі 5 євро, плюс мінус з копійками. Канадський, кстаті.
Обожнюю таке морське всяке ))) Слимаків не їла, але спробувала б. Та зараза живе в нас у винограді, кажуть цей вид особливо смачний. Їм знач йсти наш виноград можна, то мож їх спробувати вони такі симпатичні, від'єдені Колись у дитинстві ми з друзями смажили отих таких лічинок, що картоплю жеруть, білі такі й великі, предположитєльно то лічинки хруща - дуже смачно було, тіко не питайте чого ми їх вирішили смажити і їсти P.S. Памело я тож люблю
Плісняві сири - супер! Але оце жінка якийсь датський Esrom купила - то я їсти не можу. Смердить, як зі стайні. Та де живий. Морожений. А що таке світі, пупер?
Так що ж ти їх нюхаєш??? Я вже дуже багато різних видів куштувала. Навіть не пам'ятаю назв. Але часто було так, що батьки, а потім Роман питали, коли вже я свій сир з'їм, бо вони до холодильника приступити не можуть. А я без тих сирів жити не можу. У мене в холодильнику завжди є два види: danish blue та козячий із журавлиною та корицею. Я ж кинула лінка. пост №25 Я їх сирими не їм, але й смаженими теж ніколи не їла. Некорисно смажене, тому я таке майже не вживаю.
Ага, ну да... Тут народ на гілочку зачастив, то я пропустив. Такого не їв. Я чогось їх завше за якийсь зелений вид лимона сприймав, тому не чіпав.
В нас він $7-10 але живий. Що я дуже люблю це смажених жаб з пивом. Один японський ресторан поблизу їх готує
Ой, то хлопам не розказуйте! Ніщо для хлопа не зрівняється з добрячим шматком смаженого соковитого м"яса, а ще краще гриль. Я через таку смакоту готовий і тих пару хвилин життя втратити, які в мене буцім та смаженина забирає.
Омар - це лобстер? У мене деякі слова в українському варіянті ще не існують, бо я лише тут почала такі речі куштувати. Креветки в мене довший час інакше як шримпи не називалися. Гм... Чому ж у нас живий такий дорогий. Мабуть, я щось із ціною наплутала. Так гриль то інше. Я смажене на воді їм. Але на олії зрідка. А шматок м'яса і я люблю часом згамцяти, недоготованого, по-хренцузьки... Нещодавно в одного отця гостювали, то саме таким м'яском частував. Сказав мені, що я французка, а не українка, бо в мене смаки не українські. Взагалі, як на мене, печене смачніше, ніж смажене.
От хвалили вугрів копчених. І хоча я копчену рибу страх люблю, а вугрі - не пішли мені шось, не то...
Він сам, своєю особою. В нас королівський омар. Так ми ж на острові в океані, тому і ціни на все морське дешевші. Хіба з Японії щось літаком завозять. Та в Україні є креветки. Два види - чорноморські і азовські. Але вони інші. З дитинства їх їв. Ось вони свіжі. Смажені дуже смачні.