перечитувала френд-стрічку в Жж - у одній із спільнот натрапила ще на оголошення про такий-от фест: http://www.3axid.org/
Таааа!! Захід-фест, це буде мега позитивно! Групи там супер, є шо послухати і не дорого! Жаля буду вже в Петербурзі((
До нас їдуть москалі! Окупанти? Нє! Творча дружня місія! Вперше за чотирьохрічну історію літературно-мистецького андеграундного фестивалю «День Незалежності з Махном» на фестивалі виступатиме музичний гурт з Росії (з міста Санкт-Петербургу). Фестиваль, який представляє собою вибухову суміш патріотизму та волелюбства вже тішили своїми піснями закордонні гурти. Але в попередні роки іноземці приїжджали з Молдови («Здоб ші здуб») та Білорусі («Джамбібум», «IQ-48»). Участь російської команди для фестивалю, який організовує мистецьке об’єднання «Остання барикада», що відоме своєю підтримкою української культури та принциповістю, можна стати несподіванкою фесту. Отже, «Остання Барикада», щоб збільшити інтригу, ще й погрожує тим , що російський гурт може стати хедлайнером в один із днів фестивалю. А якщо врахувати, що петербурзький гурт зветься не інакше, як «Свобода», то може виникнути інше питання: а чи впустять такий волелюбний гурт після виступу на найбільш волелюбному фесті зворотно у Росію? За останньою інформацією, попри ризик опинитися в статусі політичних емігранті, російська «Свобода» все таки виступить на фестивалі «День Незалежності з Махном». А «Остання Барикада» гарантує, що це буде музична бомба! P.S. текст писав Сашко Недоній P.P.S. З огляду на територіальне перебування гурту «Свобода» в центрі російської культури, завдяки саме цій російській культурі деякі тексти гурту містять у себе ненормативну лексику. Тому МО «Остання Барикада» не рекомендує під час виступу гурту знаходиться на концертному майданчику неповнолітнім. P.P.S. Попри неординарну лексику пісень гурту “Свобода» виступ гурту все ж таки санкціоновано Громадською Комісією з питань захисту суспільної моралі.
Джаз Коктебель Народ. Хтось збирається їхати на «Джаз Коктебель» (Koktebel Jazz Festival)? Детально проце можна глянути тут. ********** Я просто маю зайвих два квитки туди і можу подешевше віддати (на жаль не вдається всім бажаючи поїхати )
17 жовтня - фестиваль Рок-Січ у Львові ! Грають: 1. W.H.I.T.E 2. Назад шляху немає 3. @traktor (гурт Сашка Піпи) 4. Гайдамаки 5. ВВ Початок - о 18.00, до 22.00. Парк Хмельницького.
25 липня вдруге у Львові відбудеться міжнародний фестиваль єврейської музики – LvivKlezFest 2010! Клезмерська музика – це музика єврейських ансамблів, учасники яких не знали нотної грамоти, але тонко відчували та розкривали душу єврейського народу.Вона лунала у маленьких єврейських містечках, це перш за все танцювальна музика, музика радості, щастя, під яку танцювали на єврейських, українських, циганських, молдовських, румунських весіллях... LvivKlezFest – це спроба відтворити втрачену музичну культуру та відтворити частину історії Львова та єврейського кварталу, який був невід’ємною складовою галицької мультикультурної столиці. http://lokal.lviv.ua/news.php?i=00000045
З першого по третє травня закрутяться Флюгери Львова. А я скучила за Міськом і вопше, в мене якась ностальгія за сейшнами і музичними тусовками. Хтось знає хоч приблизну програму і запрошених?
Дякую за відповіді... )))) Цього року Флюгери крутитимуться з 30 квітня по 2 травня, традиційно у дворику Ратуші. Програма 30 квітня, субота відкриття фестивалю 17:00 – «Tatosh Banda» (Львів – Коломия) 18:00 – «Русичі» (Білгород-Дністровський) 19:30 – «ShockolaD» (Львів) 20:30 – «Млада» (Київ – Донецьк) 22:00 – «Pervoe_Solnce» (Москва) 1 травня, неділя 10:00 – «Прокидання з Мертвим Півнем»: «Мертвий Півень» (Львів- Київ-Харків) за участі «Очеретяний Кіт» (Вінниця). Презентація СD - «Радіо Афродита». Вхід платний. 17:00 – «Vuraj» (Мінськ) 18:00 – «Kapella Maliszow» (Ґорліце) 19:00 – «Fratrez» (Мінськ) 20:00 – «DagaDana» (Познань – Ченстахова – Львів) 21:00 – «PanKe Shava» (Полтава) 22:00 – «Кораллі» (Івано-Франківськ) 2 травня,понеділок 17:00 – «МТ-3» (Львів) 18:00 – «AtmAsfera» (Київ) 19:30 – «Alex Trio» (Амстердам – Краків - Львів) 20:30 – «TRYKI:Lebik - Trebski - PaPa Zura» (Люблін) 22:00 – «Peter Baron Quartet» (Варшава – Вроцлав) Так що ви, кохані, як хочете, а я в п'ятницю після роботи їду до Львова. Хто буде?
Любі елефівці, зізнавайтесь, хтось з вас збирається на "Флюґери Львова"? Другий день фесту обіцяє бути мега-крутим! Я планую бути у Львові в цей період, можна буде разом затусити, якщо матимете бажання