Євросоюз

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 січ 2007.

1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Відповідь: Євросоюз

Ну это известные факты. А вот всё кто украинец туда сажали ? И вы тоже ? :)

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

1. Ви перебільшуєте і плутаєте москалів з росіянами.
    2. Коли москалі попадуть в ЄС - будуть скаржитися "ПОПАЛ", або тішитися (ті хто взагалі вміють тішитися :) )
    Думаю, красти будуть! Але цивілізовано, по-європейськи...
    А це - великий "+". :) Нє?
    Якщо расизм і гомофобія аж на роботі проявляється - згоден, тре' щось кардинальне...
    А Вам...
    "Риба шукає, де глибше". Шукайте, де...

• Подобається Подобається x 2
  3. galickii moskal

galickii moskal Well-Known Member

Россияне в России в Украине россиян мало, а русские в Украине преумущественно для галичанина как раз москали, ментальность у них другая.
    Я вот о том что не думает президент о своей нации, ну вступит Украина в ЕС а все равно рай не наступит москали не дадут, а вот добился бы он упрощенного визового режима в ЕС или США уже сейчас не только для студентов и бизнесменов а и для москалей может и жизнь бы в Украине наладилась и вступать бы ни куда уже не надо было. А то он только поездки в Израиль упростить хочет.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А для чого "москалям" візи в США чи ЄС? Я б на їх місці думав би про повернення на істарічєскую родіну. Спеціально для тих хто не може осилити української мови чи президент(УПА, НАТО іт.д.) не подобається. Адже віза в Росію кажуть не проблема. Я б навіть безкоштовний квиток до Хутора Михайлівського запропонував. А також медаль "За звільнення України".

5. galickii moskal

Вы плохо знакомы с идейной сущностью москалей об этом в статьях Крывдыка много есть ну и конечно часто цитируемый на форуме Штёпа может на многое раскрыть глаза. Те что в Россию едут то русские, москаль так просто не здается.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На перевиховання. )

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

Нерозумію... І чого вам туди їхати?..
    Як це можна одночасно ненавидіти і хотіти туди їхати?

• Подобається Подобається x 1
  8. Pedro

А Ви знаєте, вони якось дуже швидко перевиховуються (Патрік не дасть мені збрехати). Якось швидко любов к "язіку" холоне, не хочуть його робити другою державною мовою. Проти НАТО не виступають, за славянскій саюз (приєднання Заходу до Росії) швидко забувають, вже не хочуть щоб Путін був царем земної кулі і акрєстностєй.
    І чудо? Там де українська діаспора сильна і держава дає підтримку новоприбулим імігрантам через місцеву українську спільноту, вони вже починають українською мовою розмовляти і навіть приходять на урочисті міроприємства з річниці УПА чи Голодомору.
    Якось дивно... Чи може повітря інше ніж в Україні?...

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Знаю :)

В них проблема з самоіндефікацією. А тут хоч не хоч а якось тре назватись. А то виходить і не рускій і не українець і спробуй це кому небудь поясни.

Мені один знайомий (затятий москаль якого я знаю в Ню-Йорку з 80-тих) недавно навіть лекцію про голодомор прочитав а в 80-х він ще Сталіна хвалив яко наймудрішого правителя. :D

10. Patrick

Patrick Well-Known Member

Знаю тут 4 сімї росіян.І то таких настаящіх на "- ов" фамілії закінчуються.І ніколи не були в Україні.З одною з них жінкою , моя жінка - добрі коліжанки ( спілкуються по-англійськи).
    Так от в всіх 4 діти - англомовні.До батьків говорять тільки по-англійськи.З російської знають -"спасібо", "до свіданія". В одній сімї дорослий син 20р. - то ще знає "спі со мной" (навчився ,коли на літні канікули в Ленінград їздив).
    2 сімї були в Росії ,то кажуть що за ті гроші краще 2 рази на рік до Мексіки і Флоріди поїдуть.
    2 - навіть слухати не хочуть про поїздку.(вони тут 16 років).
    Коли , я щось пробував заперечити , мол не все так погано і т.д. - вони на мене накинулися дуже агресивно.
    Всі спонсорують своїх батьків на постійний переїзд до Канади.
    Назву Росія не використовують - називають "страна дураков".

11. galickii moskal

А вы удивляетесь зачем москалям визы.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А я совершенно не удивляюсь, всегда москалям в США рад. :)

13. Pedro

Я б не сказав, що зустріч з ними де б то не було (Австралія, Англія чи США) приносить мені велику радість. Але сам факт, що вони виїхали з України на постійно викликає в мене велику сатисфакцію.
    Я за нагородження їх медаллю "За звільнення України"!

• Подобається Подобається x 3
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Але ж їм там зле...Чужина все-таки.Якби їх всіх на "історіческую родіну" десь в тайгу,на природу,на свіже повітря.Побудували б собі дерев’яні "ізбушкі"(як наші вивезені) та й горя би не знали...

15. Pedro

Ромку, вони дуже великі патріоти єдінай-нєдєлімай лише проживаючи на чужих територіях і перебуваючи в ролі окупанта. Там вам і язік втарой (Краще пєрвій) ґасударсвєний, і НАТО в горлі сидить і славянскій саюз...
    Але в Росію їх і бульдозером не випхаєш. Ось в Прибалтиці їм сказали - хочете громадянство, вчіть нашу мову. Незадоволені? Росія велика і далеко їхати не треба. Хтось репатріювався? Риторичне запитання...
    Сидять далі в Прибалтиці, як вош в кожусі.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В нас в США є і природа і тайга і більше двох мільонів зеків, приймем більше якщо тре і ізбушкі построїм, нема проблєм :)

Я за щире благовлаштування москалів :radist:

17. Romko

Сталосі...
    "Сьогодні впала майже половина європейських кордонів. Опівночі до шенгенської зони приєдналися 9 держав Східної Європи та Прибалтики. Тепер у ній 24 країни, де мешкають 400 мільйонів людей.Ангела Меркель, канцлер Німеччини: "Відкриття кордонів – це свобода подорожувати і зустрічатися, обмінюватися думками. Усе це сучасна молодь сприйматиме як належне. Нове покоління європейців житиме без кордонів – їхні батьки про таке тільки мріяли".

Ференц Дюрчань, Прем'єр-міністр Угорщини: "Я радий, що нашим дітям та онукам не доведеться відчувати того страху, що проймав наших батьків при наближенні до кордонів"."
    Опівночі до Шенгенскої зони увійшли іще 9 країн-членів ЄС
    А нам залишається лише дивитися і облизуватися...
    І тішитися,що в нас не так все і погано.
    Шевченко згадався...

Згадайте, братія моя…
    Бодай те лихо не верталось,
    Як ви гарнесенько і я
    Із-за решотки визирали.
    І, певне, думали: “Коли
    На раду тиху, на розмову,
    Коли ми зійдемося знову
    На сій зубоженій землі?”
    Ніколи, братія, ніколи...

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це офіційна версія... а простий народ сприймає це з пересторогою... бояться східної мафії, криміналу, чорноробочих. В Німеччині пару демонстрацій пройшло проти відкриття кордонів...

19. Romko

Був я в Польщі,неодноразово,спілкувався з простим народом(до "непростого",як розумієте мене не допустили).Ні разу,повторюю ні разу я не чув,що хтось не хоче Шенгену.

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Звичайно... Польща з іншої сторони барикад...
    Я за Західну Європу говорю...

а де твій аватар? :)