Євросоюз

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 січ 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• злісні офтоп та персональщина
    Шо там читати - лізуть ватні мудаки з усіх шпар. Толерасти до такого звичні.

Не розписуйтесь за всіх, моржуйте собі на здоровля в іншому місці.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не читав від Василько щось негативне про Росію. Може хто читав - покажіть.

3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ось, це, мабуть, перший негативний допис пана Василя про кацапстан.
    Шифруєсі.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• офтоп
    Відповім Вам і Миху.
    Якщо в коморі завелись щурі, то винні не щурі. Якщо через паркан зайшла в город чужа корова, то винна не корова і не паркан. Якщо в хаті капає кран, непрацює вимикач, і скриплять двері, то винен не сусід.
    Мені сто разів начхати на Росію, мені тисячу раз начхати на Путіна, і на їхній дОбуток начхати на русскій мір.
    Мене цікавить ВИКЛЮЧНО Україна, народ України і моя сім'я.
    І хоч стотищпітсот раз кричіть свою мантру ПТН ХЛО, Україна понадусе і слава Україні, ніхто не прийде і порядок не наведе.
    І за "дно".
    Два моїх діда воювали із Рейхом. І мені не подобається, коли Перемогу опускають. Навіть на дно Байкала.

• Тупо Тупо x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• стоп'ядесяте перекручення ніку, обговорення модерації
    Ого, скільки тут злісного офтопу і персональшини. Де ОнКноун?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

100%, в таких випадках треба кричати мантру ПРХ ПНХ.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А моїх два діда, нині покійних, не хотіли воювати з рейхом, бо знали, що москалі ще гірша зараза.
    А я не просто так запостив той Ваш допис. Я на 100 відсотків був впевнений, що тільки через ту червону шмату Вас так пройняло.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Червоні шмати інші... Їх є три штуки.
    А це прапор Перемоги.

• Тупо Тупо x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пішов понтогон про дідів.:facepalm:
    В мене дідо в радянській армії воював, після війни головою колгоспу був, то шо мені тепер, за зека сльози лити?

• Смішно Смішно x 1
  10. Dervish

Dervish миється в бані

можеш піти завалити памятника невідомому солдату, дідо напевно цінив би революційне поривання нащадка

• Тупо Тупо x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василько №2 в ефірі. А при чому тут памятник невідомому солдату?

• Подобається Подобається x 1
  12. Dervish

Dervish миється в бані

ура-патріоти можуть тільки з памятниками і воювати та революційні гасла висловлювати... Дон Кіхоти нашого часу.

• Тупо Тупо x 2
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, молодець. 5 балів за методичку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. iso

iso Well-Known Member

Підривна робота? Деморалізація? Краще за нашу владу з цим ніхто не справиться.

• Тупо Тупо x 1
  15. Dervish

Dervish миється в бані

Ревні борці за Україну, вишиватні оратори такі як тягнибок, Фаріон, Михальчишин, Ільєнко, Мірошниченко і інші урапатріоти сидять в своїх затишних апартаментах та не поспішають на ділі захищати свою державу. Ось такі на ділі вони "патріоти".

А от толпою напасти на одного беззахисного пенсіонера, закидати автобус з дітьми камінням, пройти смолоскипною ходою, звалити памятника, на це вони мастаки.

• Тупо Тупо x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ти поспішаєш?

17. Dervish

Dervish миється в бані

я ні, проте я не позиціоную сеье як представника титульної нації та патріота до мозку костей.

А ось ти чому ще не на фронті?

• Тупо Тупо x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, на фронті тільки хто позиціоную сеье як представника титульної нації ?

19. Dervish

Dervish миється в бані

є ще ті кого насильно мобілізували і відправили воювати незрозуміло за кого і за що. І таких пререважна більшість.

• Тупо Тупо x 1
  20. Dervish

Dervish миється в бані

ну і чого не в ато? Чи пити каву в львівський кав"ярні куди приємніше ніж гнити в траншеї, постійно плучати по гриві від своєї офіцерні та жувати паршиву баланду? Чи не так? А Я ліпше тут попишу, повоюю в інтернеті?

а де твій аватар? :)