Євросоюз

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 січ 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Надзвичайно неприємний, гнилий паскудний народець. Лише одного більш-менш нормального грека стрічав, всі решту - гімно гімном. Думаю, вони мають таке ж відношення до древніх елладівців, як і нинішні "єгиптяни" до тодішніх. Тобто - ніяке.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Інформативно Інформативно x 1
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Василю, Ви забули дописати про Славу Вальцмана :haha:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. VasMT

Слава Меркель!
    А барига Вальцман хай бариші рахує...

5. Samojlovu4

Ну та, є таке.
    Але ї в Німеції скоро люки типзяти будуть, якщо такими темпами всяка чорнота прибувати буде. За останні роки нехіло зросла злочинність, і 99 % всіх злочинів - іноземні мігранти, переважно чорножопі.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Америці афроамериканці мене особисто дратують повадками без комплексів, він може йти по вулиці співати собі шось, говорити сам з собою. Або йдеш собі по вулиці, а якесь чудо їде на ровері і починає пропонувати якусь фігню купити, типу біжутерії. Або на світлофорі стоїть машина, дві чорні голови висовуються з вікон і починають кричати на всю вулицю - питають в перехожих як проїхати, і т.д. Взагалі вони всі поголовно артисти, всіх підряд можна в кіно знімати, від Едді Мерфі нічим не буде відрізнятися.

7. Samojlovu4

Там взагалі поза рамками часто... Я раз так по-дорозі десь в кнайпу заперся, світлий день - то реально як в кіно новий ковбой в салун заходить. Тиша і негрота витріщилась, здається навіть здивовано. Вирішив шо снідати може почекати, ну нафік.
    А в латинський америці, деяких країнах, реально сцикотно на вулицю білому вийти. Чорне є чорне, ніякі там апартеїди і антисемітизми просто так без причини не бувають.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:)))

Може в когось реально на колір шкіри в принципі алергія, але то шо я описав здається цілком обєктивні причини.

9. Samojlovu4

Не про колір шкіри мова - а про колір культури і менталітету.

10. VasMT

Ukraińcom wstęp wzbroniony

Małgorzata Czajkowska
    21.04.2015 01:00
    A A A Drukuj
    Pub Jack w Bydgoszczy (fot. Google Street View)

Do bydgoskiego pubu Jack nie są wpuszczani Ukraińcy. Przekonał się o tym w sobotę Olexandr Rudyy. - Zakaz to polecenie szefa - usłyszał od ochroniarza, który zastąpił mu drzwi. Rudyy zawiadomił policję, że w klubie stosowana jest bezprawna selekcja ze względu na narodowość.

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,17786752,Ukraincom_wstep_wzbroniony.html#ixzz3XyDnVlzW

11. Samojlovu4

Ну бачиш, вашильку - чим далі від маскви, тим культура культурніша.
    Пшеки українців не пускають, а самі пшеки для німців - бидло і злодії. Такий стан речей в цьому світі.

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маємо ще один доказ, як наш Василько зі Стрия вірно служить російським спецслужбам. Зверніть увагу, ми в стані війни з Росією. Є конкретний ворог, який бомбить наші села і міста, хоче відібрати частину території, гинуть наші люди. І є Польща - наш добрий сусід, який по суті допомагає Українї. І що робить наш Василько? Відшукує якесь гавно в неті, щоб пересварити нас з Польщею ( і то вже не перший раз), що безумовно є на руку Путіна.

Що скажете, Васильку? "НошУ я портупєю і всьо тупею і тупею?" Чи таки щиро служу Путіну?

Це один момент.

Другий.

Уявляю собі роботу Василька на підготовці зелених, необтесаних новобранців, коли Василько так само, як на ЛФ вживає слово "Вальцман", "ідете захищати бізнес Вальцмана" і т.д. По суті, це є підривна робота в тилу "ворога". Деморалізація особового складу.

У мене ще закралася думка, що Василько не сам дуже і викликався в армію, я думаю, що не виключно, що отримав завдання з Білокамінної за непогане бабло. А може й улюблений зек оплачує...
    Можна у все це неповірити, але факти - річ вперта. Я не уявляю, для чого людині - відставнику вишукувати в неті всяке гавно про Польщу. Який зміст? І при тому жодного подібного гавна не писав про Росію. Задумайтесь над цим.

Я теж служив в армії в радянські часи. Якщо б я в свій час таке писав про дружні країни, обзивав, зневажав головнокомандуючого, мною зразу б зайнялися спецслужби і навряд чи я би дослужив в армії. А те. що робить Василь - то є підривна робота.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чим ще занятися на службі бойовому охвіцерові?

Модери не повірять ні за що.

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

З цим погоджуюсь, бо дивуюсь. Але час від часу усім нам треба відро холодної води на голову, от Василь і носить.

Ради об'єктивності почитайте "інші" форуми.
    Звісно не повірю. Я цю людину знаю особисто, а в людях непогано розбираюсь.

А взагалі, модерське нагадування усім - ви в темі про Євросоюз, хочете про Василя поговорити - у відповідну тему, прошу.

• Не подобається Не подобається x 1
  16. Samojlovu4

Йому зуби повибивати ще пару років назад треба було - а замість того в десни з ним цілуються, і тепер на полігонах. Ніде той світ так не перевернутий, як в Україні.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що цілком реально таке можливе. Ті, хто таким займається-підривною роботою, знаються між собою. Отримали завдання, поділили кошти і впєрьод за родіну.
    Чому Василько пішов в армію, коли Вальцман керує тією ж армією? Любов до України? Тоді нащо писати всяке гавно про Польщу, розуміючи, що Польща - наш союзник? Я взагалі не розумію, нашо Василькові писати подібні статті? Що спонукає? Не знаходжу відповіді, крім однієї: Василько на роботі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:facepalm:Хто б сумнівався - з такими друзяками. Скажи мені хто твої друзі і я скажу хто ти. (Не буду казати). Яке їхало - таке здибало.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну ОнКноун подобається. Вона взагалі до брутальних мужиків нерівно дихає.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Потрібно ще розуміти, що російські спецслужби мають завдання: дискредитувати керівництво України.
    А тому, коли критикуєш когось з гори, потрібно хоча б подумати: а може я то роблю під впливом російської пропаганди? Адже не легко подати пару гнилих фактів і людина "сама" зробить висновок про керівництво. Вона думає, що сама... а насправді...

У нас ворог - Росія. І це насамперед. Чи давайте почнемо копати тих, хто сам копає Росію?

а де твій аватар? :)