Євросоюз

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 січ 2007.

1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я вже зверху купу посилань накидала, в чому проблема? :) Пише преса про цю подію :) Звісно, може хтось би хотів, аби то найбільшими буквами писало по центру сторінки, ну вибачайте, то все-таки не світового масштабу подія :)

2. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Добре, бачу: не здогадались. От Вам відповідь.

Цивілізований світ нарешті усвідомив такі принципові моменти:

1. Україна в масі свого суспільства продемонструвала прагнення до цивілізованого стану справ в країні, а саме до відомих "трьох китів" - ринкової економіки, демократичного устройства суспільства та прагнення до зміни ментальності з варварської до цивілізованої.

2. Україна є останнім бастіоном між сучасними варварами (не будемо казати, хто це, хоча це російське суспільство з керманичем Пyтіним) та цивілізованим світом.

3. Україна чи не єдина країна, що згідна та здібна вести пряму війну з варварами.

Й отже, цивілізований світ став сприймати Україну як частку себе не в сенсі гасел, а в стратегічному сенсі. Й отже, став дуже сильно нам допомогати. Так, нас не приймають до НАТО через формальні обставини, й ще довго чекатимуть на прийом до ЕС через стан отих "трьох китів", що я навів вище. Але в неформальному порядку сюди вже йдуть реально великі гроші та подібні ресурси, реалізуються схеми підтримки, починаючи з енергетки, закінчуючи послабленням нашого ворога.

Ця допомога не носить явного вигляду, бо не є явною частиною бюджетів країн або міжнародних організвцій (ЕС, НАТО та т.п.). Також далеко не все можна вирахувати грошима (для прикладу - як оцінити розвіддані, що отримує Україні від НАТО та США?). Але "взагалі" ці суми на сьогодні вимірюються декількома міллардами доларів. Й все це - безповоротна допомога.

Водночас цивілізований світ надає допомогу дуже обережно. Бо є, принаймні, два ризики:

1. Допомога може попасти "не до тих рук" (від розкрадання корупціонерами до явних ворогів України)

2. Можна настільки "перегодувати" Україну, що замість вудки ми отримаємо рибку (напевне, Ви знаєте, що допомога - то дати вудку, а не рибку). Тобто, не розбестити Україну великими грошима "з неба".

Щоб уникнути другого ризику, безповоротної допомоги надають не багато, а все інше - лише платні кредити, участь у стратегічних бізнесах та підштовхування до розбудові "трьох китів". Оце останнє - "три кити" - має водночас знизити й перший ризик.

Отже, якщо бажаєте вести розмову про наш стан справ, весь час зважуйте на цей мій допис.

• Подобається Подобається x 4
  3. komisaras

komisaras миється в бані

Ой ли?
    Украина:
    ВВП (ППС)
    • Итого (2012)
    • На душу населения
    338,334 млрд.[8] долл. (38-й)
    7 421[8] долл.Болгария:
    ВВП (номинал)
    • Итого (2011)
    • На душу населения
    54,271 млрд[4] долл. (75-й)
    7 242[4] долл.
    Доход на душу в Украине даже выше. А он косвенно определяет доходы населения.
    Или вы надеетесь на его значительное падение?

4. Petrov

Petrov Well-Known Member

Именно, что косвенно. Зачем Вы в косвенное полезли, если можно сравнить напрямую? :)
    Точные цифры не привожу, но примерно, если я не ошибаюсь: ср. зарплата в Украине составляет 270 долларов, ср. зарплата в Болгарии составляет 400 долларов.

5. Wili

Wili Well-Known Member

Ну що ж друзі вангую що сьогодні РусЗМІ масово розродяться сюжетами про еврогеїв, кінець України в зв'язку з підписанням угоди і іншими економічними прогнозами, на форумі вже повилазили))))))

• Подобається Подобається x 1
  6. komisaras

komisaras миється в бані

Вот ваша ключевая ценность в глазах Запада! Вас готовят к войне с РФ и ее сдерживанию.
    Война с "варварами" руками других, прикормленных "варваров".
    Вам правда хочется выступить в такой роли?
    Как вы преуспеете, другой вопрос, но спокойной жизни Запад вам не планирует.
    А пока РФ нейтрализовала вас вашими бывшими соотечественниками.
    Вы с ними то не справлятесь, как с РФ справится планируете?

Останнє редагування: 27 чер 2014
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти шо, гониш?

• Подобається Подобається x 2
  8. Petrov

Petrov Well-Known Member

Было бы очень интересно почитать соглашение и проанализировать. Попробую на досуге предоставить объективный анализ... :)

9. komisaras

komisaras миється в бані

Это средняя температура по палате. Но даже если так , то 130 дол. разницы слабое преимущество, для успеха.
    Хотя, если планируется десятилетнее пребывание Украины , на этом уровне благополучия , то конечно. Как вы думаете , они согласны, еще лет 20 зарабатывать эти копейки?

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Это не я ,а Коваленко. Я только конретизировал его тезис!

10. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Смішний Ви, хлопче... "Нас готують"... РФ ВЖЕ воює з нами, без будь-якої підготовки, що ми могли б отримати. Любите ви, росіяне, обрехувати ситуацію, з ног на голову перевертаєте. Нас ніхто не готовил, аж допоки ви не начали війну. Справимось, не майте сумніву, й з вашими найманцями, й з вами самими.

• Подобається Подобається x 4
  11. skam

skam Well-Known Member

отправили в баню хлопца, хотя он вроде приличный..(действий модератора не обсуждаю, не сомневайтесь ))))
    Насчет навешать слов вумных по любому поводу - это мы впереди планеты всей. У нас любой алкан точно знает все тайны мирового закулисья, и по любому поводу готов дать отлуп любому академику.
    Вот чего руками сделать - это не к нам, лучше по-уши в дерьме сидеть и рассуждать про наш ответ чемберлену

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Московскіе хлопци саміе прілічние.

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

То наш штатний троль повернувся :)
    Цей хлопець ще часто приходитиме, він спершу пристойний, а потім його криє :)

• Подобається Подобається x 1
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Прощай, немытая раисся!

• Подобається Подобається x 6
  15. Petrov

Petrov Well-Known Member

А Вы поставьте себя на место украинцев. Предположим, Украина оттяпала кусок России. Потом на русский форум приходит приличный хлопец из Украины и говорит, что вы, русские, дураки, вам нужно дружить с Украиной, потому что мы самые крутые, смотрите, как у нас все хорошо и пр. бла-бла-бла. ) Ну какая тут еще может быть реакция? :)

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ми хотіли вступити в асоціацію ще до всякої війни з варварами.
    Але варвар напав, і з ним потрібно воювати, хочеш - не хочеш.
    Таку роль нам відвів якраз варвар.

Адже війна почалася не з того, що Європа озброїла до зубів Україну, а потім нацькувала на Росію, яка тільки й прагне, щоб жити в мирумир.

З Росією Європа і Америка повелась після розпаду СРСР по-дружньому. Буш навіть (дається конопля молодості взнаки) побачив душу Путіна.

Були спільні маневри Росії і НАТО. На запрошення Росії кораблі НАТО заходили в російські порти. Одним словом, мир-дружба.

Але потім трапилися якісь зрушення в головах керівників Росії.
    Росія трошки укріпилася газом, що підняв її з колін, і вирішила, що можна починати гнути власну лінію, крантиками бавитися, булавами, на батут американців посилати.
    Таке часто трапляється, коли одна людина починає царювати необмежений період часу, а інтелектом - далеко не аристократ.

З такими нормальним людям доводиться воювати.

Така місія випала на українську долю.

А де гроші для розвитку економіки Україна візьме, тут я навіть не сумніваюсь.
    Менше красти із бюджету, і будуть гроші.

Якщо при Януковичу кожен рік крали десятки мільярдів щорічно, а тепер украдуть лише один-два - от Вам і гроші.

А асоціація - це така штука, що чиновники просто змушені будуть красти менше, адже контроль буде значно жорсткіший.

Порошенкові та Яценюку нема смислу красти із бюджету, адже вони свої гроші заробили не методом знімання шапок в громадських туалетах.

Порошенко хотів навести лад в Україні ще десять років тому "руками, які не крали". Але "руки, які не крали", виявилися не на висоті.
    Тому зараз доводиться робити це самому.
    Повірте, мільярдерові Порошенку, якби для нього гроші були основне, зовсі не обов"язково було лізти на лопату бульдозера на Майдані.
    При його статках купив би собі якийсь острів у Середземному морі, замовив золотого батона для душі, а тут би заводи шурували цукерки та автобуси для його ж блага. Та і з Путіним знайшов би мову.

Я так думаю, і хотілося б, щоб я не помилявся. Втім , я - оптиміст не по роках.

• Подобається Подобається x 8
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"ВчеŘа еще мы оба клялись в любви до гŘоба
    А ныне енти клятвы ни к чему,
    Поскольки моя СаŘа живеть у комисаŘа
    И пŘишивает пугвицы к ему.

Зачем же я любил и тŘепетал -
    Нас Řазлучили тŘуд и капитал
    И ентот Řоковой антагонизьм (ой вей!)
    Řазрушил мой здоŘовый оŘганизьм!"

Ось так і загинув комісар у нерівному бою з Бандерівцями...

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

http://podrobnosti.ua/power/2014/06/28/982416.html

Я не зрозумів, що це за лайно? Якшо ЕС вже фактично став частиною Митного союзу, то навіщо він здався?

ЕС буде вирішувати нашу долю разом з цими потворами?

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Дуже схоже на те, що Порошенку руки викручує Меркель на догоду РФ. Причина мене не турбує. А Німеччина завдяки великому економічному потенціалу сильно впливає на всі рішення ЄС. Тому продавили продовження "перемир'я" на 3 доби, випливає Ківалов
    http://newsdaily.com.ua/post/317071
    Є чутки про реінкарнацію у владі Медведчука ті Шуфрича
    http://zik.ua/ua/news/2014/06/28/me...rych_ocholyt_lugansku_oblast__dzherelo_501583
    Якщо через непослух до Меркель нам бракуватиме допомоги з ЄС - краще тоді без допомоги, Бог все одне на нашому боці.

20. Ungern

Ungern миється в бані

На Украину надвигается цунами реституции

а де твій аватар? :)