Євросоюз

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 січ 2007.

1. yasam

yasam Well-Known Member

Ведун, погода погагна ?

2. pipie

pipie Well-Known Member

А медичне страхування обов'язково? Скільки коштує в місяць? Яке покриття забезпечує мінімальна страховка?

3. Vedun

Vedun Well-Known Member

Та ні прекрасна погода) не сприймайте як образу. Просто боляче стає за тих людей які мучаться а не лікуються в наших лікарнях.

• Подобається Подобається x 1
  4. iso

iso Well-Known Member

Нічого, недовго... Прийдемо в Європу, тоді держись буржую клятий:ireful1:

5. Vedun

Vedun Well-Known Member

головне щоб в ту Европу Україну не заносили вперед ногами.(( А то ще трохи(рік-два) і так буде((

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Пікантні відкриття. ) Одна з кнопочок переключає унітаз в режим біде, ще одна - сушить те, що там треба посушити. ))
    Так.

Залежить, скільки заробляєте. Приватні підприємці платять мінімум 1800 корун (сто доларів), але будете багато заробляти - будете більше платити. За працевлаштованих платить працедавець.

Що таке "покриття"?

7. pipie

pipie Well-Known Member

Медична страховка не фіксована? Залежить від зарплати?
    А яка мінімальна зарплата?
    Страховка лікує все? Припустимо лікування зубів?

8. Un.Known

Здається, вісім з чимось тисяч (приблизно 450 доларів).

Якщо жінка - підприємець, і в неї двоє дітей до 15 років, то страхування за неї платить держава.

Так. Лікування крите, якщо вам захочеться білих естетичних пломб - зі своєї кишені.

9. Vedun

Vedun Well-Known Member

Якщо вас болить зуб то звичайно вам його полікують але якщо вам не подобаються ваші криві зуби, то рівняти їх ніхто не буде за рахунок держави це вже примха.

10. pipie

pipie Well-Known Member

З такою зарплатою краще не хворіти!

11. Un.Known

Працювати просто треба більше.

Не впевнена, що Ви мене зрозуміли - з вас постфактум нічого не вирахують.

12. Vedun

Vedun Well-Known Member

На заході ніхто не переймається такими проблемами. Є чітка система де крім прав є і обов"язки які є одинакові для всіх, тому люди там спокійно працюють, сплачують податки, соціальні внески, медичні і т.д. Але в випадку проблем - держава за них дбає і нікому в голову не приходить стати самим хитрим. Немає поняття хабаря, служби там контролюючі а не караючі. Звичайно радянськім людям які живуть за принципом: нам все пофіг і нам нічого не буде - це не зрозуміло.

• Подобається Подобається x 3
  13. Un.Known

І ще один післялікарняний штрих до обличчя Євросоюзу. Це відноситься до бірюкового "предприятия развалят, экономику задушат".

Лежу я зараз на ліжку PromaReha , електрообладнання над ліжком чеського виробника Daniševský, а в маніпуляційних і операційних обладнання чеського виробника Linet

А реконструкція лікарні зроблена з грошей ЄС. А це не тільки в будівництво інвестиція, але й робочі місця для працівників у вище згаданих фірмах. Ну і для документального підтвердження:
    [​IMG][​IMG]

Лінету, пардон, не буде - фотографувати в операційні не пускають.

• Подобається Подобається x 5
  14. Vedun

Vedun Well-Known Member

В Європі гроші працюють а в нас гроші виводять в офшори. Вони(в Европі) гроші мають і гроші вкладають щоб мали всі і ці гроші повертались назад у вигляді прибутку. В нас же основне правило - забрати і чим більш бідніший народ буде, ти багатшими будуть здаватися олігархи.

• Подобається Подобається x 6
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ех...
    Грайсвальд.Університетська клініка.

Київ.Інститут нейрохірургії.

Хм...чи то лише в мене зник весь допис?

Останнє редагування: 1 гру 2013
  16. Vedun

Vedun Well-Known Member

Що краще справно платити податки і страховки і мати нормальну медицину чи не платити нічого і мати "безкоштовну медицину"?

• Подобається Подобається x 5
  17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Я тепер получаю гроші, які заробила за роки роботи (скоро кінчаєтся...), і не получаю всіх, тому що іде податок на медицину, крім других.

18. yasam

yasam Well-Known Member

Хочете сказати що у Єворопі вам дадуть померти з голоду?

19. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А хто мене буде годувати, як я не буду мати грошей? Тільки якщо розживусь таліркою зупи в церкві.

20. yasam

yasam Well-Known Member

Не переживайте, скоро ми попадемо в євросоюз і вас нагодуємо.

а де твій аватар? :)