Євросоюз

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 січ 2007.

1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Можуть бути, але їх нема й не було. Як те що я знаю, історія країн Старого й Нового Світу не знала випадку, щоб на вищу державну посаду претендувала людина з двома відсидками. І, що не менш ганебно, так це те, що цю людину, в її намаганннях, підтримує майже половина населення країни:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ну таке мабуть може бути тільки у нас. А ще велика частина людей підтримують напарницю Лазаренко. Шкода, що Кучма її тоді не дожав, хоч щось добре б для країни зробив.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Хто не підтрмує "напарницю Лазаренка", той в цій ситуації підтримує Януковича, бо другого варіанту просто не існує.
    Треба говорити вам тут, підтримщикам Ющенка, наприклад таке: " Калєктів, я підтримуючи наче Ющенка, а насправді підтримую любімого Хведорича".
    Особливо зручно таким макаром підтримувати Януковича на Галичині - вовсю вопєть при цьому, шо Юлька москальська шпійонка, та "чесно" б'ючи себе в груди, волати на весь Край за абсолютно непрохідного Ющенка - шо и требовалось доказать. Наче й патріотично, але в той же час, по самій суті, подлянка для України суперова.
    Ваші потуги, пацани, білими нитками шиті...
    Мені з терикону все видно.

4. RGB

RGB New Member

честно гвооря, чем дальше, все чаще посещает мысль, что при Кучме не так уж и плохо жилось-то. А как его критиковали в свое время...Правильно говорят, все познается в сравнении))

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

А еще лучше жилось при Союзе. Железно были на прилавке два сорта варенки колбасы по 2руб.20коп, крупа по 30 коп и вообще бесплатные( ну и шо, шо вонючие), бюджетные сортиры.
    Девки-курсистки стоили бутылку полусладкого шампанского с шоколадкой "Аленка", а пара приличной обуви в "Березке" 120-130 руб.
    Пчелы летали молча, на выборы ходили строем, детей рожали по разнарядке. Я про всех своих до сих пор толком ниче не знаю,- все данные остались в московских архивах и все под грифом "секретно навсида"...

• Подобається Подобається x 4
  6. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ну що Ви такі дурниці кажете, аж соромно таке читати від українця :sad:

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

Тобто, якщо зараз Тимошенко не було би, нам би було гірше?? Теоретично в чомусь могло бути і гірше. А ще мені цікаво яку користь вона нам принесла?
    Просто за такою ж логікою, може жаліти за тим, що через Кучму в нас немає Лазаренка.
    Я сподіваюсь ви про це не шкодуєте.

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Колбаса стала еще хуже, сортиры те хе, девок можно снять и за бутылку паленой водки. а насчет разнарядки я вообще не понял. И насчет архивов полный бред, сейчас за деньги вынесут все

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ну це залежить від того який архів. З ФСБшних архівів ви нічого не винесете.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Довго мовчав... Не можу підтвердити... Дружбан з СБУ повів про рознарядку на відкопуваня документів 1944 - 1950 року... в користь однієї із "воюючих сторін"...
    Довести не можу... Тобто - бла-бла-бла.. Але я цій людині вірю...

11. Arthur

Arthur Well-Known Member

Я таке можу допустити. Але чи можете Ви собі уявити, щоб в ФСБ була рознарядка передати документи про сталінські репресії в користь однієї із "воюючих сторін"

12. VasMT

Не можу підтвердити!
    А Ви вважаєте, що в нас ТИХ документів мало?

13. Arthur

Arthur Well-Known Member

Підтвердити не можете, а уявити?

Та і в нас такі документи є, і поступово з них знімається гриф „таємно”.

14. VasMT

Колись казав, (не подумайте, що я дуже розумний), поки не буде весь пакет документів - доти буде БРЕХНЯ. А брехня мені не до вподоби...

15. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

я от вас западноукраинцев не пойму , у вас там леса повырубали уже все, постоянные катаклизмы , то затопит вас там то ещё шото , а вы хоть понимаете что всё это ремонтируется за бюджетные деньги , 80% которых поступает из восточной украины , потомучто там у вас ниукто официально не работает? вы хотите в европу для того чтобы легально работать там и при этом опять же не платить налоги в украинскую казну.У вас бытует мнение , что если бы не восточная украина , то вас бы давно взяли в ЕС , хотя кроме Львова там и производства нет никакого.ЕС нас щассматривает как природные ископаемые и свалку хотите хоронить в бывших лесах ядерные отходы из европы ?
    Кароче , не хочу знать шо там вам вешают по телевизору , новам явно не хватает трезвого взгляда

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви мали на увазі істарічєскія іскапаємія? Щось на зразок динозаврів? Вірю, що ВАС так расматріваєть. І не тільки Європа.

• Подобається Подобається x 5
  17. Ома

Ома Дуже важлива персона

18. VasMT

А таки правда... Ома! Ви колись бачили бук (дерево таке) діаметром в ДВА метра...?
    А двометровий в діаметрі буковий пень...? А мені довелось і те, і за пів-року, інше...

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звідки інфа?

20. Полковник

Полковник миється в бані

Дассс.
    Как-то с язЫками на Харьковщине не заладилось.....

а де твій аватар? :)