Євросоюз

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Мих, 1 січ 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Євросоюз

Можливо...Але до того йшлося.Об’єднання відбудеться швидко і,думаю безболісно.Польща і Прибалтика не втратили свого обличчя,своєї ментальності,культури.
    На відміну від нас...

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну... та я ніц проти не маю... навпаки, може родині нарешті легше буде в гості до нас їздити...

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Между Европой и Украиной построен железный занавес

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Подивляться на наше керівництво...
    Ліпше з мудрим згубити,ніж з дурним знайти...

5. юстас

юстас Well-Known Member

Ну і наздоровля,а Україні що з того? Подивіться тільки, які ЄС закони приймає! Я рахую,що Україна має добиватись не членства у ЄС, а безвізового режиму. А тоді наші люди вже самі собі ради дадуть:naci:
    І Україна не буде мати на своїй шиї стільки зайвих забов"язань перед іншими державами.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Всього ділов?
    Скільки віза коштує?..

7. юстас

юстас Well-Known Member

35 євро наскільки я знаю (але її ще треба отримати)

8. levandivka

А кокої холєри робити в ЄС людям, що не мають 35 євро і не можуть візу отримати?..
    Для добрих працівників - це не проблема.

• Подобається Подобається x 1
  9. юстас

юстас Well-Known Member

справа не в розмірі суми,а в тому Що треба вистояти черги і потім можуть ще не дати.
    А якщо я хочу просто поїхати в Перемишль в гості - "кокої холєри" платити 35 євро?Краще я куплю на них частину подарунків, або машину зайвий раз заправлю. Гроші є гроші,нє?

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не збудований, а пошитий... білими нитками... кремлівськими хитрунами, нє?:D

11. viltis

viltis Well-Known Member

Турфірми навіть не беруть для отримання віз в Італію і Іспанію "чисті" паспорти.

Якби то дав 35 евро і маєш візу. Ти ще принижуйся, і сто раз повторюй, що не на заробітки їдеш.
    Я півроку провчилась в Швейцарії, повернулась в Україну, хотіла поїхати ще раз --провідати друзів. В посольстві сказали навіть не пхатись , і щоб друзі приїжали в Україну. Зі мною в черзі стояла жіночка, яка їхала в Цюріх, щоб стати хресною мамою для донечки подруги. Мала вже куплені авіаквитки в обидві сторони, запроньований готель, запрошення....довідку з роботи і т.д. І їй візу не відкрили.

• Подобається Подобається x 2
  12. levandivka

І хто в тому винен? То "совєцьким" у візах відмовляють, чи всьому світові?
    Буде порядок в Україні - то й боятися наших перестануть. А це - спільна проблема, спільно тре з тої діри вилізати.
    Нє?

• Подобається Подобається x 4
  13. Курт_Кобейн

Курт_Кобейн Well-Known Member

Жив у Киеві - таких черг у паспортних столів у Львові немає і близько...І візу отримати у Львові значно легше ніж у Киеві, чи то мені повезло?

14. Хтів відкрити тему про ЄС, та знайшов цю. Отже, гадаю доцільно продовжити обговорювання цієї теми. Повторюю свої слова на підтримку євроінтеграції.
    Извините за кросспостинг...

• Подобається Подобається x 4
  15. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Канечна нет. Мы не будем оглядываться на Россию. Мы будем смотреть в след ЕС... как он удаляется от нас...
    Хмм.. такое чувство, что ЕС нас прям так хочет, а мы туда сами не хотим.:mocking:

16. Iolup

Iolup Well-Known Member

Ніхто нікуда не віддаляєсє. В скорім часі потиснемо одні одним руки. ну і про Росію не будем забували, чим зможем, тим поможем.

• Подобається Подобається x 1
  17. Вступление в ЕС позволило ирландским аграриям выйти на рынки ЕС и уменьшить зависимость от поставок на британский рынок, как Украина может освободиться от своей аналогичной зависимости от России. Кроме того Ирландия стала проводником для американских компаний для входа на рынок ЕС. Украина аналогично может стать проводником азийского капитала в ЕС. Разве нет тут сходства? Мы должны воспользоваться нашим геополитическим положением, а не вариться в собственном соку.

• Подобається Подобається x 6
  18. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Дык, я сам бы с радость руку европецам пожал. Только боюсь при таком правительстве,( вернее было бы написать полит. элите речь не только о правительстве) енто будет не скоро. К сожалению...:pardon:

19. Вы, похоже, не горите желанием, это таки-да заметно. ;)
    А ЕС таки-да "хочет", чтобы Украина стала европейской страной, как когда-то слала таковой одна из беднейших стран Европы Ирландия, которая сейчас одна из самых успешных в ЕС. Также
    сегодня получили членство наши соседи и имеют возможность воспользоваться европомощью и, самое главное, опытом и преимуществами, которые даёт именно членство. Структуры ЕС интегрируются в структуры этих стран и из-за своей минимальной коррумпированности позволяют в буквальном смысле слова излечиваться экономикам. Другое дело, что мы хотим всего того же, но сами. Сами мы будем возиться в десять раз дольше. Да и зачем, если есть проверенный путь, который уже прошли большинство стран ЕС???

• Подобається Подобається x 5
  20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Зачёт! Вот что значит стать успешным:
    :))

В РФ таких проблем немає. Навіть в США можна отримати візу... Тобто "совецькі" різни бувають. :)

Останнє редагування модератором: 4 гру 2008
а де твій аватар? :)