А хто тобі заважає,відкрий своє підприємство маленьке і працюй,тоді зрозумієш,тих хто краде кругом тебе по 6 на тебе одного. Ось і вся ЄВРОПА.Це виходить з 1 мільйона, 400000 нелегалів.Ось вам всі пенсії і субсидії,так знаходять штрафують,но...
Це питання не до мене,а до зарубіжжя.Це їх маркетинг такий 5 років,а дальше сам,а все так дорого,це не запорожець.
В мене склалось таке суб'єктивне враження що ви завели своє "слава Вальцману" як мінімум на другий день після виборів , можливо я справді я глибоко помилявся. Завжди стараюсь "не упорствовать в своих заблуждениях", тому раз дядьку Василю ви так свято впевнені що приступ гострої вальцманофобії в вас почався значно пізніше публічно сі вибачаю
Вибачення прийняті. Так Хулігане, моя гостра вальцманофобія розпочалась коли я з середини армії побачив антиукраїнську політику цього бариги. А тоді понеслось.
Бо цілий світ знає, що класні чуваки і чувіхи в Мінську перебазарили, в результаті чого настав в Україні мир і спокій...
Про порівняння французьких подій з нашою війною View: https://www.facebook.com/lvivbatiar/posts/1521855978138935?pnref=story
Як можна порівнювати теракт з окупацією? Коли Німеччина створить на території Франції військову базу, захопить Марсель дивесантами зі зрізаними нашивками, проведе референдум про відокремлення - тоді будем порівнювати. Чи якщо Франція цього не допустить після пункту "захопить Марсель диверсантами" - хоча б тоді.
Не можна порівнювати. В Парижі були справжні терористичні акти. А президент Франції назвав це війною. Слово війна повторила сьогодні і посол Франції в Лондоні, яка виступала по ВВС. В Україні не терор, а йде спрвжня війна. Там терором навіть і не пахне. Зате і президент і інші керівники України тупо це все називають АТО.
Що цікаво? фр. президент назвав війною і ніхто з того не робить проблему, ну а у нас - щирих дистанційних патріотів - це тупо назвати АТО. Сидить собі в Європі і хоче, щоб українці жили в комендантську годину, щоб на місцях керували не вибрані люди, а військовий комендат. Що Педро? Вам мало того, що сами собі покращили життя? Хочеться, щоб українцям жилося ще важче?
Ой. А поясніть мені, чому не послали в АТО оті харі, що розганяли Майдан? Або чому фури з "гуманітарною допомогою" їздили, як до себе додому? Люди себе поважають. Вони терор проти своїх громадян називають війною, бо це таки війна - проти цінностей, свободи, життя. А в нас декілька тисяч вбитих молодих чоловіків, і нічого - АТО. От я б хотіла побачити гузиці тих (хоча, краще ні), хто хотів би в АТО, то ж не війна, чого боятись.
Як же набридли усі ці телевізійні шмарклі про "бєднєнькіх паріжан і ужасающій тєракт" Особливо по українському телебаченню. Що? Немає про що говорити? Що, у нас усе без проблем? Хочу задати одне питання... Уже 1,5 року в Україні діється грандіозний теракт планетарного масштабу. В цьому теракті наклало головами як мінімум тисяч 15 людей, українських громадян. З них добрих кілька тисяч - мирні мешканці. Які не в окопах, не воїни АТО, не сєпари, які - мирні мешканці. Дідусі, бабусі, діти, жінки... На їхні голови вже 1,5 року падають міни, снаряди, гради, торнадо, в їхні вікна залітають кулі... їхня спальня - підвал п'ятиповерхівки а похід під кулями по продукти - ціла епопея... Цілий регіон розміром з чверть Франціїї в руїнах... і хрєн знає скільки все це ще триватиме... Тож запитання - скільки квітів французи принесли під посольство України? Відповідь - ніскільки... Тому що їм пофігу... "Дємократічєскоє саобщєство" ложило на Україну великий превеликий болт... Цих зажраних лицемірних людисок хвилює тільки: бабло, бізнес, де розважитись, щоб ще такого екстраординарного зжерти на вечерю... Їм пофіг горе сотень тисяч знедолених українських громадян... А чи їх дуже турбує доля сотень тисяч мертвих сирійців? Та ж вони й зробили з Сирії руїну а з сирійців трупів... І робитимуть далі... Сотні тисяч афганців, сирійців, іракців, українців, росіян для них так, фігня, унтерменши, другий сорт, розхідний матеріал в їхніх геополітичних забавках... Але є справедливість! Біблія каже - хто що посіє, те й пожне. Сієш вітер - жнеш бурю... Тож і в "дємакратічєскає саобщєства" нарешті прийшла... поки ще не буря але реальний вітерець, предвісник бурі... А українська влада - верх цинізму... Як же ж вони тіпа засмучені... Аж чуть не плачуть в тряпачку... І президент і прем'єр і купа придворних сраколизів... Усі такі засмучені... такі згорьовані... Немов би в Україні була тіш да гладь... Вони би лицеміри про десятки тисяч своїх мертвих співгромадян так побивались би... і щось з усім тим робили... Таж ні, свої співгромадяни для них фігня... купа бидла... Проте 120 з хвостиком суперлюдей з Франції то такі да... трагєдія планєтарнаго масштаба... Подвійні стандарти. Так це називається. Лицемірство і підлість.
а який з них толк? багато з них і без того перейшло то сипарів. а хто їх мав зупиняти? Кордону нема і не було.
французи знали про наші проблеми з газет, їх то не переймало. От їм дано терракт, щоб пройнялися. Ну а ми - українці добре знаємо яке це горе, тому так і реагуємо. Що тут дивного?
З чверть Франції?.. Я шось пропустив? Насправді ні. Просто Париж - це символ Європи. І він так і вибраний насправді, щоб було максимум розголосу. Не хочете носити квіти до посольства - не носіть. Від цього нічого не зміниться. І хто це взагалі вигадав?
На голови французів прийшла відплата. За те що їхній лицемір Оланд бомбардував Сирію і вбивав в тому числі неповинних сирійців... Ось і все. У тому й різниця між українцями і французами. Українці нікого не бомбардували і потерпають... А французи розплачуються по своїм рахункам. А дивне те що українська влада тіпа усі сльози по французам виплакали... при тому забила болт на власний народ. А ще дивніше те, що власний народ усю ту шнягу хаває...
Та навіть гнати перед військом, аби хлопці на мінах не підривались. Не проймуться. Та й це неправильна ціна за "пройняття". Французи заплатили за помилки своїх політиків. Українці платять за помилки своїх. Ви б не брехали.
Як жінці може прийти в голову що раз війна, то по-любому хтось підривається. Може яку комісію створити - кому в першу чергу підриватися, а кому пізніше?
А з чого ви взяли, що "по-любому"? Таких випадків було багато. Та й не суть в тому, аби підірвались, а в тому, що купа їх живуть собі просто й легко, зарплати отримують від держави.