Європа у вогні

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Un.Known, 14 лис 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

електриком?

2. elektrik

elektrik Well-Known Member

Ні мені нічого не зірвало,слухаєш новини,а там говорять, що потрібно путлеру дати повноваження захисту ЄВРОПИ.
    І як ти думаєш,дах не зірве.А це сам Олланд говорить.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. elektrik

Так електриком,тільки по легкових машинах,у нас на кожному приватному маєтку написано,ПОСЛУГИ ЕЛЕКТРИКА.

4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Кто те террористы, с какой организации? Ответа нет до сих пор.

Вместо этого пан Василь равняет теракт с войной, а электрик-мен предлагает 100 000 за преза о_О

• Смішно Смішно x 2
  5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Шо, Олланде каже "Путик , введи войска!" ? :scratch_one-s_head:

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І брехня те, що оранжоїди армію розвалили? На чолі з Гриценком?
    Так, здається, самі те ж стверджували. Хоча не впевнений, а шукати не буду.
    Чи брехня те, що автомобілі стояли без вузлів? Так було повно роликів тоді, що скидалися на акумулятори до військової техніки.
    А яка техніка намагалась виїхати зі львівського гарнізону, тут також обговорювали.

А про харчування в армії знаю від свого кума. Його син служив, розповідав, що харчі туди возив.

А так - лэйтэнант я , старшой, служив ще за радянських часів, в ППО в Заполяр"ї.
    Який там був бардак, знаю. Перед перевіркою з бригади комбат дав команду закопати напіврозібраного Урала в землю, щоб не бачили перевіряючі те страхіття.

Свиноферма, правда, в батальоні була непогана, один українець з ветеринарною освітою там господарством командував (прізвище дуже оригінальне, до цих пір пам"ятаю), так свині були як лялечки.

Спирту, що належало видавати для регламентних робіт, жодного разу не бачив, - весь ішов на "решіть вопрос".

Якщо Ви скажете, що з тих пір ситуація (при оранжоїдах і янукоїдах) і недофінансуванні, а також можливостях приватизації військового майна в Україні покращилась, я просто Вам не повірю.

Також фактом є відсуність на початок конфлікту з Росією бойового досвіду в особового складу української армії. Ну, не стріляли до цього по живих людях і не ховалися під справжнім масованим вогнем справжнього, а не умовного противника.

Ще раз кажу, з цією темою потрібно перейти в "Війну", або "Армію".

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  8. elektrik

Ну якщо перевести з дипломатії то так виходить.
    Ми все своє життя були одні і ними зостанемось.
    Наша біда ми ПОСЕРЕДИНІ тої зграї шахраїв.
    Ми маємо бути сильними і цей перепочинок маємо...а хто скаже що робити .га.

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так. И шо ж дале?

100 000 "решить вопрос" ? :) Или 15 доллярив на черговий "пузырь"?

10. elektrik

Не лови на слові це для прикладу.
    А ТИ ЩО ЗАХОТІВ заробити?:))):cools:

11. elektrik

Ти не зрозумів 100000 євро.

12. UNIA

UNIA Well-Known Member

Я усе зрозумiв. У пана Василя таке теж буваэ.

Останнє редагування: 15 лис 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ще один любитель подискутувати з Васьою. Для чого? Ніби він не знає. Тільки завдання стоїть інше у нього.
    Вальцман мабуть почав розвалювати армію десь з 96-го року. Бо в кінці 90-х машини всі стояли на консервації без фар. На кого була записана машина, той тирив фару у сусіда, а потім приходив сусід і тирив назад, або ще в когось. Офіцери тирили один в одного олівці, лінійки, і все що погано лежало. Основною валютою в армії була фарба. Так-так, звичайна емаль для зовнішніх робіт. За пару банок фарби і відпустку можна було поїхати, і що завгодно. "Дембельські акорди" були такі - розкалатати у воді цементу і покрити цим розчином старий почорнілий шиферний дах. Коли висохне - стає світло-сірим і здається що шифер новий. І т.д. і т.п., коротше по стандартам НАТО. І тут з'явилися оранжойди - все просрали!

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я про то, шо ваш випадок зі 100000є, яких нема - це наочний приклад того, що відбувається у вашій сраній ЄВРОПІ.
    Бла-бла-бла і безкінечна стурбованість... ;)

15. elektrik

Буває, Що,п'яний співає.:)))
    Я живу у Литві з 83р.
    Треба зрозуміти ми одні,нас бояться тому що знають нашу справедливу історію,тому відібрали атом.Гуртуйтесь до купи,це не кінець,все ще по переду.

16. UNIA

UNIA Well-Known Member

Пан Василь зря на Петра Алексеевича всё валит ,тот даже по времени Крым просрать не мог, и в должность вступил после того, как всё уже закрутилось.

Могло быть негласное соглашение между Турчиновым-Яценюком и Путиком о сдаче Крыма без крови? Да, могло.
    Есть этому подтверждения? Нет.

Могли силы Внутренних Войск решить любой вопрос с "неопознанными вооружёнными людьми" в любой части страны, будь то Крым или Донбасс? Да, могли.
    Выполнили бы они приказ из Киева? Сомнительно.

Достаточно ли было сил в Донецкой области для недопущения захвата Донецка? Достаточно.
    Кто-то из этих сил препятствовал захвату города? Нет.

При чём тут Порошенко и Европа в огне? Я не понимаю.

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нема питань. Наваляли кацапурі - і ще наваляєм.

18. elektrik

Ця хвороба називається "поссоветикум" ще років 10 буде,ми с цим нічого не зробимо,Це МЕНТАЛІТЕТ,СОВЕТИКОЮНИОМ,не вкрадеш не проживеш:cools::)))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

у вашій країні електрика машин неякісна. Якщо кожен електрик заробляє $400 в день, а електрики живуть в кожній хаті.

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой нє зря.... ой нє зря.... інтерес в цьому очевидний...

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)