Ні мені нічого не зірвало,слухаєш новини,а там говорять, що потрібно путлеру дати повноваження захисту ЄВРОПИ. І як ти думаєш,дах не зірве.А це сам Олланд говорить.
Так електриком,тільки по легкових машинах,у нас на кожному приватному маєтку написано,ПОСЛУГИ ЕЛЕКТРИКА.
Кто те террористы, с какой организации? Ответа нет до сих пор. Вместо этого пан Василь равняет теракт с войной, а электрик-мен предлагает 100 000 за преза
І брехня те, що оранжоїди армію розвалили? На чолі з Гриценком? Так, здається, самі те ж стверджували. Хоча не впевнений, а шукати не буду. Чи брехня те, що автомобілі стояли без вузлів? Так було повно роликів тоді, що скидалися на акумулятори до військової техніки. А яка техніка намагалась виїхати зі львівського гарнізону, тут також обговорювали. А про харчування в армії знаю від свого кума. Його син служив, розповідав, що харчі туди возив. А так - лэйтэнант я , старшой, служив ще за радянських часів, в ППО в Заполяр"ї. Який там був бардак, знаю. Перед перевіркою з бригади комбат дав команду закопати напіврозібраного Урала в землю, щоб не бачили перевіряючі те страхіття. Свиноферма, правда, в батальоні була непогана, один українець з ветеринарною освітою там господарством командував (прізвище дуже оригінальне, до цих пір пам"ятаю), так свині були як лялечки. Спирту, що належало видавати для регламентних робіт, жодного разу не бачив, - весь ішов на "решіть вопрос". Якщо Ви скажете, що з тих пір ситуація (при оранжоїдах і янукоїдах) і недофінансуванні, а також можливостях приватизації військового майна в Україні покращилась, я просто Вам не повірю. Також фактом є відсуність на початок конфлікту з Росією бойового досвіду в особового складу української армії. Ну, не стріляли до цього по живих людях і не ховалися під справжнім масованим вогнем справжнього, а не умовного противника. Ще раз кажу, з цією темою потрібно перейти в "Війну", або "Армію".
Ну якщо перевести з дипломатії то так виходить. Ми все своє життя були одні і ними зостанемось. Наша біда ми ПОСЕРЕДИНІ тої зграї шахраїв. Ми маємо бути сильними і цей перепочинок маємо...а хто скаже що робити .га.
Ще один любитель подискутувати з Васьою. Для чого? Ніби він не знає. Тільки завдання стоїть інше у нього. Вальцман мабуть почав розвалювати армію десь з 96-го року. Бо в кінці 90-х машини всі стояли на консервації без фар. На кого була записана машина, той тирив фару у сусіда, а потім приходив сусід і тирив назад, або ще в когось. Офіцери тирили один в одного олівці, лінійки, і все що погано лежало. Основною валютою в армії була фарба. Так-так, звичайна емаль для зовнішніх робіт. За пару банок фарби і відпустку можна було поїхати, і що завгодно. "Дембельські акорди" були такі - розкалатати у воді цементу і покрити цим розчином старий почорнілий шиферний дах. Коли висохне - стає світло-сірим і здається що шифер новий. І т.д. і т.п., коротше по стандартам НАТО. І тут з'явилися оранжойди - все просрали!
Я про то, шо ваш випадок зі 100000є, яких нема - це наочний приклад того, що відбувається у вашій сраній ЄВРОПІ. Бла-бла-бла і безкінечна стурбованість...
Буває, Що,п'яний співає. Я живу у Литві з 83р. Треба зрозуміти ми одні,нас бояться тому що знають нашу справедливу історію,тому відібрали атом.Гуртуйтесь до купи,це не кінець,все ще по переду.
Пан Василь зря на Петра Алексеевича всё валит ,тот даже по времени Крым просрать не мог, и в должность вступил после того, как всё уже закрутилось. Могло быть негласное соглашение между Турчиновым-Яценюком и Путиком о сдаче Крыма без крови? Да, могло. Есть этому подтверждения? Нет. Могли силы Внутренних Войск решить любой вопрос с "неопознанными вооружёнными людьми" в любой части страны, будь то Крым или Донбасс? Да, могли. Выполнили бы они приказ из Киева? Сомнительно. Достаточно ли было сил в Донецкой области для недопущения захвата Донецка? Достаточно. Кто-то из этих сил препятствовал захвату города? Нет. При чём тут Порошенко и Европа в огне? Я не понимаю.
Ця хвороба називається "поссоветикум" ще років 10 буде,ми с цим нічого не зробимо,Це МЕНТАЛІТЕТ,СОВЕТИКОЮНИОМ,не вкрадеш не проживеш
у вашій країні електрика машин неякісна. Якщо кожен електрик заробляє $400 в день, а електрики живуть в кожній хаті.