Ми не мали армії. (Можете вважати, що армію розвалили оранжоїди, якщо Вам так подобається). Армія - це сукупність людей, здатних убивати. Наша армія, напівголодна, вирощувала свиней у підсобному господарстві, вирізка діставалась батькам-командирам, і в солдатський казан дещо перепадало. Наша армія уміла копати картоплю на командирських городах, збирати яблука, персики в колгоспних садках. Уміла робити підйом переворотом на перекладині, ходити строєм, віддавати честь на місці і в русі і ще багато чого. Наша армія не вміла вбивати людей. Навіть ворогів. Я не думаю, що Ви у рукопашній не вагаючись сунули би багнета в живіт хлопцеві, що витріщив на Вас очі. І я не зміг би. Наша армія стріляла раз на півроку по три парони (можливо, більше і трохи частіше). Автомобілі стояли роками на колодках без акумуляторів і з порожніми баками. Згадайте, як минулої весни говорилось, що насилу набрали душ триста людей, в тому числі - серед міліціонерів, які здатні були виконувати наказ стріляти в людей (під людьми я розумію ворогів, тому що вони біологічно також люди). Не мала наша армія бойового досвіду, а отже - не була боєздатною. І ніякі турчинови-яценюки не могли б цьому зарадити, навіть якщо б вони були жуковими-гудеріанами. Але це вже ми розвели оффтоп у темі про Європу. Хоча Україна - також частка Європи, але тема створювалася не з цього приводу.
Хіба щось не так? Бізнес мав бути проданий через 3 місяці після інагурації.А йде 2 рік , коли "віз і далі там". Я не є сторонник Президента і не є його опонент. Я люблю факти.І ще читаю/дивлюся/слухаю новини .Найбільше довіряю тим що що звучать на англійській мові. Особою Порошенка я не переймаюся.Мене куди більше хвилює особа нашого новообраного ПМ Джастина Трюдо , за якого я не голосував. Бо цей обіцяв прийняти 25 тис. сирійців.Надіюся що події в Парижі його опамятають. В житті я є толерантна особа і до всіх релігій , орієнтацій і поглядів мав толерантність. "Мав" бо починаю відчувати якусь неприязнь до яскраво виражених мусульман.Особливо до жіночого одягу , коли закрите лице.
І шо цікаво до васі зі стрия вжє і Патрік приєднався і наша кохана теж не далеко втікла в даній темі Tapatalk
майно Рошен в Росії під арештом. Як ви собі уявляєте його продаж? Хто ризикне його купити в Росії і заплатити Порошенку гроші? І ще я не розумію, що дасть мені, громадянину України, продаж Рошену взагалі? Порошенко від того не стане бідніший, просто нерухомість, бізнес перетворяться у гроші. В чому принциповість? Єдине - дав слово - не виконав. Але виконання, чи не виконання свого слова у даному випадку ніяк не впливає ні на Україну, ні на ситуацію. Я не бачу в тому проблеми жодної.
Вираховувати нічого не потрібно.Бо вони також нічого не враховували,на них на тиснули. МИ ОДНІ І НІХТО НАМ не хоче без особливого примусу,допомогти. Всі пісяють перед режимом,РАШИСТІВ. Все це сплановано,щоб вернути обличчя путлеруфашиту. Невже ВИ не усвідомлюєте всі викрутаси. Ви бачили тих смертників,но Меркель живе добре і її сім'я. ВСЯ ЄВРОПА в корупції,повірте мені я живу в цій сраній ЄВРОПІ. Задавайте питання я відповім.
"Во Франции проводится внутренняя армейская операция по борьбе с терроризмом. Об этом заявил министр обороны страны Жан-Ив Ле Дриан." Слава Орланду Tapatalk
Не в тому справа що це якийсь ідеальний організм. Організм буває хворіє на вірусні хвороби, а потім справляється з ними.
Добре я тобі даю 100000є і даю завдання вбити преза,не важно якої держави. І що ти відповістиш?ГА СУКА.
електрик, все у цьому світі пізнається в порівнянні. Так, згоден, хотілося б більше підтримки. І ще більше. Але маємо історію. 350 років. Коли і хто заступався за Україну? Хто заступився за УНР? Хто заступися у воєнні-післявоєнні роки? Ніхто. Отже те, що роблять зараз і то добре. Хоча хочеться більше. Але і ми мало що робимо.