Європа у вогні

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Un.Known, 14 лис 2015.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Думаю, в найближчому числі журналу щось смішненьке намалюють.

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Олю, Франція наложила санкіції і НЕ продала Містралі.
    І цього є досить і більше в $ еквіваленті , ніж Україна зробила сама для себе.
    (А Україна досих пір не ввела повних санкцій ,...ну і бізнес Президента успішно процвітає на терені ворога.)
    ..... Чи може за рахунок французької армії треба було поповнити цих бракуючих якихось всього-навсього 50(!!!) несчасних % мобілізованих мужчин , в цей час коли львівські , станіславські,тернопільські хлопи пили пиво ,копали городи , продавали на базарах .Чи як відомий тут на ЛФ шанувальник "Свободи" - нарікали на Америку, але в упор не хотіли її покидати , бо ще хата не добудована.
    Олю, Фраанція Україні НІЧОГО не винна....Ви дуже переймалися в 1994 , коли в Руанді тутсі робили геноцид гуту ( чи може навпаки) ...От тож то.
    А народу Франції (якщо хтось з них загляне на Львівський форум) глубокі співчуття.

P.S. І ще таке - тема для роздумів.
    Америка/Канада інші держави G7 при таких подіях, НІКОЛИ не скажуть своїм громадянам - не їдьте в Париж , бо там небезпечно.
    А ледве яка небудь заворуха в Києві , Бейруті чи в Могадишо як зразу диктори ТВновин попереджують про небезпеку подорожі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Взагалі проводити аналогії між терактами в Парижі і війною на Донбасі це все одно шо порівнювати, звиняйте, член з пальцем...
    Там 7-8 фанатиків, тут 50 тисяч бойовиків і армія хуйлостану як мінімум на границі, те що вся та наволоч досі в "окремих районах" а не в Радехові, Сокалі, Львові і Києві це таки великий успіх.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А во послухайте казочку

Жив собі-був собі в Сирії хлоп Саїд. Працював на будові, в політику не пхався, не підтримував всяких радикалів, іділів і аль-каїдів. Просто жив, працював, платив податки державі
    Дуже любив свою дружину і п"ятьох діток.

А в Сирії був бардак, тому що там йшла війна між сирійцями і ще там виступав ІДІЛ, який страшив весь світ.
    І проти того ІДІЛу виступили англії, франції, німції і інші америки. Вони бомбили той ІДІЛ і ніби захищали мир у всьому світі.

А одного разу літак франції скинув бомби не на цей ІДІЛ, а на мирне містечко, у якому жила сім"я Саїда. Загинули його батьки, дружина і п"ятеро дітей. Саїд поховав рідних і присягнув, що за кров його рідних відповідять жителі франції. Він поїхав у Париж, купив зброю і пішов мстити...

зі
    А ще сирійські мирні люди гинули від бомб, які скидали літаки росії.
    Але це вже друга казочка...

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О, так.

А реакції влад обох країн можна порівнювати?
    Та ще скажіть "група підлітків".
    А чому не закрили кордони відразу, можете пояснити?

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так ви і самі знаєте...

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хіба влади в широкому сенсі того слова, маю на увазі міліцію, СБУ, армію, і інших хлопців з пушками. Так от в нас вони виявились не здатними взяти ситуацію під контроль, а в великій кількості перейшли на бік ворога, місцева влада-те саме, та і місцеве населення як на те пішло...:dntknw:

• Не подобається Не подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думав таким вже пояснили разів 500. Виявляється ще ні.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

і вас кремлівська пропаганда не минула.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 2
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Знаєм - Слава Вальцману!!!

• Тупо Тупо x 4
  12. VasMT

Скільки?
    Тільки не бла-бла-бла, а в цифрах.
    В відсотках.
    В бойових одиницях.

• Тупо Тупо x 1
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ні. Можу попросити 501й? Якщо неважко.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я вам шо СБУ чи шо, приводжу по пам'яті те що часто мелькало в новинах, сбеушник впустив терористів в аеропорт, даїшники донецька всіляко сприяли, перекривали ітп, СБУ в Донецьку здали без бою, разом з зброєю, дисантники віддали затвори від автоматів щоб довести свою миролюбність, про віджаті бетеери теж інфа була. Скільки "наших" в Криму залишилось я вам звичайно не скажу "конкретно в бойових одиницях", але комусь же присвоюють "схильний до зради батьківщини".

Якщо б наші силові органи були б здатні діяти, то не прийшлось би хлопів від плуга відривати і кидати на передову, і бабам цілу зиму труси шити для армії теж не прийшлось би...

Коротше, припиратись можна довго, але як кажуть, маємо те що маємо...

• Подобається Подобається x 5
    • Тупо Тупо x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Точно, він ж на початок конфлікту вже кілька місяців був президентом ;)

• Тупо Тупо x 1
  16. VasMT

Все це бла-бла-бла развішане на вуха вальцманутою владою. Я тут наводив цифри.
    Ми мали армію. Мали зброю. Не мали яєць і совісті у влади. Яценюк, Турчинов, Парубій, Тенюх, Наливайченко - злочинці. Це вони продали Крим і Донбасс Путіну.
    Вальцман же, проти якого не мав жодного застереження до його обрання президентом, замість того, аби розстріляти цих оранжоїдів, зайшовся з ними в злодійському екстазі та продовжив славний шлях зрадника.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прекрасно....тоді чому сім чоловік з мого села на Донбасі, в без них яєць бракувало?

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ой вже би хоч не піз**лисьте :haha:.

• Смішно Смішно x 1
  19. VasMT

Cпитайте своїх коханих оранжоїдів.
    Ми мали ШІСТЬ тисяч військ негайного реагування. З усією технікою і озброєнням. Скільки зелених туристів було в Криму? Сто? Сто п'ятьдесять? Двісті?
    Скільки сепараторів захопили Луганську ОДА? Донецьку? СБУ? Мусарні?
    І це тільки шість тисяч армії. А скільки СБУ-шників? Скільки мусорів? Скільки погранців?
    Розставляйте вуха ширше, Хулігане.
    Чесно, я не думав, що Ви такий недалекий.

• Тупо Тупо x 1
  20. VasMT

Покажіть де. Бо тоді Ви будете звиздуном.

а де твій аватар? :)