Європа назавжди втратила Україну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Speedo78, 15 лют 2010.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Пан Мих, разделяете мнение данного рагулика?

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Краще б Україна назавжди втратила російські військові бази...

Самому слабо щось сказати?

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А я вот не уверен, было бы с визами в США так непросто, как сегодня, если бы не 11 сентября... Очевидно - что это и есть причина такой строгой фильтрации.

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ----------

Я б доповнив - і отримала взамін на два порядки більш ефективну інвестицію. Бо російська база - це також якісь інвестиції. Але дуже збиткові. Навіть після того, як "скостілі" ціну на газ, бо то людей не просто не торкнулося - а повернулося шаленим недавнім здорожчанням і не менш шаленим здорожчанням в майбутньому, якщо ригіонали залишаться при безконтрольній владі... А приклад гм.., братської Бєларусі, яка ВІДДАЛА Росії свій Бєлтрансгаз, економічний простір і поставила військові бази - а тепер стоїть обпльована... В України то все ще попереду. Як тільки підніметься голова...

• Подобається Подобається x 7
  4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Згоден. Також, визнаю тілько Свободу, Тягнибока. Жаль тілько, що маленька. Але то ніц - головне що є ;)

• Подобається Подобається x 3
  5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Плохой пример. Был недавно в Беларуси. Потом проехался по Украине. Сравнил. Может так выглядит заплёванная страна, но на фоне России и уж тем более Украины Беларусь выглядит очень хорошо.

6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Пане! Чуваші, між іншим, ТЮРКИ:). Е-е-ех, нєвєжество рассєйскоє:sad:...

• Подобається Подобається x 1
  7. Dimex

Dimex Well-Known Member

Нічого. Треба було прийти і вигнати.

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Знову супротів Крємля, туріст!? Ой, дождьошся! :)))

Бєларусь же нахлєбнікі. Як і Україна. Вони ж обидві газ ворують нєпрєстанно! Тихо сиділи і чекали в засідці... І як тільки 25 тисяч років тому виникла Росія, так і почали негайно воровать! :))) А ще молодші бабушки! Тобто, сестри... Чи брати... Тьфуй-с, мерзкие!

...Подарувати Газпрому Бєлтрансгаз подарували, військові бази на своїй території поставили, а тепер ще й добре жити хочуть, гади... путіна не люблять...

• Подобається Подобається x 5
  9. Dimex

Dimex Well-Known Member

Це образа. Проте вколоти вам мене не вдалося...Знаєте, виробився вже в мене такий собі імунітет до кацапні...

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Хай би вже швидше будували той провід в обхід У:)))країни

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

І що? Тоді Кремль не знайде у себе "отруйного" українського молока та сиру, кукурудзи "з діоксином", українського м"яса "з гормонами", українських яєць з "сальмонеллою", українських труб "з дірами"? :))) :nea:
    Теорія "ми в центрє, вокруг врагі і ворьйо" повинна мати постійне "підтвердження... :)))

Останнє редагування: 30 жов 2010
  11. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Та поки той "в обхід" побудують, то Європа забезпечить себе енергією з альтернативних джерел, і доведеться Газпрому догоджати останнім клієнтам.

12. Dimex

Dimex Well-Known Member

Ну да ... Для когось це як спасатєльний круг

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:30 ----------

типу нам?))) ну то вже не так і погано)))

13. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

А чому, на Вашу думку, не проводиться переоснащення промисловості на більш енергоощадні технології? може тому, щоб не втратити останнього клієнта? Тільки щоб не довелося нашим олігархам-власникам заводів компенсовувати недоотримані прибутки.

• Подобається Подобається x 4
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спригнули?

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тоді наші керівники втратять можливість робити гроші на трубі і маю впевненість, що це може посприяти справжньому реформуванню української економіки, нарешті. Бо поки в нас будуть сподіватися не на світові ціни за газ, а на знижки і субсидії, наша економіка так і буде виробляти напівфабрикати, причому з величезними енергозатратами, а у нас для цього нема для цього достатніх ресурсів ( якщо подивитись на це з точки зору здорового економічного глузду)...

16. Dimex

Dimex Well-Known Member

Я підказав вже. може ви не помітили такими маленькими літерами тоді -

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Принаймі я знаю одну чудову людину з Тернополя! Віталій Ш.
    Це дає підставу сумніватись в розумовій неповносправності всіх тернопільчан.

18. Dimex

Dimex Well-Known Member

по-перше це ще нічого не дає.
    по-друге я нікого крім вас не знаю з Стрия і це дає підставу не сумніватись в розумовій неповносправності всіх стриян.

• Подобається Подобається x 1
  19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не переводите тему. Они у вас вроде как оплёваные, но выглядят лучше Украины. Казалось бы вы в одинаковых условиях, и там и там схожие размеры территории, те же "проблемы" с газом, то же "наследие совка". А разница видна невооружённым глазом.
    Объяснение есть?

Да вы лучше меня в курсе, что там в Кремле происходит. Я не интересуюсь, тут на ЛФ читаю новости. :)))

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Лукашенко наворовался, а то, чего воровать уже не захотелось, вложил в развитие страны.

А у нас (и у вас) - все воруют и воруют, воруют и воруют...

а де твій аватар? :)