Європа назавжди втратила Україну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Speedo78, 15 лют 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ще Йулін бензин, Йуліне м"ясо, Йуліна олія... Що там ще Йуля обіцяла?

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мантра...:nea:

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

Ні! Не мантра... Пам"ять добра. Реклами по тєлєку - "Верніть нам Йулю!"

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Янукович,памятаєцця премєром був не менше,від Юлі.
    І з братаном Вітьою і з тою ж Юлею продавали все.що могли Росії...
    Забулося?

5. VasMT

Ні... Але реклами було більше.
    Був у гостях в с. Верхня Рожанка. Високо в горах. Там шутрова дорога була донедавна. Зараз асфальт мають класти, так мені казали місцеві. Бо довкола всі гори вже поскуповували. Хатинка, за яку раніше і 500 долЯрів годі було взяти, зараз з земелькою до 50 000 доходить. Хто продавав? Вітьки чи Люляша? Певно що голова сільради...

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тут де я живу тепер, теж продали заповідні ділянки в коасивому лісі.І плвірте ні Юля ні Ющенко,ні Янукович.
    Той хто продав працював колись партійним секретарем,потом при Кучмі був заступником голови РДА,коли до влади прийшов Ющенко, став нач. РДА, потім за"язався з Балогою, і тепер з регіонами формує нову владу.А оскільки вийшов на пенсію і вже в РДА працювати не може,планує йти на виборну посаду на мера міста.Так от він все що міг-все продав.Не дивлячись на те що Юля була прем"єром, БЮТ в області весь час була в опозиції.А землею торгували люди Ющенка і Балоги.

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Да, европейская толерантность зашкаливает. И этому есть куча доказательств. И всё же лучше мириться с европейской толерантностью, чем с непредсказуемой Россией с её нулевой терпимостью. :yes:

8. сотник

сотник Well-Known Member

Ваше, "как и навязать последнее" не имеет ничего общего с реалиями Украины.

В проекте украинского телевидения "Великие украинцы" в 2008 году по результатам независимого интерактивного опроса граждан Украины о месте и роли выдающихся государственных, политических, культурных и религиозных деятелей в национальной и мировой истории Степан Бандера занял третье место.

9. RJK

RJK Well-Known Member

Если провести референдум, бандера как герой набрал бы около 13% голосов, как бандит и негодяй набрал бы процентов 35% строго против, ну а остальной половине в принципе на бандеру и его существование в общем-то насрать.

Поэтому да, в принципе бандера может быть третим по счету в списке продвигаемых якобы украинцев.

• Подобається Подобається x 3
  10. zet

zet Дуже важлива персона

Я не люблю Анну Герман, но зря все таки фигуру женщине без груди пришпандёрили...:haha:

11. syavych

syavych копач

Звідки цифри? довго придумували? :)

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Тем более, шо у нее грудь весьма авторитетная:)

13. nikolas

nikolas Well-Known Member

Плями на грудях Анни Герман,то Янукович постарався?:mocking:

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

о йошкин кот (с) вы уверены что проинформированы в полном объеме о "реалиях" Украины у меня они за дверью начинаются, в поддержку своих доводов приведу выборы, Я не уверен что среди выбиравших Тимошенко все считают Бандеру героем, так как лично знаю таких товарищей, за четкость в позиции в этом вопросе электората Януковича - уверен на 100 %

я тут склоняюсь больше к версии RJK

15. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Ну, якщо Європа позбавиться своєї славнозвісної гіпер-толерантності, то перш за все прямо (а не ухильно і обтічно) скаже, що Україну навряд чи можна зараховувати до європейських країн, оскільки ще від давніх греків прийнято вважати власне Європою ті землі, що на захід від Вісли та Дунаю... і навіть балтійські країни - це вже щось на зразок "колоній" (як грецькі колонії на узбережжі Чорного моря).
    Отож краще дбати про власні інтереси, чим намагатись притулитись обов"язково до чийогось "союзу". Але на жаль, якраз це (піклуватись про себе самим) в нас виходить найгірше

• Подобається Подобається x 4
  16. Danilo

Danilo Well-Known Member

А Ви б не могли надати факти? Ви не плутаєте з лінією Керзона?

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
    Поділ одного материка на Європу та Азію склався ще в Древній Греції. Древні греки виділяли три частини світу - Європу, Азію і Лівію (Африку). Границя між Європою та Азією проходила для них водними шляхами від Середземного до Азовського моря. Гості з Маріуполя ВНІМАНІЄ! Сучасні східні границі Європи (Урал) були встановлені за пропозицією шведського географа Філіпа Йогана фон Страленберга.

Останнє редагування: 12 бер 2010
  17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

ну про водні шляхи власне і говорилося. Землі скіфів і гіпербореїв усяких до європи не зараховувались. Хоча з іншого боку, ви можете зауважити, що "закопуватись" так глибоко не доречно (ну, бо так і про песиголовців Арістотелевих можна договоритись). Але навіть якщо рахувати розвиток європейської цивілізації з скажімо часів Карла Великого, ми побачимо, що Україна в цих процесах участі практично не бере. Тому скільки б ми не повторювали мантру "Європа", солодше не стане.
    П.С. Так, я теж прагну до "європейської якості життя" і тому подібне, і вважаю, що наш народ її заслуговує... але тільки після того, як навчиться принаймні доносити до смітника відро зі сміттям, не розкидавши половину по дорозі. Ну то так, невеличка ремарка.

• Подобається Подобається x 3
  18. Agaton

Agaton Well-Known Member

Так само міг б сказати, що протягом 200 років знаменитими столицями Єворпи були поголовне Буда, Прага і Краків а усе йнше - це було плюдраки, війна і анархія
    :)))

А Туреччина ще в XIX столітті отримала за економічну слабкість і внутрішньополітичні протиріччя прізвисько "хворой людини Європи" :pardon:

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Через те можливо і зараховували до Європи Румунію, Болгарію, Латвію, Естонію та Литву. Які до слова не погребували притулитися до чийогось "союзу". При тому ці країни теж не можуть похизуватися участю в процесах за часів Карла Великого. Як до слова не приймали участі Англо-саксонські королівства.

20. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

ну, я б так не стверджувала... в Європи протягом тисячоліть були три основні "стовпи" - Рим, Германія і Франція :)) А війна часто була першою ознакою "важливості" того чи іншого місця.
    Проте це, звичайно, виключно моя суб"єктивна думка, вона хоч базується на вивченні історії, але з нею можна посперечатись (і я вже може передбачити контр-аргументи).
    А от щодо України... більшість європейських віянь або не зачіпали її взагалі, або приходили сюди зі значним запізненням і досить-таки "викривлені". І більшість європейців не орієнтується на Урал як на межу Європи... Наприклад, в англійській родині, в якій я жила під час навчання, карта європи обмежувалась Польшею і про Урал вони хоч і чули, але... при всій своїй толерантності і вихованності, мабуть, притримувались думки Романо Проді, що українці як і новозеландці, можуть відчувати себе європейцями, але це ще не є підстава зараховувати їх до Європи...

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

приймали. Карл великий з саксами воював :) Хоча самі англійці дуже часто називають Європу "континентом", відділяючи себе від інших.
    Щодо решти країн - то західнослов"янські племена, до прикладу, познайомились з карлом великим аж занадто близько (і це їм не надто сподобалось, що поробиш)... а також і авари (з якими пов"язані, якщо я не помиляюсь, хорвати).

а де твій аватар? :)