Вот эти три строки я и имел ввиду, когда писал об опечатке. У Вас истерика, милейший? А потом передавало их в ООН. Браво!
Шановна ОМА! Вам не здається дивним, що ця тенденція скорочення білого населення не діяла на території України до 1991 р.? Ймовірно, тоді тут жили суцільно азіати ... А взагалі, скорочення населення дуже добре корелює зі зниженням валового продута, тобто, зі зменшенням заробітної плати, значним погіршенням медичного обслуговування, зростанням захворюваності на такі хвороби, як СНІД, туберкульоз і гепатит. Великий внесок у це скорочення населення додають наркоманія і алкоголізм, який особливо поширився серед молоді. Причина цього - молодь надана самій собі, відсутність гідної роботи, мала можливість отримання освіти. І - вибачте - падіння морального рівня молоді. Цього, до речі, не було за Радянської влади. -- На Ваше питання про вимірювання ВВП можу дати одну універсальну відповідь - у доларах США. Подробиці підрахунку ВВП можна прочитати у відповідній літературі. (Це відповідь на Ваше зауваження про те, що стислість - сестра таланту. Подумайте, а хто його брат?)
Вы об опечатке не мне напишите, а в Википедию. Как сознательные граждане мира, они должны отреагировать! -- У меня истерика? Не выдавайте желаемое за действительное. Я спокоен, как слон! -- "А потом передавало их в ООН. Браво!" -- Вы большой специалист отвечать не на поставленные вопросы. Или отвечать вопросом на вопрос - это такая привычка?
Це було про мусульманські країни? Тільки ви слово "скорочення" переплутали із словом "зростання"? І народжують же по десятеро дітей в таких умовах! Дякую. А де почитати про пустий кошик споживчих товарів при СРСР?
Уважаемый Svjato! -- Это вы не по адресу обращаетесь. Напечатанное в Вики не устраивает шановного KLIBERNа. Это он утверждает, что там - опечатка. А я ему посоветовал туда обратиться, чтобы устранить опечатку! - С уважением!
Шановна Ома! В моём посте чётко написано, что это относится к Украине. Вот если бы здесь была мусульманская страна. то, возможно. снижение жизненного уровня и вызвало бы соответствующий рост населения. Но я пишу про Украину. А что, вы слышали, что нас сделают мусульманской страной? Думаю, это произойдёт щё нескоро - в Крыму их пока недостаточно. Про пустую кошёлку потребительских товаров в СССР спросите у своих родителей. Почему-то никто от голода не умирал. И главное - население-то увеличивалось! От этого не уходите! Попробуйте сами докопаться, почему так происходило! Не ссылайтесь на особенности белой расы и развитые страны Европы!
Судячи з реакції, ви зрозуміли мою доморощену сатиру... Чи ні? Ні в якому разі, жодного роздратування. Бо що слова? Вібрація повітря. Не вважаю. Закритий рот і квадратні очі - теж нормально. Ключове слово - розуміння. Звичайно, рівні. Просто "рівність" буває різна. Адже однакові цифри або майже вирази бувають з різним математичним або смисловим знаком. Наприклад 5≠-5, правда≠неправда. Колись брали. Хіба що тепер у всіх веселих Петросян директором, а ви завкадрами, і не візьмете. Ой, не помічав... Може, модератори домальовують... Тільки-що ви розхвалювали країну, якою керував цей колекціонер нагород... Як так сталося - керувала країною така людина (сотоваріщі), а ви кажете - завдяки мудрому руководству був збудований "рай"? Чи він сам "збудувався"? І куди зник той "рай"? Адже все було "прекрасно"?
Вы же утверждали, что "догнать и перегнать" вековая мечта русских.. Потрудитесь предоставить доказательства этой мечты народа - а не указания на большевистских вождей (особенного - русского джугашвили - по кличке сталин) А приведенный Вами лозунг - "Догнать и перегнать Америку!" принадлежит именно Никите Хрущеву - не надо тревожить мумию в мавзолее - он о Гамерике не писал ТАКого. ТАК что - Вы сами предложили - - давайте о мечте народа перегнать Очень хочу узнать о своей вековой мечте (я - русский) Вау! Новое открытие! Это не СССР воевал в Афганистане - это афганские коммунисты воевали с талибами. А СССР им только помогали... Непонятно только, как это помощники в Афгани потеряли 15000 человек, а помощники во Вьетнаме - 58000... Логика - просто убийственная. Жалко, что американцы - во время войны во Вьетнаме - не знали, что они не воюют. Никто им не разъяснил этого... А Россия разве где-нибудь граничит с Афганистаном? Вы ничего не путаете?
При Гітлерові не було наркоманів, алкоголіків і безробіття. Знищені були також психічно та невиліковно хворі. Візьмемо його владу за взірець?
То жарт був. Для вас приклад, щоби ви могли зробити ось що: Судячи з 30-х років, то зовсім навпаки. А в 70-х, 80-х, якщо якісь продукти і були на полицях, то де були інші споживчі товари, від яких ломилися полиці у загниваючих імперіалістів?
Цікава ситуація... КГБісти, ЦКісти та всілякі завбази і завмаги, а тепер вже їхні діти організували на місці СРСР свою велику "базу", і вимагають тільки одного - щоб був капіталізм, але несвобода, як при соціалізмі. "Круті баранку, да помалківай." І щоб вони залишались у владі назавжди, як при соціалізмі. Але щоб мати купу грошей (тільки їм), як при капіталізмі. І до сьогодні знаходяться люди з вищою освітою, що прочитали не менше як 20 книжок , (та ще й досить багато людей!), які вважають це правильним шляхом розвитку для країни, і тягнуть її саме туди... Причому навіть те, що вони були за кордоном, чи навіть те, що їх родичі там живуть (!!!) не переконує, що можна (І ТРЕБА) жити по-іншому... Це просто не вписується ні в яку логіку...
Не хочу нікого образити, але спочатку я думала, що то консерватизм певного віку не дає людям зламати нажиті стереотипи. Але існування навіть у нас на форумі літньої людини з більш передовими поглядами говорить про те, що не від віку залежить світосприйняття. Загадка.
Сбавьте обороты. Русскими за границей до сих пор называют всех жителей СССР и СНГ. Тут и доказывать ничего не надо. Советский народ, если Вас так больше устраивает, всегда мечтал о том, о чём мечтали его вожди. Поздравляю. Можете написать это над аватаром, вместо русскомовний... В Афганистане СССР не был помощником. Он был самым настоящим (признанным в ООН) агрессором. А вот во Вьетнаме он был помощником или союзником, как и Штаты и имел свои интересы и испытавал самолёты и ракеты и прочее оружие. Это я Вам напомнил, если забыли. А Вы всё думаете, что талибы надолго бы задержались в Таджикистане и Казахстане?
В утиль это старье. Они же сами сказали, что секонд-хэнд стране не нужен. Сколько уже можно пользоваться старыми депутатами? Жаль, что выборы убивают.