Європа назавжди втратила Україну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Speedo78, 15 лют 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У-гу! У Smeet_а спросите, как сейчас эта дорога себя "чувствует"... Мне повезло больше: Стрый - Львов - Гамалиевка в позапрошлом закончили. Еще не раздавили...

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ну звісно, то ж є велике щастя бути в союзі нєрушимом. Тільки поляків шкода, бо ж вони бідні не були під москалями жодного дня, і начебто дороги мають якісні, а що з них толку як вони всі не "ведуть до Москви" (С) Януковича.

Видко то наша доля була така йти разом з москалями до "світлого майбутнього".
    Хоча з москалями не можна йти, бо вони самі фактично стоять на місці порівнюючи з Європою, і нас тримали. Благо тепер маємо нового президента-євроінтегратора, він все налагодить. Аби тіко не переплутав знову, проффесор.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я мав на увазі інше,коли цитував то інтервю...
    Європа просто закрила очі на геноцид цілого народу.
    Як закриє очі на те,що може статись в Україні.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви хотіли, щоби "В едином порыве"? Десь Саткур пропав, він би про Європу кольоровіше живописнув... Тому і вся цікавість моменту стоїть в тому, щоби якось посередині, якось акуратненько, як по мінному полю... Щоби не вороги кругом, а хоча б бізнесові партнери (друзів в світі нема по визначенню...).

• Подобається Подобається x 3
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну это вы сами для себя решили, токма до нерушимого не слышал чтою галлы интересовались ядерной физикой, не?

а) Польща была в составе Российской империи, б) дороги у них хорошие и Бандера для них - преступник, то мо же то свъязь?, нэ?

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

бо не було геноциду .... никто никогда (кроме друзей поляков и немцев) не уничтожал украинцев только за то что они украинцы ...

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як сказав лорд Пальмерстон в листі до королеви Вікторії
    Але то англійський лорд...

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Був геноцид народу Ічкерії.

• Подобається Подобається x 2
  7. Voronesco

Voronesco Member

Знаєте, панове... Наша з вами основна проблема полягає в тому, що ми не хочемо почути один одного. Тут доводилось читати відгуки на кшалт "на сході немає нічого українського"... А що є українське для вас? Чи не занадто самонадіяно це? Пам'ятайте, в кожному конфлікті винні дві сторони.

Я живу на півдні України. Я люблю свою країну, можу назвати себе патріотом. Для мене Україна - це не Бандера і не сало. Для мене Україна - це її талановитий народ, її культура, та краса української природи та міст.

У багаточислених спорах із земляками з Півдня та Сходу України, коли лунали заклики до розпаду України на дві частини, я відстоював єдинство України. Бо для мене це важливо. Я народився та живу на Півдні, маю друзів у Києві, Львові, Тернополі, їжджу відпочивати на Буковель, тощо. Але читаючи деякі ваші повідомлення на цьому форумі, я навіть іноді починаю розуміти своїх земляків.

Зрозумійте, ви ніколи не зможете змусити розмовляти українською і ненавидіти росіян одессита, донечанина, кримчанина, тощо. Бо для них Росія майже як друга Батьківщина. І кажучи про те, що він є окупантом, ви ділите власну країну - Україну! Так само, як ми ніколи не зможемо переконати вас у своїх поглядах.

Ми є різні. І, більш того, ми абсолютно протилежні у своїх поглядах (а це набагато гірше, ніж різні).

То що будемо робити? Дозволимо остаточно розділити Україну? Або все ж таки знайдемо певне порозуміння? Зможемо знайти нейтральну концепцію розвитку країни, яка влаштує і Схід, і Захід. Це можливо. Якщо виходити з позиції, що Україна ніколи не буде такою, якою хочете ви. І ніколи не будет такою, як хочемо ми. Тим більше, що дещо спільне між нами є.

З повагою до вас.
    З надією на порозуміння.
    З любов'ю до України.

8. Gron

Gron тафгай

Останнє редагування: 8 бер 2010
  9. Agaton

Agaton Well-Known Member

Скажу так - кудись мені Ваща думка втікає, оскільки це, чи ЄС допоможе чи ні - це одно, а визнання нормальних виборів - друге.
    (Ну по перше -як мала б не визнати ?
    а по друге - що там кому до цього, кого собі україньці вибірають ...?)

А роль Бандери в контексті відносин з ЄС на 2 ряди менші у реалі ніж у тої гілці.
    Там 90% населення ніколи про Бандеру не чуло.
    Це усе конфлікт історични з Польщею і ніщо більше.
    Таких і серьозниших у ЄС ціла купа. І якось живе.
    Ясна справа - Польщі це не подобається і зрозумило, Польща намагається надати міжнародні розголос тої справі - і це теж зрозумиво - кожен стежить своїх інтересів.
    Не подобається Україні - же не подобається Польщі - вуаля - можна ображатися, а можна переконувати, договориватися ітд.

АЛЕ:
    в разі приступлення до переговорів з ЄС ця проблема знайшла б своє місце десь на 1534 сторінці якогось спільного протоколу.

• Подобається Подобається x 7
  10. nikolas

nikolas Well-Known Member

Для Європи, Україна була завжди тільки Україною,думаю багато хто з форумчан погодиться,шо треба розбудовувати власне Україну,а не скидати капелюх перед панами з Європи чи Росії.Буде міцна держава,самі будуть клепати в двері.А на даний момент в Європі і так не знають шо робити з 2мл.циганів подарованих Румунією з нагоди вступу до ЄС .:nea:

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Може хто порахує мене за нациста(трохи є),але мене більше турбує питання легкого проникнення і приживання на території України осіб з Африки та Азії,не говорячи про людей з "братських"народів.Які в основному осідаютьна на ринках, та місцях де можна заробити легкі гроші(кримінал).Мене трохи це бісить.:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ну вы же хотите евроинтеграцию, а интеграция - это толерантность... А толерантность это невосприимчивость к угрозе. ;) Как бы вам азеров переправить, а то у нас их тут уже забагато. :)))

12. сотник

сотник Well-Known Member

Полагаю, что эти 90%, может быть несколько меньше, могут быть отнесены и к депутатам Европарламента. В Европе в целом, в Европарламете, в частности, не знают историю Украины.
    Обращает на себя внимание то, что 25.02.10 состоялась инаугурация президента Януковича, заявления которого в отношении Бандеры и Шухевича широко известны, и синхронно - 25.02.10 принята Резолюция Европарламента по Украине с "рекомендациями" новоизбранному президенту. Безусловно, позиция Януковича была весомым аргументом при голосование депутатов.
    П.20 Резолюции: "Глибоко шкодує щодо рішення колишнього президента України Віктора Ющенка посмертно нагородити Степана Бандеру, лідера Організації українських націоналістів (ОУН), яка співпрацювала з нацистською Німеччиною, званням «Національного Героя України»; сподівається у зв`язку з цим, що нове українське керівництво перегляне такі рішення і зберігатиме відданість європейським цінностям";
    Перед новым президентом поставлена непосильная, невыполнимая задача: лишить Бандеру звания Национального Героя Украины. Если только в текст украинского перевода не вкралась ошибка.
    В любом случае, лишить народного признания Бандеры Национальным Героем Украины никто не в силах.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как и навязать последнее ...

14. nikolas

Самому Бандері вже давно по цимбалах,визнають його героєм чи нє.Він робив свою справу,яку вважав за потрібну,а не сидів на припічку і язик чухав.А Європа скоро перестане бути Європою від своєї толерантності.

15. Voronesco

Voronesco Member

І буде на її місці Азіопа :)))

16. nikolas

Точно!Африкансько-Азійський Євросоюз.А світом правитимуть китайці.Подивіться на збірну Франції по футболу,таке враження шо Франція розташована в АФРИЦІ.А це все славні правила толерантності і терпимості до інших рас і народностей.

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

Хочу,але з жорсткими правилами щодо емігрантів,я думаю це реально.Просто як у нас так і в Євросоюзі,хтось добре на цьому заробляє.Цікаво,хтось з чиновників думає, коли бере хабар,що буде після нього і в якій країні будуть жити його діти?

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Где нибудь в Канаде или Австралии?

18. Чупага

Чупага Well-Known Member

Перша оригінальна Європа давно знаходиться у складе сучасной Турецької респулікi.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1c/Dioecesis_Thraciae_400_AD.png

19. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_О 1000%%% ЗМОВА!!!!!Вот сволочи...за десять дней и такое сотворили....:mocking:

20. sl4m

sl4m Well-Known Member

о да
    помните обыцянки юлькины? =)
    сахара хватает - больше 4х грн не поднимится?
    анука.... вспоминаем

ой... в это же время москали залезли во внутрышню экономыку и подняли цены

короче сюда http://www.google.ru/search?q=%F1%E0%F5%E0%F0+%EF%EE+4+%F2%E8%EC%EE%F8%E5%ED%EA%EE

ЗЫ и это говорит человек при котором УЁ скакнуло до 10... без каких бы то либо не было (=)) последствий

а де твій аватар? :)