Європа назавжди втратила Україну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Speedo78, 15 лют 2010.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Борг із зарплати на Львівщині становить близько 90 млн грн
    :)))
    ... а також ДП "Угерський спиртовий завод" ...
    Цікаво, за що їм нараховують зарплату, якщо спиртзавод не працює о_О ???

• Подобається Подобається x 1
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

ДП- Державне підприємство.
    Значит они госработяги, и там свои замарочки...:pardon:

3. VasMT

Да знаю я... :))) Это так, для пятницы ;)... Я на этом спиртзаводе два раза в год проверял приписаную из НХ технику... При этом, долгие годы ковш от экскаватора, что лежал в углу техтерритории, подавали как рабочий ... За определенную мзду, ессесно :)))
    Но, спреведливости ради, хочется напомнить, что шахтеры, чи-то с Донбасса, чи-то Львовские, тоже госбатраки....

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

Так Вы берёте взятки?о_О А с виду и не скажешь. :pardon:
    За всю жизнь... только один раз дали, да и то это не взятка была, а в благодарность, за то, что пошел на встречу, да и то, я человеку объяснял, что он в деньгах потеряет... а он всё равно... за это ещё и на коньяк оставил.
    Хотя нет..., недавно принесли тоже бутылку коньяка, за дельный совет.
    Караул... это я что тоже взяточник? Хорошо, что мама не узнает уже.
    Просто погряз в коррупции. Пойду напишу явку с повинной.
    Сколько сейчас дают..., хотя дурной вопрос... отмажусь... должно хватить.

• Подобається Подобається x 5
  5. VasMT

А чем спирт лучше коньяка? :))) Мы с Вами - два сапога валянок ;). Минизварычи, етить...

• Подобається Подобається x 3
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::haha: Миниминиминизварычи. Значит точно посадят.:dntknw:

7. Полковник

Полковник миється в бані

Не стыдно, запасник?
    Госбатраки только из Донбаса!

8. UDALA

UDALA Well-Known Member

Так вы ж за все это должны радоваться , а вы... злопыхаете.
    А уж волосати у Януковича груди или нет , то это конечно знаете только вы...особо с ним близкие.

9. Obama

Obama Well-Known Member

А я говорив що всі наші роботящі Українців поїхали в Россссію?
    Ні! Вони по всьому світу, ви праві! А де роботящі россссссіянє?????
    Але я думаю це не основне питання, тому можете не відповідати, щоб не розпалювати міжнаціональну ворожнечу! Ми ж одна сімя? Чи не так?)

---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Дякую! Я б хотів на мінводи до вас в Рассссію, всетаки братня країна!))) Але чомусь страшнувато, чув там у вас свій свого б'є (певно щоб капіталіст боявся?), терорости, чи як ви там звете своїх земляків з Кавказу??? Нєпонятно, якось, а якже велика міцна країна, щось не можу зрозуміти... може б ви попросили самого чесного і силиного президента, чи примєра щоб вирішили ці питання... ну, що б я з друзями приїхав полікуватись! Наперед вдячний!

10. UDALA

UDALA Well-Known Member

Так еще в 1991-м все развалили вы и те , которые еще хуже вас.
    А вы теперь хотите быть вдячным наперед? ...цинизмом попахивает , уважаемый.

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Добре та міцне від підпису трьох людей не валиться. СССР був банкротом - економічним і політичним. Тому й розвалився.

Але я за Союз всіх республік бувшого СССР. Але виключно в Євросоюзі. Так пайдьот? :)))

• Подобається Подобається x 2
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я проти.

13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тільки поодинці. Та ще за умови, що не будуть змушувати впроваджувати гей-масон-закони.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

100%............

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Що означає "поодинці"? Створити ще 15 євросоюзів, чи як? :)))
    Я за те, щоб з часом до ЄС приєднались як мінімум всі країни Європи.

Щодо примусу в ЄС - не читайте перед обідом совєцких/націоналістичних газет. Ніхто нікого не змушує. Як можна примусити!? Головне - не бути байдужим і не ігнорувати вибори, референдуми, протести тощо. Бо люди плюють на суспільну політику, а потім, коли серед сексуально вивихнутих знаходяться більш політично активні і проштовхують закон - ледачі "нормальні" кричать "змушуююююють!". За нормальну спільноту треба боротися.

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ком'юнізм нагадався:

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А максимум?

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну, Турція ж також хоче до Євросоюзу. А вона ж - наполовину "неєвропейська". ЕС висловився також за європерспективу для Грузії, Азербайджану, Вірменії... А це ж - країни неєвропейські.

Можливо, колись станеться чудо - і азіоєвропейська Росія також "вспрянєт ото сна", і попроситься в Євросоюз.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вона туди певне найперша попаде.

о_О А це звідки? Ґеоґрафія каже інше. Культури може не західноєвропейські але якщо згадати Іспанію, Сицілію ітд то старі добрі вірмени таки не мавризовані. Тай були в Європі довше чим майже будь який європейський народ. Потурчені греки і серби ще менші "европейці". :)

• Подобається Подобається x 3
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Згідно з "офіційними" визначеннями,

http://ru.wikipedia.org/wiki/Европа...BD.D1.8B_.D0.95.D0.B2.D1.80.D0.BE.D0.BF.D1.8B

http://ru.wikipedia.org/wiki/Список_государств_и_зависимых_территорий_Европы

а де твій аватар? :)