З країн Єропи я була лише а Австрії (у Відні). Дуже сподобалося місто, все чистенько, культурно, варто сходити в музей Сі-Сі,а там на території ще є гарний зоопарк, палац Hofburg, собор св.Штефана, палац Бельведер, і обов'язково випийте австрійського пива зі штельцем (зажарена свинна нога з хрусткою шкоринкою), а ще в центрі там смачне морозиво кульками у вафельному стаканчику, одним словом мені Відень сподобався... ---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ---------- Шановні форумчани, у мене в серпні намічається поїздка у Будапешт, підкажіть які місця варто відвідати, що є такого що варто купити, і ще порадьте якийсь готель, приблизно на 3 зірочки, щоб і по ціні нормальний і щоб умови були нормальні
Хочете сказати, в нас дешево? - Все відносно. Минулого року ми були в Австрії, купляли там солодощі. Через місяць на пляжі в Євпаторії дивемося - ціна на солодку випічку вища, ніж в Відні чи Зальцбургу! (Порівнюю приблизно однакові кусочки).
Готельчик замовила (правда, сказали, що кімнати подібні на каземати, але ж мені тільки ніч там десь поспати ), десь 60 євро. Ну, шніцель який куплю на вулиці. От не пошкудую грошей на тістечко з кавою, а то ж бути в Відні і не випити кави, не з"їсти тістечка.... А, і на щось, щоб зустріти Новій Рік коло Ратуші
Стоят они дорого, но производительность таки большая. В Германии они повсюду, что дает возможность экономить большую часть бюджета уже несколько лет подряд.
Це якийсь благодійний тур. Треба щоб благодійний фонд виділив вам хоч тисячу доларів, а то зовсім біда.
Мне приходилось бывать на их производстве в Германии в 90-х. Если не ошибаюсь, тогда срок окупаемости заявлялся 6-8 лет. Вариант. Не быстрый, но вариант. Экологичный.
В Хорватії була, але не жила, а на відпочинку. Країна дуже гарна, але ціни - це страшне, також жила в Болгарії, але там так як і в Україні. Якщо знайти гарну роботу, то і в Україні - рай