Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Тут якраз Кісільова згадують.:mocking: Думаю, таких "пісєм в рєдакцію" буде вдосталь! Ви б уваги на таке не звертали. Краще - побачити та відчути. Кілька сторінок тому писали про енергетику. Цього не передаш ні по ТВ, ні інтернетом.

• Подобається Подобається x 3
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Тролик вже в бані, не тратьте сил :)
    Як ж вони активізувалися, жах...Не лише тут, а й усюди - в соцмережах. на сайтах газет/ТБ. Як мух біля гною.

• Подобається Подобається x 1
  3. IgorLvivM

Провладний мітинг "Збережемо Україну" оголошено безстроковим.
    Про це йдеться в резолюції мітингу, яку зачитав зі сцени на Європейській площі депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

(УП)
    Ото хтось влетить на бабло!!!

• Подобається Подобається x 4
  4. mrochkizm

Политики украли у детей кусочек счастья, у детей с разных регионов, разных областей...
    Полетіли яйця?
    И головешки! И головешки!!!

:rock:

5. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Вот, если долго не искать, такое видео (но Вы все равно скажете, что все сфабриковано) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ma6zHiejU_0

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

От чого вони до своїх людей так ставляться?...Та там ж зі скуки вити можна...Жах)

7. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Простіть йому той "гріх". Він ще політик молодий. Думаю він з часом навчиться і буде звертатись до людей як годиться

8. IgorLvivM

Нормально! Якщо їх навезуть туди, хоча б тисяч 100 - вважай, що у нас побільшає прихильників на Сході та Півдні тисяч на 70-80! Ура! Нехай везуть!!! І чим довше - тим краще!!!

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я вже кілька разів тут приводив слова одної москалихи, правда з іншого приводу: "А ті єта нє равняй, єта нашє!"

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви самі то бачили те відео?...Що Ви ним довести хочете?

11. mrochkizm

:rock:

Добродію, Ви пропонуєте мені оцінювати Майдан з репортажу Першого російського каналу?

Віршик "Репортаж" читали?

12. Dobrodiy

Я как раз считаю, что он обращался к этому пьяному телу именно так, как оно заслуживало.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так справа в тому що не дивлячись на всі старання першого відповіді всі адекватні, а от коментарі "експертів" явно не мають нічого спільного з реальністю....

14. mrochkizm

депутат-регіонал Григорій Смітюх на мітингу регіоналів закликав всіх скандувати "ПУ-ТІН, ПУ-ТІН". От і з'ясувалося,хто у них головний. (О. Доній)

• Подобається Подобається x 6
  15. Pedro

Хто жив за совка, така тактика була загальноприйнятна. Наприклад "клєймілі пазором" Сахарова чи Солженіцина передові доярки, свинарки, чи пєрєдавікі праізводства. Навіть не знаючи хто такий Сахаров.
    Але така брехня!!! СССР видається країною тотальної законності проти теперішньої раші з її біснуватим фюрером.

• Подобається Подобається x 4
  16. Dobrodiy

Вы о том, что наши всеукраинские каналы в большинстве своем боятся показывать такие репортажи и не хотят говорить всю правду?
    Ну тут все зависит от "руки кормящего", или Вы будете спорить :)

Ні не читав, процитуйте будь ласка.

17. Pedro

Маряна, ну цеж ваші кадри, які в певний момент мають трансформуватися в українців. Думаю, цей момент наступить на сьвєнтеґо ніґди.:)

18. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

В понеділок Гришко напевно купить собі нового мерсюка

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо ви там казали про
    :)))

• Подобається Подобається x 5
  20. Dobrodiy

Каждый отрабатывает свой заказ. :)
    А был бы на Украине свой политик уровня Путина, то без вопросов стал бы СЕЙЧАС президентом ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)