Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Навіть уявити не можу:dntknw:

Якщо їх зігнали і повезли як скот, пообіцявши гроші - то вони продалися.
    А от по велінню серця вони мали самі приїхати ще на початку Майдана і ні про які гроші мови не повинно б бути.

• Подобається Подобається x 4
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

То чого ти, переконаний допогєповець, замість їхати в защіту Баті, смердиш тут, на форумі?

• Подобається Подобається x 3
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  5. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Я приводил уже здесь примеры сообщений националистических ультраправых групп. Но Вы продолжаете нести этот бред про "перевдягнені тітушками Беркути" :dntknw:

А вот за такие высказывания Вас в баньку отсюда когда-нибудь спровадят. С чего Вы взяли, что один "вболюваєте"?
    С чего Вы взяли, что вообще правы и это единственно правильный путь для Украины?!
    Почему Вам наплевать на мнение половины населения Украины?!!!

6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

• Подобається Подобається x 7
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

З тими революціями зачахла темка....

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це фейковий профіль. Але правильний. )

• Подобається Подобається x 2
  9. Dobrodiy

Вы мне не тыкайте, а думайте головой.
    Работать иногда тоже надо и к сожалению я не могу себе позволить уехать на майдан даже на 1 день, не говоря уже о том, что бы торчать на нем неделями. :sad:

Останнє редагування: 14 гру 2013
  10. iso

iso Well-Known Member

Напрошуєтеся на аналогічне питання:)

11. Pedro

О, я бачу, що ти щей і не в зовсім тверезому стані. Ще зі вчорашнього дня чи вже сьогодні набрався?:haha:

12. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Якби в них було мнєніє, то вони вже біля 20 днів би там стояли безкоштовно, а не продались за 200-500грн на добу як бл@ді з траси.
    Подивіться на їх відповіді журналістам чого вони приїхали... Говорять точно так, як їх батько в моєму попередньому пості.

• Подобається Подобається x 2
  13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я вас попрошу припинити свої особисті срачі, в пп обзивайтеся або зустріньтеся вживу і нарешті побийтеся. :empathy:

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

15. Pedro

А що ви вже там? Ну то захищайте вашого найдорожчого.:haha:
    А я до нього ні при чому. Підданий Її Величності.:)
    Та й візи в Україну не маю. А це для мене зайняло б, по крайній мірі, 8 тижнів.
    Воюйте вже ви.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

17. Dobrodiy

Поверьте мнение есть и то что говорят многие харьковчане друг другу о событиях на майдане я здесь даже писать не буду, т.к. могу обидеть и вполне нормальных львовян читающих данный форум.

А вы вспомните видео на котором Кличко матом посылает бухого "майданутого", который "стоїть за своє!" :)
    Если поищу, то найду несколько аналогичных видео с майдана, из которых видно, что люди сами не знают за что стоят.

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Гггггг, вся в очікуванні :) Лиш випадково не знайдіть відео з антимайдану або інтерв'ю з провокаторами-тітушками, яких Вам видають за євромайданівців :)

Просто доволі наївно заявляти про те, що на Майдані люди не знають, за що стоять. В епоху інтернету, суцільної комп"ютеризації, коли ми за всіма подіями спостерігаємо онлайн, коли видно події 24/7 на тиждень, коли журналісти просто йдуть по одному і по іншому мітингу - і видно загальну картину, хто, де і за що стоїть... смішно. Єдина надія для очорнення Майдану - знайти видерті з контексту відео хіба, підставних осіб і т.д. в стилі Кісільова.

• Подобається Подобається x 3
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені теж цікаво...Як то людина може поїхати за свої гроші в Київ на Майдан, і не знати для чого)))

• Подобається Подобається x 4
  20. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Кличко посылал не "майданутого", а провокатора. Не путайте член с пальцем.

Нафиг нам Ваши видео от Киселева и Ко, если я например, каждый день на Майдане?
    Тут замечательная доброжелательная обстановка, пьяных нет, никто не матерится даже по поводу быдлохряка и кривосиси.

Вы сознательно хотите стать зомби?
    Зачем?

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)