Євромайдан

Discussion in 'Євромайдан' started by MARTINI, Dec 5, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pipie

pipie Well-Known Member

Прохід між двома мітингами вільний?
    А є на майдані шахтарі? Роботяги з заводів?

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте, яка зараз найбільша проблема в ЄС? Наплив в Англію, Францію, Іспанію румун і болгар. Які відразу сядуть на наші шиї,тобто пільги за які платять платники податків. Лондон ніколи не знав кишенькових злодіїв. Тепер газети застерігають.
    Але тут є маленький секрет. З приводу політичної коректності не називають справжнє імя тих румун і болгар. Це цигани від яких не може відкараскатись Європа. Якщо румуни і болгари приїжджають, вони приїжджають важко працювати.
    А тепер уявіть картину. Україну приймають в Європу. Ви собі уявляєте данєцкіх в Європі? Цигани видадуться ангелами...

• Подобається Подобається x 4
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

То журналіст вийшов який онлайн трансляцію веде...три кордони ВВ

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

Тут я теж не дуже б прискіпувався...Я тиждень прожив на Майдані, і запашок в мене мабуть теж був "спЄцифічіскій". Митись і голитись там особливо нема де + запах диму від бочок + не зовсім свіжі шкарпетки....ну самі розумієте :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

З ними панькатись ніхто не буде.

• Подобається Подобається x 1
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Поки що владу:)

Я все розумію, що бюджетникам мало платять і вони раді тим 30 срібнякам, я можу зрозуміти, що люди бояться втратити роботу, можу зрозуміти що вони дійсно за Яника......але я не розумію як можна продавати совість! Як же мало коштує совість ...від 150 до 500 грн.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та в більшості вони нормальні люди, просто на такі "заходи" в основному звозять всякий зброд...

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А донецькі мали б пам"ятати отаке

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Призначили винних за розгін Майдану

http://tsn.ua/politika/pshonka-nazvav-prizvischa-pidozryuvanih-u-rozgoni-yevromaydanu-325487.html

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У 2004-му, наприклад, приходили рознарядки керівникам підприємств: "Такого-то числа зорганізувати автобус і такою-то кількістю співробітників..." для каруселей в іншому місті. Тут і київський Нафтогаз засвітився, і Дніпропетровський телецентр.
    Та що тут казати - у 2012 перед виборами до ВР мене несподівано запросив на посиденьки до кафе колишній співробітник (нібито поговорити на автомобільні теми - мовляв, хоче купити тачку такої ж марки, як у мене).
    Після короткого обговорення автомобіля, він з"їхав на розпитування про "Нічну Варту", "мобільні групи".
    Я відразу сказав: "Ти ж зараз працюєш в компанії Ахметова? А колись працював у ментурі? На чиєму полі збираєшся грати у "Нічну Варту"? Дякую за випивку, ти запросив, ти й плати! До побачення".
    Знайомі розповіли, що наступного дня цей тип мав блідий вигляд. Ввечері - більш блідий, ніж зранку. :)
    Мабуть гроші за невдалий похід до закладу громадського харчування не компенсували.. :)

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Стрілочників знайшли .А інші і не при ділах.
    Захарченко повинен був піти у відставку ще після Врадіївки.

11. Max_

Max_ кл. москаль

Ну вот так всегда... Надо было на военного учиться, столько б всего узнал ... А так что...политех с военной кафедрой... "пиджак", ничего кроме устройства и эксплуатации автомобилей и МТЛБ не знаю и не умею :)

Да, это был оффтоп.

Last edited: Dec 14, 2013
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Але це всерівно цікаво Попов вірою і правдою служив Янику, і тут його під ніж...

13. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

А Вы представьте, что большинство из этих людей действительно поддерживают политику правительства в вопросе подписания ассоциации.
    Вот те, кто поехал только за 200 грн, а сами за немедленное подписание - те совесть продали, но таких может 10-20%.
    Поверьте, не было бы желания ехать - уж как-нибудь дома остались на больничном.

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Менше місяця тому вони були за інтеграцію, тепер проти.....дивно)

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Добродію, мабуть Вам модератори дали надто короткий "больнічний".
    Подумайте про Вічне. Когось з тих "200-гривенних мітингувальників" влада вже призначила у покійники. Сценарій у влади дуже зрозумілий. Ось тоді не форумлянам, а сусідці своїй будете пояснювати, за кого і за що перевдягнені тітушками Беркути (або перевдягнені тітушки із символікою Свободи) вбили її сина.
    Ідіть краще на допогепівські збіговиська і не смердіть тут, де люди вболівають за долю своєї країни.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://president.gov.ua/news/29761.html

17. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Що Вам дивно? То ж якунович доступно пояснив на круглому столі чого так сталось

http://www.youtube.com/watch?v=yHO-ETVVSUA

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

От тобі ялинка от тобі і каток

19. taksist

taksist Well-Known Member

розрив шаблону а не тема.
    голохвастов - ето же очєнь і очєнь...

20. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member