Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дайте лінк, почитаю.

2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Кстати, по поводу Кусюка, похоже Варяг права. Варяг - это Мирослава Бердник.

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Пока общее.
    http://www.segodnya.ua/ukraine/Zakon-o-klevete-Teper-vmesto-faktov-satira-i-kritika.html

3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Дзиндзі дали 60 днів в якості запобіжного заходу, ппц

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичайна моральна потвора.
    Давно відома клінічна українофобка. Її найкраща подруга - Ксюша Шкода, відома українофобка, рузкомірка, суджена та відсиділа 5 років 6 місяців за статтею 229-1, частина друга (а це торгівля наркотиками в особливо великих розмірах, торгівля особливо небезпечними наркотиками/психотропами або продаж їх неповнолітнім/дітям).

• Подобається Подобається x 2
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

7. IgorLvivM

Треба скидати ту "владу" без всяких мирних переговорів.

8. Romko

Уже 40 міліціонерів Кам’янка-Бузького районного відділу міліції підписали звернулися з заявою щодо ситуації в країні.
    Текст заяви:

«Ми працівники міліції Кам’янка-Бузького районного відділу внутрішніх справ Львівської області, вкрай стурбовані подіями, що відбуваються в нашій державі.

Зокрема, особами, які називають себе міліціонерами, і в той ж час вчиняють безчинства та беззаконня, зухвало знущаючись над нашими дітьми, братами, сестрами, батьками, друзями, і лише за те, що вони мирно висловлюють свою громадянську позицію, це їхнє право.
    Ми, правоохоронці Кам’янеччини, не можемо в осторонь стояти і пасивно спостерігати за цим, оскільки ми той державний орган, основний обов’язок якого – відстоювати та захищати законні права і свободи громадян нашої держави.

А тому ми сьогодні проти того, аби проливалася кров невинних громадян та готові захищати та відстоювати права та інтереси тих, хто страждає від беззаконня тільки за те, що мирно висловлює свій вільний вибір, за Євроінтеграцію, оскільки це і наш вибір. Ми сьогодні, які нижче підписались, стаємо не за політиків, а за свій народ і переконані в тому, що нас підтримають і інші свідомі правоохоронці області та держави.

«Міліція з народом»

• Подобається Подобається x 1
  9. coolzak

coolzak Well-Known Member

Зараз кожний хто говорить про переговори з владою то провокатор.Просто всі сцять почати бо не впевнені що втримають.Крім того появляться нові лідери які закопають триголовий тріумвірат

• Подобається Подобається x 5
  10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А почему патриотов Украины, которые в прошлую пятницу сражались с Беркутом, обзывают провокаторами

11. Romko

Вони товкли пацанів-вевешників.
    Поки беркут героїчно ховався за їх спинами.
    Потім герої щезли,а беркут героїчно кинувся на людей.

http://youtu.be/zdRSXESoQd0

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сьогодні на Майдані був якийсь одеський телерепортер (по почерку Маркова) з задачею знайти якусь "клубничку". Я якраз здавав привезений мною теплий одяг для приїжджих в спеціальний намет. Цей поц почав задавати провокаційні питання жіночкам-волонтерам, які приймали одяг та взуття з надієї їх якоїсь помилки. Питання були в руслі - "чи не краще працювати ніж байдикувати на майданах" та чому тут так багато одягу. Я вирішив втрутитися в розмову, щоб дати жіночкам продовжувати свою роботу, і сказав, що жінки-волонтери тут розвели корупцію. Він відразу дьорнувся до мене внадії знайти когось незадоволеного Майданом. На що я йому повідомив, що прийшов сюди по норкову шубу для своєї жінки, а волонтери мені її не віддають, кажуть, що такі речі лиш для номенклатури Майдану. До тупого спочатку не дійшло, а потім він почав реагувати, як справжній одеський біндюжник.
    Ось так я не отримав омріяну норкову шубу. Але той сурогатний журналюга щось та змонтує в угоду своїх господарів для приниження Майдану.
    З загальних емоцій сьогоднішнього дня. Вся надія не на вождів з їх тупістю, а на невичерпну волю людей на Майдані, яку я спостерігав. Вчора до мене не приїхали студенти, яких я запрошував до себе ночувати. Сьогодні чекаю інших, по волі випадку теж студентів з ЛПІ.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Бо то були їхні колеги з Криму, перевдягнені... в самих себе. Тобто в бандюків.

• Подобається Подобається x 3
  14. Хіба патріоти підставляють своїх товаришів, як це зробили бандити з обох боків на Банковій?

15. Romko

• Подобається Подобається x 3
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Навіть не здивуюсь якщо це десь спливе в ригівських ЗМІ

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Потихеньку наш бандюк підсувається до Лукашенка.

18. coolzak

coolzak Well-Known Member

Ситуація з Дзідзем свідчить що влада прийняла рішення про силовий варіант.Якби хотіли по мирному то такого би не робили зараз а почекали би пару тижнів і потім загребли.Свідомо загострюють конфлікт.Треба готуватись до гіршого.Хочуть мати повід до надзвичайного стану.Вони розуміють що віддати Дзідзю для оппозиції то показати тотальну слабість

19. IgorLvivM

Ні. Про це свідчило друге побиття (журналістів) 1.12.2013р.
    Якщо перше (студентів на майдані) - міг бути непродуманий крок, збіг обставин, дурість влади тощо, друге - свідчить про чіткий план.
    Додайте арешти, провал відставки Кабміну і т.д.
    Або валити їх, або хана всім!

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Зек знову завітав до Осла. Що той нарадить йому - відомо. Як один дурний так і другий. Як в одного зеківські замашки так і в другого. Так що пора брати владу в свої руки. Памятаєте, як це відбулося в Лівії?
    Ось тільки "тріє царіє" боюся не готові.
    А Росія вже починає рахувати Україну своєю територією. Сьогодні прочитав в німецькому Шпігель, що Мєдвєдєв страшно обурився, що міністр іноземних справ Німечини приїхав на Майдан і зустрівся з Кличком. Якщо зараз не відірвемось від тих людожерів, то вже мабуть ніколи.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)