Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спитати Вас про ціну нафти в 2017-му, чи так зрозумієте, що муйню, як каже Артем, пишете?

• Подобається Подобається x 1
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Вірю. Тема - не про це.

3. VasMT

Не в курсі... Був в заботі. Зараз уточню, відзвітую...

---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

Пожалійте мене, Романе... Поки я прочитаю "Союзнєрушимий" після кожного згадування Вашого боха, мине чотирнадцятий рік...

---------- Додано в 01:41 ---------- Попередній допис був написаний в 01:38 ----------

Артем. Я завжби з гідністю відповідаю на привітання "Слава Україні!" звичним "Героям слава!".
    Але я, славлючи Україну, славлю інших героїв.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ні Роман, за Вашою ж логікою (да пробачить мене логіка) це означає що вони Ваші БОГИ! Ви на них молитесь по сім разів на день, стоячи у снігу навколішках, а на грудях носите образи цих пресвятих людей !!!! правда дурня? підтримка їх у чомусь не означає що для Вас вони боги? а Ви таку дурню постите через допис, отже кожного разу коли про боха- януковича, сіфілітіка тощо будете хню постити - пам'ятайте цей допис ...
    з повагою .

5. VasMT

Кинути можна тільки порожньоголових нацят. Армія - керована, організована, озброєна організація.

---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:43 ----------

:haha:

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та я теж )

---------- Додано в 01:45 ---------- Попередній допис був написаний в 01:44 ----------

Василь - це наша армія ... що в нашій країні кероване-організоване крім злочинності?

---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:45 ----------

це вже єдина тема ... це наш ЛФшний мадан, інколи можна і насіння полузгати (у кульочок) ....

7. VasMT

М.Жванецкий.

---------- Додано в 01:53 ---------- Попередній допис був написаний в 01:49 ----------

Гм... Однодумці чого?
    Або давайте конкретно, або мовчіть. За розумного зійдете.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сумніваєтесь в моїй здатності думати і аналізувати?

9. VasMT

Якщо чесно, то в нашій армії жоден єфрєйтор не пердне без десятка циркурлярів, інструкцій і наказів. Зрушити з місця нашу армію може тільки пряма агресія проти неї самої. Повірте мені, я армію знаю ну дуже добре...

10. Romko

Кинути можна Ваших однодумців.
    Тих,кого зараз як отару зганяють в Київ.
    І їх кинуть.
    Ким керована?

11. VasMT

В здатності думати - ні.

---------- Додано в 02:06 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ----------

Сама собою.
    Вам важко зрозуміти суть ТЕПЕРІШНЬОЇ армії. Вона, армія, - річ у собі. Вона існує заради свого існування.
    І як би Ви, чи Ваші однодумці, не хотіли, чи прагнули, армія, за теперішніх умов, не виступить ні ЗА НАРОД, НІ, ТИМ БІЛЬШЕ, ПРОТИ НЬОГО. Армія зберігатиме войовничий нейтралітет.

12. IgorLvivM

Насправді, по мірі можливостей, відслідковую розвиток подій на Майдані та Європейській площі.
    Переживаю за провокації та тітушок.
    Навіть більше за завтра, ніж за неділю.
    Вступати в бандерівсько-совково-ленінсько-фашистські-поділювальні безконечні беззмістовні дискусії - не хочу.

13. Romko

Дай Бог...

---------- Додано в 03:55 ---------- Попередній допис був написаний в 03:38 ----------

Зима динозавра. Янукович стає диктатором доісторичного зразка
    Провокатори недарма пригнали знаменитий бульдозер під стіни Адміністрації: бульдозер – єдиний зрозумілий їм інструмент вирішення проблем, символ і архетип. Кажете, скрепер? Усе одно бульдозер. Янукович бульдозером пре на свій народ. Спроби зачистити Майдан у ніч на середу на очах у всього світу, який стежить за подіями онлайн, на очах верховного комісара ЄС, яка приїхала спробувати залагодити протистояння, – це лише зайве свідчення стану його мізків.

• Подобається Подобається x 3
  14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 3
  15. zet

zet Дуже важлива персона

Майдан молодости против пенсионеров....???

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якби Європа зі Штатами заздалегідь передбачили перебіг подій, то могли би розрулити ситуацію таким чином: тимчасово обвалити світові ціни на нафту. І все. Путя в паніці, Росія в колапсі. Проросійські налаштовані громадяни України переконалися би, яка тонка ниточка тримала їхніх північно-східних кумирів.

• Подобається Подобається x 4
  17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вони ще не усі переконалися, що Росія це клон совка. :nea: Але це майбутній сценарій при майбутньому президенті...

• Подобається Подобається x 2
  18. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Вчора на "Шустері" всі в кінці сперечались за якесь провокативне відео, але те відео так і не показали, пояснюючи, що зарано. Хтось чув за це? Як я зрозуміла, в тому відео є дві різні позиції (названі імена), після перегляду якого, казали, зразу всі будуть знати, хто за тим всім стоїть.

19. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Ось хотіла слово в слово те ж саме сказати (ппкс, чи як там) ;)- вони "жили здесь харашо і будут жить харашо" - вони таке життя називають харашо! Тре їх всіх відправити в тур вихідного дня по Європі, хай подивляться, як люди живуть.
    А ще мене бісить, що всі вони як зазомбовані тріщать, що годують нас тут, а ми їм працювати своїм майданом не дають. Ніби ми- ті хто не на заробітках- ВСІ сидимо без роботи на шикарних соц виплатах!

• Подобається Подобається x 6
  20. IgorLvivM

Знову ж, якщо є ті, хто там спілкується, дайте людям лінки. Найбільш дотаційна область - Донецька.
    2010-2011: http://tsn.ua/groshi/naybilsh-dotaciynimi-regionami-ukrayini-viznano-kiyiv-i-donbas.html
    2012: http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2013/01/25/295519

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)