Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Нині, при річниці стану воєнного, нагадалася пісня яка тої зіми, 32 рокі тому була співана всюди.
    Хотів дедикувати майданцям
    http://www.youtube.com/watch?v=TJdlIIku8OA

• Подобається Подобається x 9
  2. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я захоплююсь тими людьми.
    Дуже шкодую,що прикутий тут і не можу бути там.

• Подобається Подобається x 2
  4. Nedilya

5. hrim

hrim Well-Known Member

Згоден. Не гопота, не орки, не вороги. Опоненти. Я таким "опонентам" на російському форумі всі вечори перепощую інфу.

• Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не опоненти, такі ж самі ... не без виключень звичайно ...

7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Оце туди треба закинути туди:

8. Nedilya

9. hrim

hrim Well-Known Member

Закинув.

10. Dred

Dred Well-Known Member

На майдан виходило сотні тисяч людей (україно і російько мовних), тоді коли на майдані було багато бандерівських прапорів. І все було нормально, і нікого це не відштовхувало, так що не меліть дурниці.

11. IgorLvivM

Мова зараз про Схід та Південь.
    Не сприймають там цього. Поки що - точно. Їм 50 чи 70 років розказували, що бандерівці - вбивці та злодії. Ми знаємо, що це не так. Ми розкажемо їм про це. Потім.
    Вони готові боротись проти зека. Але їм і страшно бачити тих "фашистів та вбивць" з Заходу.
    Це можна зрозуміти.
    Я б тут довірився думці Артобстрєла.

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

100% саме так. Мої родичі і на Півдні, в Криму, Донецьку проти Януковича, але вони бояться "бандерівців".

• Подобається Подобається x 3
  13. Nedilya

Згодна з Вами. У мене у самої один дід був у регулярній червоній армії, а другий - у партизанах на території окупованої України (саме десь на сході). Зрозуміло, що я, так би мовити, тримаю їхню сторону. І зараз уже неможливо з'ясувати, чи били вони тільки фашистів, чи, може, й українців. Сподіваюсь, що ні. Людям же треба не тільки отримати правдиву інформацію, але й пережити все у своїх відчуттях. а це питання часу. І щоби ми не додавали одні іншим образ. :give_rose:

14. Маріка

Маріка Well-Known Member

Чоловік читає донецький форум і каже, що там Януковича ніхто не підтримує, але ставати під червоно-чорні прапори не хочуть і не будуть.

15. Nedilya

16. IgorLvivM

О! Дякую за думки та коментарі! Як вже писав, думку - не поділяю, але розумію та підтримую. Це було б варто почути і політикам!

---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Може то краще було б в "Анекдоти" написати, але...

У міліції пояснили, чому брали штурмом Майдан саме вночі
    Силовики допомагали розчистити територію центру Києва, де знаходиться мітинг невдоволених діями української влади, саме вночі, щоб не заважати проїзду транспорту.
    ...

Вони таки дебіли!!! :bad:

17. Lilikana

Lilikana Well-Known Member

А я вже втомилась від майдану. Хочеться щоб все скінчилось, спокою хочется. Бо надто вже помітно стало, що влада чекає аж підскакує, коли можна буде ввести війська, коли почнеться громадянська війна.А то вже зовсім не жарти.В мене, наприклад, троє малих дітей.
    Один раз ми вже скинули Януковича в 2004- му. І шо то дало? Прийшов Ющенко і цим все сказано.
    Бо все не так просто, бо Янукович- це ми, це відображення нашої внутрішньої деградації. Починати зміни в країні треба з себе. А це найважче, легше сперти все на президента або Росію.Скинем одного- прийде ще гірший- вже так було. Доки зміни не підуть знизу вверх.

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

• Подобається Подобається x 6
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А нехай виконає... І всі діла...
    І весь "стрункий" план провокації влади розсиплеться...

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

:)))
    В Стрию буде кому...
    Я нині ледь проїхав центром. Кандидатів рулити країною валом. І по базарі нині, при святові, хрен пройдеш. Бариги товчуть майбутнє України...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)