Євромайдан

Discussion in 'Євромайдан' started by MARTINI, Dec 5, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Max_

Max_ кл. москаль

ИМХО он просто констатирует факт. Для нынешнего состава парламента наличие депутата, адекватно оценивающего реальность - уже достижение.

2. Gron

Gron тафгай

Це саме смішне з того що Ви написали за останній час.

• Подобається Подобається x 2
  3. avatarwin

я мало пишу в основному читаю і аналізую цю всю писанину. Хочу Вам сказати що майдан 2004р був зовсім інакший тому , що була чітка домовленність , а головне сильна підтримка силових структур дякуючи Юльці. Тому і стала вона при владі , хоча не дуже її дехто хотів на цій посаді. Зараз зовсім інакший розклад, і тому і інакші вимоги. Більше інформації не можу розголошувати. А що до пахана і його помічника Азарова то декому начхати на них , головне щоб в загальному вийшло на що вони розраховують. Що до майдану то зараз усім силовим структурам дали від починок , і в найближчий час вони будуть пущені в дію. Дехто із силових структур вже давно знаходяься в рядах майдану. , єдине що не усі вони беруть з собою посвідчення і зброю . А так думайте. На мою думку вони послідовним витисненням людей знесуть усе що залишилося на майдані малою кровю, а може і без неї. Курської дуги не буде.СЛАВА УКРАЇНІ

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Для плану, Ігоре, потрібні спеціалісти. Ні Самойлович ні Педро ні Ромко ними не є.
    Але якщо цього не зробити, будете через 10 років какать на апчєпанятнам в рускам ґорадє Львовє. Памятник сифілітику буде відновлений біля оперного театру на кошт президента (государя) путіна і допигєпи. Думаю, я доживу до того свєтлава врємєні. Хоча до Львова мене тоді навряд чи пустять..

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну це ще лагідно, міг бути НКВДшноГБшним засланцем, бо вважати "донецькіх" за народ України - це зрада ...

Мих Ви наївний, як ясельна група ... народ може когось підтримати, когось не підтримати, але завжди хтось стоїть ... чи для Вас так званий елехторат - не народ? і народ України зводиться до 10 млн "западенців" ?

зіг хайль! ой бл... Слава Херойам!

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой, не смішіть диктатора... :)))
    Це "народ" заявив про паузу в євроінтеграції, це "народ" не підписав асоціацію в Вільнюсі, це "народ" дав команду тлумити студентів, бо зарано почали роз'їжджатись... :mocking:
    А народ як завжди, в зАхваті...

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Фе.

8. zet

zet Дуже важлива персона

Воюют за право выбора.
    А то сегодня сын пришел и рассказывает. На заводе нет работы (работают 3 дня в неделю), так оплачивают, как работу на 4-х дневке и везут на 1 день на майдан.
    1-день - 150гр.
    1-сутки и там потоптаться - 300гр.
    если участие в провокациях, то 1 провокация - 600 гр.
    И ведь это настолько не секрет, что мой сын узнал расценки не прикладывая никаких усилий, так случайно и мимоходом...После этого тошно смотреть на регионалов в телевизоре, ведущих речь о противостоящих майданах. Ведь фактически это противостояние только партии власти (проплаченый синий майдан) и украинского народа..

• Подобається Подобається x 7
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нема питань. Якщо ставити власне життя на перше місце, то можна все кинути і виїхати і навіть не чекати поділу країни. А ле патріот своєї країни ніколи так не скаже.

Західні німці чомусь не відкинули східних, а подібних причин теж вистарчало.

• Подобається Подобається x 5
  10. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ну, це лише приватна думка. Я там писав про донецьких знайомих. У Європу вони хочуть не менше нас. Говорю про інтелігентних людей, може "вище середнього".
    Два слова прикладу.
    На автомобільному форумі у 2007р зіштовхнувся з донецьким хлопцем. Весь форум - російською, я - українською. В одного здали нерви (хохол, мова...). Там - справді клініка. А от його товариш, який захищав друга, згодом був в Карпатах. По дорозі назад - набрав мене. Познайомились. Пробули з дружиною планово 3 дні у Львові. Показав їм місто, спілкувались про все. Дружина - росіянка взагалі. Показав, розказав, пояснив. Подарував книжку з фотокопіями документів про події 39-16 років тут у нас. Ні, націоналістами і бандерівцями вони не стали. Але до цих подій відносяться лояльніше і спокійніше ніж наш Василь зі Стрия. :)
    Все - спрощено і примітивно. Але суть така.

Я знаю, що завтра прокинутись в ЗУНР і післязавтра стати частиною ЄС - ніби простіше.
    Закарпаття - мадярам.
    Чернівці - румунам.
    Крим - туркам.
    Донецьк - росії...
    А де, бля...дь, тоді та "Україна" залишиться??? Підозрюю, що всілякі такі Полтавські чи Чернігівські "автономії", які залишаться - треба буде також вже на губєрнії переіменовувати і до москви приписувати.
    Тобто, якщо вибирати що я хочу: Україну чи Європу у Франківському районі Львова - я виберу УКРАЇНУ.
    Якщо приспічить Європу - поїду, як Ви, туди на пмж.

• Подобається Подобається x 7
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

А хто зараз на Майдані?
    Праплачєнниє ультраправиє националісти,каторіє ізбівают мірних праваахранітєлєй?
    Хто,серед ночі збирав людей і поодинці,десятками пробирались,щоб захистити Майлан?
    Проплачені провокатори?
    Не цитуйте свогїх ублюдочних глашатаїв і не плюйте на людей.
    Розумію,що саме слово - НАРОД бісить Вас,але він є.
    І плювати на нього - гріх.

• Подобається Подобається x 4
  12. artobstrel

я не можу використовувати у вірній формі привітання УПА через повагу до деяких форумлян, та сипотизування (у здравому розумінні) геніальної зовнішній розвідці рейха ... оскільки герр ... (назва пропущена бо я як клятий москаль і ГБшнік правила - чту) є кольоровий запроданець, сепаратист та зрадник України, тому саме у цій формі це привітання має бути ...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

від Баті не відрікаються:)))

14. artobstrel

хм ....

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

В тім і різниця між народом і насєлєнієм.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Самойлович, про те, що Донбас є гангренозним хвостом, який треба відсікти, ще 10 років казали тому Андрухович і Рябчук. Я б сказав що це рак на тілі України, який зажене її в могилу.
    Невже так це вжко зрозуміти галичанам Миху, Маряні і Ігору. Якщо вони справді галичани. І не продалися гопникам.
    Я як лікар бачу коли хвороба починає відступати. На другий день по крайній мірі, не гірше. Далі, поступово йде покращання, спочатку непомітне, далі швидше і згодом веде до виздоровлення.
    Пройшло 22 роки!!! Хтось бачить якісь зміни в поведінці Донбасу чи інших подібних йому районів? Все ті ж 80-90% за банду чи комуняк. Все таж ненависть проти України і українців. Все те ж дуполизання дурнуватого кремлівського фюрера і все що звязане з Ордою.
    На що наші добродії надіються???

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сихів!

Він і піде в ЄС:)))

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Василь робить це, бо Батя такий.

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мих далі плутає різні поняття - "патріот країни" як державної інституції, та "патріот народу".)
    І німця з українцем не рівняйте, на то ми і українці, цей народ не перебидлувати.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну якщо Ви вже зрозуміли, то і мені поясніть. Щоби нас вже хочаб двоє було.
    Ой, як пафосно, як безапеляційно та ідеологічно вірно... :)))
    Раз показала 28-го листопада, другий раз показала 11 грудня, Ромко он страшить, що ще й нині покаже...
    Невже Ви їх справді вважаєте настільки тупими?
    Ні... Там якийсь ляльковод є...
    От тільки хто, і чого він хоче досягнути???

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Вас не почують :) Не тратьте сили навіть :)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)