Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щоби Ви дурно не питали, запевню Вас, що як тільки щось зрозумію, зразу скажу. Як це робив і до цього...
    Так що Ви не пропустите мого прозріння.
    Стрияни вчора зкинулись на Київ - 72 тисячі гривень. Виступаючий.

• Подобається Подобається x 1
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Чого питав, бо відправляв своїх на ланцюг отой Київ - ЄС. Сам був по роботі у відрядженні. Сказав, якщо хтось хоче їхати - можна брати службові авто і їхати. Десь 70 відсотків - поїхало. 30 - ні. От мені і цікаво, як то виглядало з мого боку: добровільно чи примусово. :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О!
    Згадав.
    Зустрів сьогодні одного воєнноначальника. Розказав дві цікаві речі.
    1. Вчора місцеві большевікі-свободівці оточили КПП Стрийського зенітного-ракетного полку. Почали лемент, що мовляв на території частини переховується "Беркут". :)))
    Командиру довго прийшлось втовкмачувати в порожні голови, що це звичайнісінька брехня.
    2. Планово розформували один дивізіон. Був замовлений ешелон для відправки техніки на базу зберігання. В той бік, за Київ. Так що ви гадаєте? Навіжжені не дозволили вантажити техніку, бо мовляв "Буки" відправляють на Київ для боротьби із мітингувальниками... :)))
    Дикі люди, їйбо...

4. Gron

Gron тафгай

Категорічно не згоден.
    Вирок він собі сам написав.
    Ні в який ЄС нас з ним не приймуть, а могли і все цьому йолопу б списати, і Юлю, і сімейний бізнес, а зара зась.
    Але це і краще .
    Не можна на два базари торгувати, з його мізками так точно, ще і рашу в дурнях виставив.
    Штати та Європа вже з новим президентом все узгодять, а цей просто може на якись незакриті рахунки надію мати, і ввп його ніколи не вибачить але не жалко цю потвору аж ніяк, як на мене фінал Чаушеску краще йому пасує.

• Подобається Подобається x 5
  5. IgorLvivM

Кіно про героїчне стрийське підпілля знімали? :facepalm:
    ... 40 років в пустелі. Інакше - нічого не допоможе.

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

Сценарій, на перший погляд і глупий, і дивний. Сам я в нього не вірю. Але відкидати - не варто. Надто багато фактів чи вражень, що влада підтримує Майдан.
    Не кидайте каменями, але списувати на дурість - не варто. Був би тут хтось мудріший за Яника і К - був би Президентом!

• Подобається Подобається x 2
  6. Gron

Gron тафгай

ТОй хто пише сценарії повинен мати продюсера який дасть гроші на акторів та масовку.
    А тут головним героєм був Народ, а масовка взяла трішки грошей у фірташів та інш і примазалася коли 2 третини кіна вже пройшло, а глядачі з Європ та позаокеанські все це зрозуміли і подсуєтілісь ( не знаю як українською)

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Але те, що Яник чудовий стратег і як мало було потрібно Азарову, стало відразу ясно...

І далі триваєте на тому, що "мало" - це тільки дуля?

І справді вважаєте, що те, що ЄС кличе Україну на підпис - через дулю Азарова?

• Подобається Подобається x 4
  8. IgorLvivM

Є ще шахи чи навіть - футбол. Побудувати гру так, щоб відповідь суперника була прогнозованою. Особливо добре це виходить, коли гру запланував і почав ти. тобто, маєш перевагу.
    Я вже писав - ми про це ніколи не дізнаємось.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Але дзвінок був...:dntknw:

10. IgorLvivM

ЄС 2 місяці тому - виконати всі умови! (Юля, прокуратура, геї і що там ще?)
    ЄС сьогодні - та приїдьте, підпишіть, коли захочете. Ми ще грошей дамо. І МВФ підключимо.
    Примітивно, але так виглядає.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Може і Путін в долі на частину тої суми. Бо підігрує вчасно.

ЗІ. Це - оптимістичний сценарій.
    Є ще песимістичний...

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я думал, что Янукович это тайный агент оппозиции. Полковник Редль,майор Вихрь, Штирлиц, Красная Капелла, супруги Розенберг и операция «Валькирия» плачут от зависти. Еще в понедельник я с плохо скрываемым раздражением констатировал обострившиеся взаимные усобицы партийцев, разгорающийся конфликт между гражданскими организаторами и партийными заводилами, и прочее унылое сползание в канаву 2004 года.

Потом понял, что он — инструмент более значительных сил. Как человек религиозный, он наверняка просил об этом Всевышнего, и ему, соответственно, далось.

Виктор Федорович совершил невозможное. Вчерашней ночью он превратил скучноватых и неуклюжих лидеров самых различных оппозиционных партий в сильных и мужественных людей, совершающих яркие гражданские поступки. Какие они бы не были на самом деле, в этой роли они не просто почувствовали себя значительнее, а наконец-то ощутили, чего именно хотят от них люди.

Не поводырства, а участия и примера.

Янукович пробудил сомнение в силовиках — я не буду писать о совести, я не в курсе, и я не либерал. Но любой командир и даже курсант, изучавший азы тактики, поймет, что, как минимум — такая быстрота мобилизации граждан, их самоотверженность, поправка на возрастной, половой и прочий ценз говорит о том, что политруки и комиссары им нагло врут о причинах происходящего.

Президент создал и фактически выпестовал дубинками и нежно вскормил газом — не сотни и тысячи, а целое поколение молодых людей, которые получили уникальную историческую возможность проявить героизм, отвагу и самопожертвование.

Он отозвал из запаса мое недосаженное и недобитое поколение, которое уже начинало думать. что в безнадежные и страшные 70-е мы, одиночки, вели себя глупо и наивно. Что это никому не было нужно и не будет нужно никогда. Что эстафета утрачена.

Президент вернул людям уважение к Церкви, которая уже начинала превращаться в сборище лицемерных мздоимцев, и тут какое-то чудо вернуло настоящих пастырей в апостольские времена, и они встали среди гонимых. Воистину орудием Провидения может послужить все что угодно. У Бога изрядное чувство юмора. И еще один бородатый абрек на Кавказе мне как-то говорил фразу,, сакральный смысл которой вновь читаем сегодня: «Бог добрый, он любит наказывать».

Любой шторм когда-то проходит, на берегу остается мусор и плохо пахнущие через некоторое время водоросли. Но опыт борьбы с волнами уже не денется никуда.

• Подобається Подобається x 3
  12. IgorLvivM

Чиясь думка. Виглядає на старпера. Я з текстом не згоден. Все - з пальця та домисли автора. В ряд версіями про Обаму і т.п.

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А це неправда, відповідно до резолюції Європарламенту, прийнятої сьогодні, 12 грудня , Угода про Асоціацію України і ЄС може бути підписана найближчим часом за умови виконання всіх вимог.

http://www.youtube.com/watch?v=kXfkn1LqYjM

14. IgorLvivM

Ну так. Я, звісно, трохи загнув. І мені було б прикро, якби Європа зовсім капітулювала перед зеківським розводом (якщо припустити таку версію). Але суть: тон Європи змінився. Маю надію, що і до рядових українців (візи, робоча сила, некультурний совок, заробітчани...). До влади - точно. Менше та м'ягші вимоги.

• Подобається Подобається x 3
  15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Сумніваюся я, що вони викладуть 20 млрд. Є...

16. IgorLvivM

Значить ще буде силовий розгін Майдану і чергові загравання з Росією / Пекіном.

Щось мене у сьогоднішній вечір на сарказм тягне...

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

самостріл...два рази в голову.

18. IgorLvivM

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Интересно какой выход из этой ситуации предлагает этот Ваш здравомыслящий депутат?

20. IgorLvivM

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)