Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Царьов:
    говоріл он правільниє вєщі, но мнє понравілось...:facepalm:

:haha:

от блазень...

• Подобається Подобається x 5
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі я теж колись будякам голови рубав уявляючи себе козаком з шаблею рубаючим москалів :)))

• Подобається Подобається x 7
  4. Gron

Gron тафгай

Вангую.
    Крові не буде, витьок протримаєтся до виборів у 2015, а потім Кличко, Євроітеграційні процеси почнуться зараз, МВФ надасть кредити, азіров піде на пенсію.
    І це все тільки завдяки НАРОДОВІ, інши поряд були і це тактична перемога, далі побачимо.

• Подобається Подобається x 4
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сьогодоні до мами дзвінок.
    - Ви мама Романа? Він має можливість сказати вам пару слів.
    І здушеним голосом:
    - Мама,мене затримали,я не можу говорить(!),запиши телефон слідчого(номер) дзвони вже!!! - і гудки.
    Я бігав по роботі,вона зразу передзвонила,заспокоїв.
    Кчімубието?:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Я думав форум - це і є для висловлювання думок. Крім того, я через те і уточнив, що говорю про власний досвід. Давно не спекулюю платівками про "данєце бидло і бандитів / бандерівських фашистів" тощо. Маю достатньо там знайомих в Донецьку. Не знаю, правда, на чиїй стороні вони зараз, але люди - цілком адекватні та розумні. Спілкуватись з ними - приємно. Дотична діяльність у нас - допомога іншим людям, які її потребують. Не хочу деталей, бо тема не про це, але не ставлю себе вище від них. Знаю, коли потрібна була допомога дитині-інваліду в Донецьку відгукнулось 6 людей, у Львові - 2. Сім'я, правда, з Донецької області. Суть навіть не в кількості. Суть в тому, що вони не гірші від нас - це точно. Знаю також, що на них, в разі потреби, можна спертись. І мені зараз не важливо, що розмовляють вони російською. І не питаю чи підтримують вони Януковича. Буде час та нагода, мабуть, вже у Львові, але поговоримо і про це.
    Люди адекватно сприймають літературу про події тут у 39-48 роках. Вони - ЧУЮТЬ!!! Вони аналізують. ДУМАЮТЬ!.. Власне, що навіть не всі у нас готові почути опонента.

Це одне. Досвід та думка.
    А інше - запропонуйте свій РЕАЛЬНИЙ варіант дій, після того, як щось критикуєте чи не погоджуєтесь. Казки про ділення, маразми про масові розстріли - не пропонуйте. Прошу про реальні дії. Бажано, які Ви вже застосовували і які мають результат. Це буде правильно. Хєрити - може кожен дурень.

7. Un.Known

Дай Бог.

8. IgorLvivM

Популярний за останній рік розвод. Треба, до речі, попередити людей. Рагульня, як завжди, використовує момент.

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що вкотре доказує, що найкоротший шлях до розповсюдження української (узбецької, хінді, ідішу...) - економічний. Ніякий націоналізм-большевізм не здатен популяризувати мову так, як вільні прагнення людей, підкріплені економічними стимулами.

10. IgorLvivM

• Подобається Подобається x 6
  11. VasMT

Для чого? Сьогодні один розказував, що в суботу їде в Київ. "Добровільно". Шеф відправляє бригаду. Каже, постою, покричу, може "якийсь хребет комусь зламаю" (мова оригіналу). Дорога задурно, там годують і спати покладуть... На питання, а з якою метою, відповів: Ну як? За справедливість їдем, щоби жити, як в Європі.
    А мені і Стрийських мітингів вистачає. Довгі виступи, пафосні і ні про що... Пан Грон мудро зазначив, що вміння і навики нікому не потрібні.

12. IgorLvivM

Власне, що тут (Стрий, Львів...) ті мітинги нафіг не потрібні. В Київ їхати треба!

13. VasMT

Зараз модно казати - підарешт. :)))

• Подобається Подобається x 1
  14. IgorLvivM

Перший Національний та інші канали показують "викривленну" картину подій на Майдані через позицію керівництва.

Про це на своєму Facebook заявив працівник Першого оператор Роман Малко.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Колись поруч із тим вольєром був зоопарк "Малятко". Пам"ятаю павлинів, які голосно кричали вдень і вночі, а також "пахана" - старого віслюка, який випрошував цигарки. Усе, як бачите, повертається.

16. IgorLvivM

Ото цікаво. Уточніть, будь ласка, таки добровільно чи шеф звалу не дав?

17. VasMT

Все ж Яник - чудовий стратег (таке враження).
    Ще місяць тому європарламентарі харю воротили, умови ставили, вимагали чогось... Поводили себе, як старші брати і сестри. А їм отаку дулю... Якась Україна, якийсь Янукович не стояв на порозі, не клянчив, що пустіть мовляв, до себе, а отакого ляпаса на, по ситих харях. І зарухався ЄС, розворушилось гніздо. На мапу зиркнули, історію почитали, калькулятори увімкнули... Вже всі готові не тільки на асоціацію, а чи не на повне членство. І МВФ готовий бабки давати, і візи готові відмінити, і ручку, і зошит...
    Ех, заживемо... :)))
    І варто було тільки Міколі Яновічу дулю в бік Європи тицьнути.

• Подобається Подобається x 1
  18. IgorLvivM

Зніму шапку (але голосувати за нього не буду всеодно), якщо то була така стратегія!

19. VasMT

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

Шеф у добровільно-примусовому порядку відправляє бригаду. За свій, шефа, кошт.

20. Un.Known

... побити дітей на Майдані, нааранжувати Банкову, арештувати декілька десятків людей, організувати побиття журналістів, зробити зачистку Майдану, почати репресії. Що я ще пропустила? Продовжуйте, не стидайтесь.
    Черговий раз запитую - Вам вже все стало ясно? (Бо перед тим не було).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)