Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vedun

Vedun Well-Known Member

Хто володіє інформацією скільки людей на Майдані на сьогоднішні день? Був лінк на супутниковий перерахунок населення але не можу знайти на форумі.

2. taksist

taksist Well-Known Member

від спілкування з людьми маю стійку думку - не варто ющенку на майдан йти.
    і неважливо наскільки та позиція мудра чи виважена.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

при чому не слабо так торкнуло .... підтримщикі срані ... перепрошую панство, дістали вже, діяспори і тобто "хлєбнувшие" Європ своїм пустодзвоном .... Взагалі тре слухати Германію, Англію, Польшу можна, а ці країнки де разом народу живе як у половині Києва поводять себе ніби знають - як треба, хптьфу ...

4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

У 80-х чи 90-х більша половина світу не знала що то таке Україна.
    Кличко, Шевченко, Майдан 2004, Майдан 2013 - зараз кожен у Європі знає, що це ЄВРОПЕЙСЬКА НЕЗАЛЕЖНА ДЕРЖАВА!
    Тобто, ми вже не населення, не народець, не область Росіії...
    Надзвичайно приємно, подорожуючи закутками Європи бачити та знати, що твою країну поважають та знають!
    Я це побачив і відчув цього літа.
    І це - дуже важливо!

• Подобається Подобається x 7
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Цікаво, а ким він є зараз?
    Що взагалі означає його "автономія" імені Грача-Багрова-Мєшкова (вже забув, хто з них був молодшим ментом, а хто - головою колгоспу)? Їхня маразматична "автономія" - це бомба уповільненої дії на тілі України.
    Пригадайте, пригадайте, як формулювалася автономія в совку?

Звідки взяли цю дурницю? Ви маєте близьких знайомих-мусульман? Нагадаю - я 6 років прожив у Туркменістані і з деякими туркменами досі підтримую добрі стосунки.
    Цілком адекватні люди. Різниця у світоглядах не передбачає якихось конфліктів. А зі скаженими кримськими підмоскальниками намагаюся мати справи мінімально.

• Подобається Подобається x 2
  6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

PS. Ще навіть не будучи у ЄС ми вже стали країною з наймасштабнішою акцією на підтримку ЄС за всю історію його існування!
    Ми вже не увійдемо в Європу, як "третя" країна і т.п.
    ... І як би це не дико вийшло, але, завдяки Януковичу. :haha:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Писали, що близько 20 тис.

8. taksist

taksist Well-Known Member

вночі 50, увечері 100.
    вдень не знаю, відсипаюся.

9. artobstrel

дивна річ, для того що б це усвідомити треба "мнєніє" грьобаного Ліхтеншейну?

це дагам розповідайте, я маю знайомих Кримчан - їм "татарсво" аж ніяк не до вподоби бо що не день когось режуть ... за Туркменістан - не буду, туркмени, казахи, можливо таджики - то не дагі, чичени, азери ...

а що взагалі означає його причетність до України? я не розумію такого подвійного світогляду, Хрущов - поставив памятника леніну - зламати, приєднав Крим до УССР - так і треба ... а статус у Крима такий бо це не Львів, не Київ, південь взагалі не такий, а Крим три рази не такий, і це треба враховувати ....

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ----------

надзвичайно огидно коли будь якої хні стосовно державного улаштування торкнешся або зустрінешся з владою, розуміти що сам цю країну вважаєш за болото ... я не кажу про Україну як Україну я кажу про державу як скупність її впливу на громадянина ... ...

10. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Вчора ввечері було більш ніж 150 000. А в ночі по-різному, до 2 годин близіко 30 000, під ранок до 15 000 ( але це без тих, хто ночував в міськраді та домі профспілок, тільки ті, що чергували на вулицях та були в наметах.)

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Криму татарин зробив мені зауваження: чому я не українською балакаю.

12. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ось в цьому і полягає головна відмінність між цивілізацієй та бидлячісттю.

Бидло поважає тільки силу, тому воно підступне та сцікливе, воно може тільки нагибати чи нагибатися, йому не відомо інших відносин.

В ЄЕС є взаємоповага, там немає різниці між Ліхтенштейном та Німеччиной, - вони на рівні.
    А тепер подивиться на Моксель...

• Подобається Подобається x 3
  13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  14. artobstrel

чув ... " їдять метеликів, какають райдугою ... " Ви начебто не маленька дитина, а вірите у рівність ... але я казав не про те, а про того хто може реально дати якусь корисну пораду, і на кого варто рівнятися, це благополучні країни з кількістю населення за 40 млн. тут особливо приваблива Польща яка за схожих умов пройшла чогось досягла (якщо досягла), а про рівність - ги-ги ... Греція=Німеччина ... зовсім рівні ...

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

ага приклад Юнайтед Стейтс оф гамерика така цивілізована, ... стабільно раз у 5 років розв'язує якусь війну, так шо там про бидлячість?

15. Max_

Max_ кл. москаль

Что интересно, единственная здравая мысль озвучена депутатом от компартии.

16. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Шановний, не треба мені про Європу розповідати путлерштампами, я кожний рік в тій Європі буваю.

Яке відношення до ЄЕС має Юнайтед Стейтс?

• Подобається Подобається x 4
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нещодавно слухав інтерв"ю М. Саакашвілі нашому 5-му каналу. Кореспондент просив гостя коментувати саме з позицій президента (нехай екс).
    Саакашвілі казав мудрі речі:

- Я прийняв Грузію - феодальну і кримінальну державу. Я тоді контролював НУЛЬ відсотків території. На момент складання повноважень - 80 відсотків. І це є колосальний показник!

- У 2004 році завдяки Майдану світ дізнався про Україну і Україна стала "точкою на мапі". Тепер завдяки Майдану-2 світ дізнався про те, що Україна - це велика держава у Європі, громадяни якої прагнуть до цивілізації.

- Путін веде натуральне рейдерське захоплення України. Йому глибоко начхати на громадян України незалежно від мови та региіону проживання. Йому глибоко начхати на економіку та пахотні землі України. Йому потрібна ТЕРИТОРІЯ. І коли Україна остаточно відійде від впливу Росії, Російська імперія відразу припинить своє існування і шляхом перетворення на нормальну державу.

• Подобається Подобається x 9
  18. Max_

Max_ кл. москаль

А зачем ему территория ?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Росія=Вірменія у ТС.:)))

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Насправді там зовсім не так весело...Ми ходили кожного дня дивитись на той зоопарк, стоять за плотом, та ше і менти шо метр по периметру, нікого не впускають і не випускають....

Тупцяють цілий день з ноги на ногу під Кобзона....Може то ПР спеціально так одебілює свій електорат :dntknw:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)