Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я знов нічого не розумію, барикади начебто ламають, намети згортають та вивозять, коло сцени ""я не здамся без бою десь під тищу ... о, наших залучили пиляти халабуди ... засвітились мля ....

---------- Додано в 02:58 ---------- Попередній допис був написаний в 02:57 ----------

та сам факт з Євромайдану виглядає як хня якась ... але сьогодні реакція влади виглядає природною ...

• Подобається Подобається x 1
  2. kym

kym Well-Known Member

Це так влада буде говорити а народ їй не повірить і ще впертіше протестувати буде... Як би влада нічого не робила то опозиці з кожним днем було б тяжче, а так влада сама соббі яму копає

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Парламент Канади зібрав екстренне вечірнє засідання, депутати обговорюють ситуацію в Україні в цій хвилині.

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

чекаємо на десант хокеїстів ...

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))
    Влада протягнула опозиції руку допомоги. Борги треба відавати... :mocking:

6. artobstrel

я не розумію чому беркут з одного боку барикаду штурмує?

---------- Додано в 03:04 ---------- Попередній допис був написаний в 03:03 ----------

Руслана молодець, ні звичайно дурепка, але все рівно молодець ...

---------- Додано в 03:07 ---------- Попередній допис був написаний в 03:04 ----------

"бідні" беркутівці, як же, їм кортить врізати , а не можна .... відтісняють, виносять але не б'ють ...

---------- Додано в 03:11 ---------- Попередній допис був написаний в 03:07 ----------

не зовсім, значна частина народу, і перший Євромайдан не дуже підтримувала. після розгону - була якась консолідація, усі були обурені, а зараз, лише загартовані опозиціонери можуть вважати що влада якось себе не так веде як потрібно ...

7. Romko

Це мирна акція.
    І,крім того,це не купка дітей,проти яких вони герої.
    Там тисячі людей,народні депутати,іноземці.

8. artobstrel

здається хтось таки отримав ...

---------- Додано в 03:13 ---------- Попередній допис був написаний в 03:11 ----------

умгу, і мирна барикада ...

так вони їх і не черпають, відтісняють але не б'ють, спецзасоби не використовують, у беркута навіть щитів нема, вони звільняють вулицю від сторонніх предметів ... ні я розумію що це може лише привід і т.і. але саме так це виглядає ...

---------- Додано в 03:14 ---------- Попередній допис був написаний в 03:13 ----------

добре що хоч завтра на роботу ні тре ....

9. Romko

Vitaly Portnikov
    Люди приходят и приходят. Граждане Украины. Той Украины, которая будет. Той Украины, которую уничтожают.

10. artobstrel

в мене більше занепокоєння викликають ті заходи які не бачимо на камеру ...

11. kym

kym Well-Known Member

Завтра побачимо, якщо не побють то пацани друг другу синяків нароблять і в суд на беркут.... плюс картинка...

12. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Москальські канали завтра будуть пищати, як бандєрафцам пад зад надавалі. Може вже і не прийдеться Кіселю окреме тіві відкривати, щоб п... іти про нас.

13. artobstrel

ну це стовідсотково, ми вже бачили, тьолочці зі (хптьфу) Свободи сказали - "відійдіть подумають що ви з міліції - поб'ють" а вона відійшла і каже "сказали,відійдіть бо поб'ємо"

Останнє редагування: 11 гру 2013
  14. Romko

15. kym

kym Well-Known Member

Ви забули що влада не покарала тих хто бив - ви забули що народ не хоче Януковича, ви забули що народ не хоче того уряду.... а народ не забув і не забуде.

16. artobstrel

як би там не було, і хто б що не пшездів (польск.) а у гарному розумінні, свідомість свою Україна продемонструвала ...

---------- Додано в 03:24 ---------- Попередній допис був написаний в 03:22 ----------

нічого я не забув, я кажу лише про події які відбуваються зараз і як вони відбуваються, але, є величезне - "але", те що Роман привів, зараз поза камерами може творитися хтозна що ...

• Подобається Подобається x 2
  17. Romko

18. artobstrel

та прям кривавий ... знайшли Піночета ... вітя в нас хитрожопий ...

---------- Додано в 03:33 ---------- Попередній допис був написаний в 03:32 ----------

так барикаду знесли, а зара що за товконина?

---------- Додано в 03:46 ---------- Попередній допис був написаний в 03:33 ----------

коментарі на задньому фоні - доставляють, "а де ж яценюк бл... і ці ... "

---------- Додано в 03:47 ---------- Попередній допис був написаний в 03:46 ----------

пробач Україно .. я більше не можу ... йду спати .. Кучму геть! треба гол! ....

19. Romko

---------- Додано в 03:55 ---------- Попередній допис був написаний в 03:47 ----------

Читають заяву Ештон.
    Вона теж бачить,яка сволота,оцей янукович(не можу з великої букви писати

20. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

#ЄвроМайдан 4:00 Третя година другого штурму "ЄвроМайдану". Лінію барикад на вул. Інститутській за допомогою болгарок та "тітушок" частково демонтували, але люди вибудували міцний кордон, зараз йде жорстка штовханина, але мітингувальники не б'ють нікого з міліціонерів, що "випали зі строю". Барикаду з боку Європейської площі повністю зачистили, але біля сцени стоїть кордон охорони майдану. Мітингувальники в Будинку профспілок забарикадувались і тримаються, "беркута" ще не пройшли. Є повідомлення про затриманих. На Майдан постійно підходять люди з усього Києва, добираються на машинах або пішки. Мітингувальники скандують: "Майдан - не здамо!". Під сценою зібрались жінки, діти та священники.

---------- Додано в 04:13 ---------- Попередній допис був написаний в 04:12 ----------

#ЄвроМайдан: "Беркут" розібрав барикаду на Інститутській і потроху відступає

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)