Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. pipie

pipie Well-Known Member

Я писав про форумлянку zet.Про її думку щодо голосування за Януковича.
    А так кожен голосує, як йому нравітся.Я ще не зустрічав жодного, хто б поміняв свої погляди з 2004 року.

2. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За Йульку. Тільки з однією умовою: президентшу із тюряги не випускати.
    І всі будуть задоволені. Біле блатство - бо Йуля нарешті дорвалась, а її противники - що Йуля таки сидітиме до дзвінка.:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Очкарика?!?

• Подобається Подобається x 5
  5. iso

iso Well-Known Member

6. zet

zet Дуже важлива персона

Я таких встречала. В основном, из категории тех, кто голосовал не ЗА, а ПРОТИВ...Против определенной личности, но не партии...

7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Обломайтесь , я не из Донецка :)))

8. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що, ви може володієте австралійською мовою? Я, наприклад, не чув про існування такої мови. А українська мова є, проте бидло відмовляється її вивчати. (Радий, що ви трохи нею володієте).

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:19 ----------

А з чим, властиво, вони пішли на ті барикади? Хоч був один АК47? Якщо ні, то чого сунутися проти озброєних до зубів кацапських безголових клонів в шоломах? Перед тим як щось робити, завжди варто подумати і порахувати можливості. А так щоб раз пукнути...

10. taksist

taksist Well-Known Member

мінус сім а стратег опозиції як лажав так і лажає...стояти і мерзнути заради чіткого пляну згоден.
    але наразі виходить що єдиний плян опозиції - пояснювати як так гарно стратг влади їх чпокає.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

что есть ни чем не лучше....

12. Pedro

А що, Зет, ви вірите, що ще будуть вибори, якщо та банда переможе? Думаю, буде в кращому випадку Білорусія. А можлива і Північна Корея...

• Подобається Подобається x 5
  13. taksist

taksist Well-Known Member

ви порушуєте правило форума а саме - не флудити і порушуєте неписане правило інтернета а саме - не ходити в чужий монастир зі своїм статутом якщо не хочете ярлика троль.

людина, що порушує писані і неписані правила навмисно і нахабно це не людина а сміття, яким повинен займатися модертім саме як зі сміттям - прибирати.

особисто я вважаю вас убогим. бо всього вашого інтелекту не вистачить щоб здогадатися чому я до такої нікчеми як ви на ви звертаются.

14. Pedro

Ще раз нагадую, ви живете в Україні. Де є чудова українська мова. А в Канаді? Так, на сході живуть французи, які в свій час окупували ту територію, на заході і в центрі англійці, які також окупували... Напрошується аналогія з окупантами України.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Одні й ті ж граблі.
    Квітень 89-го.
    Памятаю розгін мітингу на площі,де зараз Шевченко.
    Люди розбігаються в різні боки.
    Купа автобусів з омоном,кров,крики,паніка.
    В"ячеслав Чорновіл виліз на урну,зі сміттям,голова в крові і кричить:
    - Люди,запам"ятайте цей день!
    А за два роки,коли він став головою облради,спокійно ручкався з генералом Шабаєвим,який керував львівською міліцією і віддавав накази на ці побиття.
    Коли Ірина Калинець сказала це йому в очі,то у відповідь було:
    - Це політика,Ірцю.
    Нічого не міняється в Україні.

• Подобається Подобається x 4
  16. серега-очкарик

Ничего не меняется в политике

17. iso

iso Well-Known Member

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

19. zet

zet Дуже важлива персона

Именно это и пугает... может на этот сценарий Путин и раскошелился... О чем то они же договорились в Сочи.

20. серега-очкарик

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)