Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я і зараз так думаю.

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну подивимось, так я кажу лише за свою віру, а вернійше за свою думку, бо я не вірю у подальшу перспективу цього майдану, але не зневірився у самому явищі майдану, якось так ... втім ви теж демонструєте лише віру, за стан речей скаже час ...

• Подобається Подобається x 1
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Час покаже, маестро Нострдамус...

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От ви зараз собачитесь... Скажіть, а ВИ хочете, щоб ваші діти росли і таке бачили?
    Дивлюся і плачу...
    Поліцейська держава, блін...

• Подобається Подобається x 6
  5. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  7. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

В моєму положенні це все що я можу. ХАМ та компашка зараз хочуть нас залякати арештовуючи свідків побоїща студентів та намагаються вселити у нас зневіру. Гадаю ніхто не думав що це чмо подасть у відставку. У Тайладні усе скінчилось коли поліцейські відклали зброю вбік.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви знаєте, оте відношення до гопоти і їх служак як до людей, іноді подив викликає. Та не люди вони! І треба давно це зрозуміти. І не допоможуть їм не то що мільйонні майдани, але і десятимільйонні. Кому щось доказувати? Неграмотнтму зеку? Премєру який за 30 років перебування на керівних посадах не зміг двох слів українською вивчити?
    Чи отих тварин в касках? Яка совість???
    Замість цього всього потрібно було взяти в дорадники 5 людей з Лівії.
    Нагадати їх сценарій? Озброїлися, захватили Бенгазі, створили тимчасовий уряд, Захід визнав, подав деяку допомогу і за декілька днів всесильний Каддафі ховався в каналізації. Знайшли і добили.
    Непридатний сценарій для України? І якби Захід вмішався з отого беркуту і решту вйська потекло б таке рідесеньке-рідесеньке гіменце.
    А зек був би прикрасою якогось телеграфного стовпа. Але українці будуть приказувати дурнувате хто не скаче той москаль.

9. artobstrel

ні, бандитьська ...

• Подобається Подобається x 10
  10. Romko

Якщо не розігнати Євромайдан сьогодні, то завтра його захистять західні емісари в Києві

Сьогоднішні вечір і ніч, імовірно, стануть останньою нагодою для силового сценарію розв'язання "проблеми Євромайдану". Завтра, 10 грудня, до Києва завітають Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президент Кетрін Ештон та заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд. З такими гостями на Банковій навряд чи наважаться на масштабну операцію із примусу маніфестантів до замирення.

Між тим, бійці внутрішних військ розпочали штурм пікетів євромайданівців в центрі Києва. Як повідомляє кореспондент Еспресо.TV, про це заявляють представники опозиції. За їхніми словами, «Беркут» напав на один з пікетів євромайданівців на Лютеранській, а на вулицях Шовковичній і Інститтській посунув пікети.

В той же час біля Будинку офіцерів оточують блокпост Євромайдану.

Лідери опозиціїх вирушили на місце подій. Також зі сцени Майдану закликали усіх чоловіків, що присутні там іти "боронити Майдан". На площі біля сцени залишаються лише жінки і діти.

Нагадаємо, сьогодні бійці Внутрішніх військ МВС оточили Майдан Незалежності, де триває акція протесту з вимогою відставки Кабміну та позачергових президентських і парламентських виборів. На Майдані почали готуватися до штурму. В той же час, керівництво внутрішніх військ заявило, що команди розганяти Майдан вони не отримували.

В той же час громадяни намагаються блокувати в центрі міста автобуси з правоохоронцями і не підпустити їх до Майдану.

Водночас, якщо західні посли, які прибувають сьогодні увечері, будуть серед протестувальників, то штурм не зможе відбутися через загрозу міжнародного скандалу.

11. Pedro

Таїланд не Україна. Здається це вперше в історії, коли неграмотний рецидивіст стає президентом. А він розуміє тільки силу. Або він буде стояти на колінах, або вимагати, щоб перед ним...
    Тож пора подумати, як його ліквідувати. Не майданами...

12. Vedun

Vedun Well-Known Member

Думаю Россія ввеле б швидше війська, ніж НАТО, чи ООН.

13. Romko

А,можливо має рацію автор коменту.

14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну ,и что теперь в Ливии творится?Такого для Украины хотите?

15. Pedro

Ну і з російських військ потекло б таке саме рідесеньке гіменце...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А до майдану ви прогнозували, що майдану -2 не буде, а ще казали, що Янукович підпише асоціяцію.:)))

• Подобається Подобається x 4
  17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А мені здається, що до Сталіна йому ще далеко.
    Прибув щойно з Майдану. Метро розблоковане, на Майдані танці та вечеря протестуючих, настрій не пригнічений, хоча й не ейфорічний. Найгірше те, що від бандюків-безпредельшиків, які діють навіть не по "понятиям", можна очікувати що завгодно.

• Подобається Подобається x 6
  18. artobstrel

умгу, це з якого піднесення такий висновок?

19. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Миху, то як версії! Я вже знаю, що буде навпаки.

20. Romko

Росія проплатить багатомільйонні мітинги в підтримку боха Януковича.
    Як це дотепер робив Госдеп США,проплачуючи отих нещасних парусотень бєндєравцав,що стояли на майданах.
    Раісся впєрдє.:rock:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)