Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не, ну штурмовать УБОП тоже както ... а с другой стороны с чего это УБОП задержал активиста ДК ?

2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Їм - вже пофіг.
    Я так розумію, той Андрій, це все, що було в новинах по Києву з "авто".
    Межигір'я, блокування Беркуту, блокування Майдану машинами тощо.

• Подобається Подобається x 1
  3. Niandi

Niandi Well-Known Member

Люди! Пропоную ідею. Прошу вас залишати по кілька коментарів кожен день на форумах інтернет ресурсів інших областей і бажано не західних. У нас і так чітка позиція. А там таке вже пишуть! Треба їх трохи агітувати. От в Кіровограді сьогодні був великий страйк. Хто в курсі? І там на форумах на одне толкове міркування відповідають в середньому три придурки. Нацизм і расизм там в пошані, а чомусь Тягнибока фашистом обізвали. Не в адекваті.

• Подобається Подобається x 1
  4. IgorLvivM

Этой ночью милиция убьет в камере СИЗО журналиста ДК Андрея Дзындзю (ВИДЕО)
    http://roadcontrol.org.ua/node/1985

• Подобається Подобається x 2
  5. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

То вже дуже серйозна провокація. Не здивуюсь якщо вночі тітушки підуть на штурм.

6. Vedun

Vedun Well-Known Member

Тоді буде бойня.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

и скорее всего бойня будет не там, титушки показательно отлупцюют дежурного, подымется что-то по тревоге и где-то разгонит кого-то ...

• Подобається Подобається x 4
  8. IgorLvivM

З нету:

... якщо ти по життю звичайне бидло,
    і все тобі до сраки, навіть рідні,
    і бути вже людиною набридло -
    йди в "Беркут", там такі завжди потрібні

9. Niandi

Niandi Well-Known Member

Я прошу вас почитати це.
    Рівне докотилося до...
    Останній тиждень рівняни вводять мене в ступор. І не тільки мене, теж жительку цього міста, але й більшість свідомих і добре поінформованих жителів сусідніх західних областей. Як не прикро казати про це, але в Рівному нічого не відбувається.
    Я не дивуюся Берташу, не дивуюся депутатам облради. І навіть прийшла до висновку, що поведінка більшості депутатів облради, а вони просто не голосували, цілком закономірна. Вони продемонстрували позицію своїх виборців. А позиція в рівнян хитра, вичікувальна. І хоча журналісти з усіх сил намагаються прикрасити героїчний рівненський майдан - все плачевно. А рівняни сидять вечорами біля телевізора і намагаються виворожити на кавовій гущі, як діло повернеться. Якщо добре, то добре. І без нас справились. Ми українці, ми тримали кулаки, Майдан нам снився кожну ніч. А хтось і не спав, так переживав.
    Якщо не дай Боже яке ЧП, то ми ж ні до чого. Ми ж єдина західна область, яка своєю активністю показує, що за Януковича горою. По Майдані пробіглися, відмітились, адмінбудинків не захоплювали, міліцію і регіоналів дуже не провокували. І взагалі, у неділю у всіх Віче, а в нас - БАЗАР.
    А підприємці на базарах не додумались до простої істини, що якби вони позакривали свої будки і прийшли на Майдан, то не тільки би вчинили, як заповідь каже, а ще й висловили б своєю присутністю чітку національну громадянську позицію і автоматично привели б за собою людей. Ну не було б базару, куди йти на екскурсію? Але безмежна вдячність до Януковича за такі хлібні робочі місця об'єднала їх у єдиному працелюбному пориві.
    А як злагоджено і з яким задоволенням працює ПАТ "Азот." Я не закликаю до диверсії, не треба зупиняти Фірташу завод. Зарплати вчасно, і т.д. і т.п. Але скажіть мені, шановні робітники, чому ж тоді Заблуда на виборах до облради у вас пролітає, як фанера. Чи не тому, що він вас за людей не має. Хоча сам біля людей і не стояв. А на Майдані я вас не бачила.
    Я дивуюсь, як в цьому регіоні могла зародитись УПА, чим більшість з вас гордиться.
    Я родом з Львівщини і аж тепер я розумію, що цим сказано все. Але живу я тут давно, знаю дуже багатьох, комунікабельна, активна. Мої знайомі - з усіх боків пристойні люди. І кого не спитаю - всі засуджують те, що сталося, і всі обурені. І - ніхто не ходить на Майдан у Рівному, всі апатично чекають.
    Кожен день бачу явку на Майдані в Рівному і проводжу паралель. Люди! А хто ж поїхав у Київ, якщо ви, справжні українці, своєю пасивністю покриваєте бандитську владу???
    Мабуть, тільки ті, хто особисто стикнувся з реаліями режиму Януковича.
    Вас не лякає цифра???

• Подобається Подобається x 6
  10. IgorLvivM

Я так розумію, відповідати тут не потрібно. Це навіть не питання. Крик душі!
    Міщанство, рагулізм, обмоскалення, вірніше, обсовковування...
    Розумію Вас!

11. Niandi

Niandi Well-Known Member

Єгор Соболєв для Української правди :"Зараз найкращою є тактика УПА." Підтримую.

---------- Додано в 01:53 ---------- Попередній допис був написаний в 01:52 ----------

Бо обнагліли до ручки і йдуть ва-банк.

---------- Додано в 01:54 ---------- Попередній допис був написаний в 01:53 ----------

Якби ще Рівне якось відреагувало!

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Маю підозру, що там є ще щось.

Берташ Василь Михайлович (* 7 січня 1961, Рокитне, Рівненська область) — український політик. Народний депутат України 5-го скликання з травня 2006 року по листопад 2007 року, обраний від Партії регіонів.
    З 2010 року - Голова Рівненської обласної державної адміністрації.

З 2000 року - член Партії регіонів.

13. IgorLvivM

Ці риси - наша спільна біда. Як на мене, просто різниця в часі.
    Не знаю, може не можна тут на форумі цього казати, але якось Тернопіль, Львів, Станіслав - одна Західна Україна; Волинь і Рівне - чомусь інша.

14. coolzak

coolzak Well-Known Member

довше під москалями плюс православні

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 13
  16. Vedun

Vedun Well-Known Member

Найгірше те що опозиція налаштувала мітингарів лише на мирні дії і тим самим дала зрозуміти владі що їй нічого не загрожує((. Скільки Беркуту у Київі? А Скільки мітингарів? Там співідношення 1 до 100 і це влада повинна відчути.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, це просто український характер. Це чому ще до цих пір немає української держави. Це чому такі гнилі ющенки, яценюки, тягнибоки...
    Рефрен МОЯ ХАТА З КРАЮ повинен бути покладений на музику і стати українським гІмном. (Не ставте наголос на другий склад, хоча воно і близько до правди).

18. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

У Луцьку якби не молодь, то була б така сама картинка.
    На жаль людей після 40 років на майдані дуже мало, майже нема.

Маю сусіда-дідуся (1939 року народження), знаю що він дивиться лише зомбо-ящик (ICTV, Мега, Інтер і тп). Вчора роздрукувала йому декілька цікавих (на мою думку)статей

Сьогодні зранку, коли йшла на роботу, він підійшов до мене і тихенько на вухо запитав: "Наталю, а тобі нічого не зроблять за розповсюдження тих аґітацій? То дуже серйозні матеріали. Навіть не хочу знати де ти то береш. Але не хвилюйся, я те що прочитав, то вже його нема."
    Німа сцена.

• Подобається Подобається x 10
  19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Проклятий совок так налякав людей, що той страх вже перейшов на генний рівень. Воно в Галичині завжди якось було трохи вільніше...
    Але і Волинь ніколи не пасла задніх. Вчився я в Луцьку в медичному училищі, в одній групі з Антоном Бутейком, якщо це імя хтось памятає. І ми ніколи не боялись відвертих розмов. А старші люди відкрито проклинали совок і тужили за часами Польщі.
    Були лише 60-і роки...

• Подобається Подобається x 9
  20. Niandi

Niandi Well-Known Member

Намагалася цих кілька абзаців про рівнян виставити для обговорення на два рівненські форуми. Чекаю досі. Модератори у Рівному видно так люблять рівнян, що бояться, щоб критика не вивела їх з глибокого, апатичного, я б сказала навіть - патологічного, сну. І от мушу йти прочитати це на Майдані.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)