Євромайдан

Discussion in 'Євромайдан' started by MARTINI, Dec 5, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

не могу понять, чем Вы можете аргументировать выражение о застойности, похоже застойны Вы сами, не желая видеть очевидного! никакого копипаста, у меня более десятка своих собственных сайтов, что считаю нужным, то и выкладываю! Я не бегаю под ногами, у Вас мания величия, приземлитесь и постарайтесь увидеть жизнь той, какая она есть в действительности!
    Вы несёте не понятно что! Почему я должен убегать? и почему в Россию? Я в Украине у себя дома хорошо чувствую! Хотелось бы улучшений, как и всем, но ничего, наведут порядок в Киеве.....
    Было бы у Сталина столько митингующих, он бы пять Беломорканалов построил!!!

Last edited: Dec 9, 2013
    • Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря, Вас теж тут слухають у піввуха... Тому спокійніше... Ви вже в четвертому році "майданили".

• Подобається Подобається x 2
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Сайти опозиційних партій не працюють

4. obozrevatel

в 2004 уже намайданились и потом поехали на заработки в Россию, с ненавистью в душе... :)

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Я так не вважаю.

Отакий приклад - Ви на какаву прийшли, не міняючи ніка, знаючи, що святівці знайомі з Вашими принципами і точкою зору. А тут був типічний тролівський впад, ще й зі зміною ІР. Слабенький, до того ж, впад.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А Ви самогон перед телевізором глушили?

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сьогодні поспілкувався з оточенням, зробив певні виводи, ділюся з товариством: на-жаль Майдан у широкому розумінні - іздох .... не спішить кидатись бананами, дослухайте ... чому цей майдан був Майданом - бо під гаслом боротьби з владою він отримав підтримку усіх більш-меньш адекватних українців, усі були згодні - влада загоняє, її тре міняти, абсолютна більшість (а.б.) були проти розгону євромадану, а.б - бачили провокацію "тітушек", а.б. обурена звірством беркуту ... що далі ... Верховна рада не підтримала відставку уряду ... опозиція не порушила питання про всеукраїнській референдум щодо відставки уряду та президента, та взагалі не мала такого наміру ... а отже .. законних шляхів скинути яника енд компані - нема ... і знов постає питання що може це все - жалюгідні спроби впопузиції отримати владу, в точенні плинуть разговори що отоді коли в перший раз зібралися після розгону ЄМ - то був Майдан, а зараз вже лише опозиційні закідони, які не мають жодного позитивного сценарію ... тут ще не забарився той злощасливий ленін, а це що означає? що ту частину країни яка не бачить у радянському минулому "торжество сОтОни" послали нах ... у чому полягає парадокс посилання нах, у тому що одночасно, сам ідеш у томуж напряму ... і підсумовуючи: відсутність досяжної мети, придання політично/історичного забарвлення підтримку а.б - втрачено, час втрачено ... у очах багатьох сьогодні майдан це виступ опозиції та ультрас, які хочуть лише одного - влади ... що далі? майдан успішно розгонють ...
    якщо узагальнити думку оточення, це буде щось таке: (а чего они госучереждения позанимали и памятники ломают? они их ставили? чего ждут чего высиживают, ждут что янукович сам уйдет? так он не уйдет, пора это дело прекращать, а теперь из-за попозиции пытающейся дивиденты заработать янык вынужден будет разогнать и опять невиновные по головам получат (тут цікаво, провина за майбутню кров вже не на янику буде а на опозиції у рівній кількості) приидется ждать 2015 года а там уже будет видно, хотя янык козел)
    .... ось якось так, дуже хочу помилятися, але не спішіть відмахуватися, пам'ятайте що ваше історично/політичне ставлення це не єдина думка країни, вона навіть не найбільш поширена ...

8. VasMT

Та і Бог із ним. Повторюю, ми живемо у вільній країні. Кожен вільний читати і слухати, що кому заманеться. Он я впевнений, в чому неодноразово пересвідчився, що УП брехлива газєтьонка. А більшість посилань в цій темі саме звідти. Що мені, редакцію підірвати? Ні....
    Так і тут. Вітер носить, караван іде...
    А маєте інфу про чувака - оприлюдніть, і всі діла. Тю, проблему собі найшли...
    Як самопочуття? Вже клигаєте?

9. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Дякую, думка цікава та важлива.
    Звісно, я її не поділяю, але чути треба!

10. Boris_Kiev

Народні депутати, що чатують у пікетах, носять жовті жилети з написом "Народний депутат. Озброєний".

11. VasMT

Проводив роз'яснювальну роботу. Чи не всі потім казали, що я був правий.
    Тай самогон вживаю дуже рідко.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не спішіть робити висновки.

13. obozrevatel

аргументы исчерпали? ой! :)

14. Boris_Kiev

На вул. Шовковичній заримали двох "тітушок", які намагалися побити народного депутата. Після фото- та відеофіксації запакували у приватне авто і повезли куди слід.

15. Un.Known

Та нема проблеми, пояснюю свій тон і реакцію.

На чотирьох ногах. ) Дякую.

16. obozrevatel

при попытке воспользоваться оружием против работников правоохранительных органов он автоматически превращается из депутата в преступника, следовательно он нарвётся на адекватные действия.

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

18. VasMT

Фігассє, шестирукий дупутат який...:mocking:
    І фотік у нього, і відік, і самохуд... ще й чорний пасок айкіпісля.:mocking:

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

А що за газета така? Вечірня Вінниця?

19. Un.Known

• Подобається Подобається x 3
  20. VasMT

Кличка на царствіє!!!
    Чувак із наших.
    А тих двох на органи...

Thread Status: