Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ділетант в юриспрудеції, Онопрієнко теж нічого не підписував

Це він, мабуть, про виступ Сахарова на сесії Верховного совета.

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Реакція світу на Майдан

• Подобається Подобається x 6
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Всеукраїнський мобілізаційний центр очолив стриянин Андрій Левус.

"Я, як спонтанний націонал-анархіст ніколи не думав, що буду воєнкомом. Але революція вимагає жертв. Тому очолив Мобілізаційний центр загонів самооборони Майдану. Цілодобово ліворуч від сцени у жовтих наметах "За європейське майбутнє" відбувається запис добровольців. Щодоби о 00.10 відбувається розподіл ЗАРЕЄСТРОВАНИХ новобранців по сотнях за Стелою Незалежності на Майдані. ДОЛУЧАЙТЕСЬ! Революції потрібні солдати!"

• Подобається Подобається x 6
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

фахівець? але ви притягали ВФ не за вбивство а за підкреслено злочинну діяльність, на відміну від Онопрієнко (цей приклад свідчить про те що крім написання терміну "юриспруденція" більше про неї ви нічого не знаєте) так ось, президент впливає на державу шляхом віддання розпоряджень/ наказів тощо ... будь ласка приведіть мені хоч один злочинний наказ ?

• Подобається Подобається x 1
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 3
  5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

500 афганцев и бывших спецназовцев прибыли охранять Евромайдан

http://youtu.be/cCs-huTvzqc

• Подобається Подобається x 8
  6. За конституцією надра України належать народу, та має зиск з їх експлуатації хіба народ?о_О

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Ось тобі й маєш. Здається Ромко вже про це повідомив. Це добре, що з'явилась нарешті відповідь на моє запитання

"Де ж ви браття молодії козацького роду?
    Що зробили вже на захист ви свого народу?
    Час давно приспів від слова перейти до діла,
    Доки знову Україна вкрай не поріділа!

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Країна Бидлостан, або як ми будемо жити у випадку перемоги Януковича. ФОТО

Щойно повернулася з «ворожого табору», мітингу ПР!!!. Так якось по Маріїнському парку підійшла до їхнього входу показала посвідчення і на диво пропустили.

Спершу звичайно адреналін зашкалив, але в кінці я зрозуміла свою помилку. якщо коротко то так:

1 На мітингу дійсно багато привезли людей різного контингенту. Тітушок тьмуща, багато реально наркоманів під кайфом, багато бабушек і явно любителей алкоголю, але є також люди з сумними очима які просто стоять як за покарання. думаю, що вчителі або лікарів підтягнули.

2. зі сцени лунають такі лозунги що мене прорвало на сміх і я просто запитала в жіночок чи не соромно Їм таке слухати, у відповідь вони потупили очі, - видно все таки соромно, от наведу приклад деяких: типу - облили краской показали на весь мир этот позор. да наш президент вжизни на такое б не пошел. они врут по всем каналам, это бандеровци приехали, мы пашем чтобы они там на западе могли получить пособин и пенсию.... Евросоюз почемуто не принимал нас когда был Ющенко, а когда Виктор Федорович вывел Украину на процветания, когда економика пошла вверх, они захотели наших денег,,, і таке подібне

3. Організація шикарна, запускають тільки по пропускам своїх. І не випускають!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я хотіла вийти по колу обішла всі їх пости - всюди не можна вийти. Кажу «типу охороні..» я преса, мені в редакцію потрібно, - а він - не веленно, выпускать будем в час, - та який в час, я не ваша, я журналіст, у відповідь штовхнув мене в спину - типу назад в стойло.. підняла кіпіш і тільки моя фраза що я з запорізької газети його заспокоїла і він випустив!!!

УЯВІТЬ.

Я не хочу розділяти людей на добрих і злих, але там реально заповідник. Майдан, огородіть тих тітушок ще одним парканом і нехай там і живуть!! А ще одне, в них кухня видає тільки чай їсти я зрозуміла їх на майдан мають випустити.

• Подобається Подобається x 10
  8. Alias

Ось так і з нас хочуть зробити рабів без права на волю, на свободу.

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Деякі "юристи" вбивство не зараховують до "злочинної діяльності".

Найцікавіше оте "тощо", яке він видає в вузькому колі. Через "тощо" була злочинна домовленість з Кучмою про розподіл інтересів, через "тощо" були фасифіковані результати виборів, через "тощо" була створена більшість, яка не відповідала волі виборців, через тощо була зруйнована Конституція, Через "тощо" віддавалися злочинні словесні накази, як вожака банди, через "тощо" були зруйновані державні структури держави та на їх місці побудований злочинний корпоратив...

11. Romko

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ну от, затримали вже Дзиндзю, депутатів не пускають, адвоката не пускають, по громадському зараз трансляція Лєвіна з ЛБ безпосередньо з місця подій.
    Причому УБОЗ його затримав

13. Un.Known

Повернувся товариш з майдану, враження.

Юра
    Привіт

я
    привіт, ти де?

Юра
    вже в Стрию зараз. Щойно приїхав.

я
    все добре?

Юра
    Та, а чому питаєш так?

я
    ну

я
    я трохи хвилювалась

я
    всяке може бути

Юра
    :) :) Дякую.

Юра
    там все мирно зараз. З мєнтами поряд цілий день стояли.

Юра
    Поляки брали інтерв’ю, але в ефірі до мене не дійшло.)

я
    не хочеш якісь враження кудись написати?

Юра
    за Стрий хочу.

Юра
    організацію.

Юра
    але не знаю як. бо було і погане і дуже кльове.

я
    так і треба

Юра
    Організація на місцях - нормальна. такого в 2004 я не бачив. організація глобальна - до нічого.

я
    на місцях - то де?

Юра
    в штабі, в палатці, на вулиці, на барикаді. Точково.

я
    мабуть, тому, що там все від конкретної людини залежить

Юра
    а політики людей не використовують зараз. люди не знають що робити.

Юра
    бо там волонтери, для людей стараються, справді. а політики шось своє думають.

Юра
    біля нас перед сценою з Кривого Рогу стояли. Матюкали яника.

я
    спали в наметах?

Юра
    в наметах досить важко. Знаходять квартири по Києву. Люди приймають по 5-6 чоловік. Не знаю, чи то партійні чи просто. Але всіх обдзвонюють зі штабу по декілька разів і питають чи вирішено проблему ночівлі. На квартирі можна покупатися, готують їсти...

Юра
    В машині неможливо спати, в палатці мало місця і важко (я так розумію там сплять ті хто на місці завжди).

я
    а харчування?

Юра
    Всюди, буквально всюди гарячий чай і харчування. І кожне місто, і всякі благодійні і просто студенти.

Юра
    В палатках завжди канапки, варення, мед, гаряча вода, чай, кава, мівіна.

Юра
    По вулицях 2-3 польові кухні з кашею, булочками.

Юра
    Всюди дуже смачний гарячий чай, печиво, канапки.

Юра
    дівчата носять бідони просто по вулиці і всім пропонують.

Юра
    тим хто в живих ланцюгах гарячі другі страви приносять. я не знаю чи це студенти чи школярі...

Юра
    Деякі люди взагалі приїжджають без нічого.

Юра
    деякі по дві сумки, як я, ідіот. :)

Юра
    Мама дала 10 кг сала і ще 2 мені персонально. :)

я
    )

Юра
    Все віддав, харчувався все одно на вулицях.

Юра
    Дехто чув їхали вже вдруге (рано приїхали в Стрий, покупались і ввечері знову в Київ).

Юра
    В загальному — кльово, але люди самі на себе залишені. Лише ввечері можуть чітко сказати куди краще йти.

я
    в мене враження, що не вистачає речників

я
    якась суцільна дискотека

Юра
    Знаєш чого ноги так болять? 12 годин ходиш вгору-вниз, тими ж маршрутами, і лише по шуму розумієш де щось відбувається і може туди і треба йти.

Юра
    новин люди не знають — лише ті що по телефону з дому повідомляють.

Юра
    Вони вдень стараються увагу привернути виступами маловідомих людей з довгими промовами і концертами. але набридає.

Юра
    Я стояв в ланцюзі, що перекривав вулицю до каб. міністрів. то там був координатор. І міняв людей (щоб не самі розходилися) і дивився хто ходить і т.п. Але що там потрібно людей ми дізналися випадково, коли стояли біля них, а координатор сказав "треба заміну".

Юра
    Люди, які є головні в тому, дуже щирі.

Юра
    але не сподобалося як автобус стриян / львів’ян/... рано в метро викрикує "Смерть ворогам" і т.п. Зрозуміло що мені, як жителю міста це не сподобалося б. Є майдан саме для цього, а викрикувати в підземці... Виглядають як дикуни.

Юра
    Надто праворадикально виступають, не залишаючи формату для східняків і киян.

Юра
    Для когось ці вигуки чітко асоціюються з бандерівцями і нацизмом. А на цьому не треба акцентувати таку увагу.

я
    так, в цьому я з тобою згідна

Юра
    Кияни ввечері і так приходять. а псувати їм ранішній настрій — нечемно.

я
    з іншої сторони, я коли чую, як весь майдан вигукує "Слава Україні! - Героям Слава!", без примусу, навпаки, з легкістю, то розумію, що в тому не мала заслуга західняків

я
    кияни колись були відмороженіші

Юра
    До речі, решта Києва живе звичним життям (магазини, бари). Навіть так цікаво — на майдані баки з багаттям, люди чай розносять, а просто під ним — торговий центр з бомондом що приміряє норкові шуби.

Юра
    Але і ми самі ходили вниз на рідкі страви. Роздягаєшся, сідаєш в м’яке крісло і ніби відпочиваєш від війни яка десь там.:)

я
    так, я зв'язувалась з маминою подругою, вони собі живуть, на роботу ходять, ТБ дивляться ітд

Юра
    Ну це і добре. Кожен робить те що йому краще, не заважаючи.

Юра
    Так смішно, були на мітингу ПР. Вони у дворику верховної ради, за огорожею і міл. кордноном самі для себе робили мітинг. нікого не пускали і не випускали. Я думаю для камер. :) Така собі "Киностудия им. Горького". Зі сцени, голосом Левітана страшні військові сводки про фашистів на вулицях і американських шпигунів.

я
    :)))

Юра
    Я не знаю чи то показували.

я
    я дивилась репортаж Наєма звідти

Юра
    Людям було пофіг. Вони теж мерзли. Мали польові кухні.

Юра
    Але смішно як то було відділено. Хоча на території ВР.

я
    на відміну від майдану люди понурі, неохочі, не хотіли спілкуватись, тільки якісь гопнік почав розказувати, що він проти геїв )

я
    мене це все просто поглинуло, не береться робота, моніторую все підряд, зараз трохи заспокоїлась, бо все-таки будні, діти, а коли була в лікарні - взагалі не спала

я
    я б приїхала, якби не операція

Юра
    Я теж моніторив, що нічого іншого не робив. Тому і вирішив що треба самому побачити.

Юра
    Але повторюю — там люди не мають часу читати інтернет. За новинами не слідкують.

Юра
    Ніби в іншому вимірі, інші справи є. Конкретні і "просто тут". А вгадувати шщо може бути... Я декілька днів не читав новин, які раніше дивився цілодобово. Прочитав в дорозі що було за ті дні і зрозумів що нічого не пропустив.

• Подобається Подобається x 15
  14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

??? Стратегічна організація катастрофічна. Для прикладу, пікетування родичів - це варварство.
    Майдан може перемогти всупереч бездарності вождів завдяки волі народу. Щось воно мені нагадує форсування Дніпра в 1943 році, який теж здійснили на експлуатації життя та здоров'я низів.

15. Alias

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

он под кроватью может мечтать мир захватить, вы при том не присутсвуете, осуждать на основании анализа обстановки в целом - ну можно, но в суд с этим идти бесполезно ...

17. Un.Known

Народ, прохання передати ВСІМ знайомим, кого маєте на майдані.

Сьогодні зафіксовані ДУЖЕ часті побиття незалежних журналістів - для того, щоб їх сьогодні було якнайменше на майдані. Ці побиття - факт.

Можливі провокації. Я пишу це не для того, аби ви викликали паніку, просто передайте по всіх каналах, щоб на місцях люди були пильні і обережні. Хай фіксують всі незвиклі події, особливо ті, хто на місцях ПОСТІЙНО, і здатний бачити зміни.

18. IgorLvivM

19. Romko

20. IgorLvivM

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)