Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 16
  2. Locutos

Locutos Well-Known Member

Я ж вам писал - это типовые методы формирования общественного мнения. А вы - реальность, реальность...
    Не удивлюсь , если памятник этот снесли по указанию самого Януковича :mocking:

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  5. Dred

Dred Well-Known Member

Сподівання совка :)

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ми не про то розмовляємо, я в котрий раз наголошую - треба його прибрати - нема питань, але не таким шляхом, це виглядає як стадо баранів "бееее" і знесло що стояло на шляху ...
    ні, якщо хочуть - знести ... то спочатку треба змінити владу, обрати нову, а лише потім ламати пам'ятники, щоб це було розумно і виглядало розумно, а так .... я вважав що майдан це боротьба з злочинною владою , так чим владі допомагав ленін? на нього жоден, крім зовсім дебільних комуністів чи не менш дебільних націоналістів, уваги не звертав ... так у нас до влади хтять дебільні націоналісти (не плутати з поняттям - ниціоналисти)?

7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Суть не в пам'ятнику - суть у зламі епохи!
    Повірте, я страшенно переживаю з цього приводу і за Росію. Там - ще гірше - труп посередині країни.
    Питання чи хочемо ми цього позбавитись і йти далі? Я - так.
    А лєніна - на київський референдум!.. Зрештою, можна подивитись рейтинг КП і потреба референдуму відпаде.
    ... до речі, якщо Ви мали на увазі, що ці люди відвернуться від Майдану, думаю, Майдан нічого не втратить. Ні душі кількісно, ні якісно.

• Подобається Подобається x 1
  8. Boris_Kiev

Пропоную на Бесарабській площі поставити пам"ятник Фанні Каплан. Це ж несправедливо, що ніде нема її пам"ятника!
    Є тільки тир, названий її іменем.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ги, щось Ви трохи помилился, епоха леніна пройшла у 91му, якщо хтось хоче звалити те що відбувалося з 91 до сьогодні на "епоху" той не дуже розумний ...
    важливо робити у вірній послідовності: спочатку влада, потім - пам'ятники...
    ні, у мене особисто це викликало реакцію - бридкості, і занепокоєння що єдине вірне гасло - "геть злочинну владу" перетворюється на фарс ...

11. IgorLvivM

Не знаю, що там скидають. Подібне, до якогось імператора всіярусі.
    Але аналогія вірна! Не треба нам імператорів, вождів тощо. Алєксандєй, Катєрін, Лєніних та іншої наволочі.
    По перше, воно нам чуже. Не українське - точно.
    По друге. Епоха монархів, королів, князів - закінчилась. Маю надію, що і всіляких потрясінь, великих воєн також.
    Подивіться на ту ж Європу. Нема культу особи. Є - визначні діячі минулого. Але не ідоли. Бо оце "Лєнін нам хліб дає", "Сталін - отєц" і т.п. - тупий совковий ідологічний маразм.

• Подобається Подобається x 4
  12. Boris_Kiev

- Товарищ проктолог, у меня айфон...
    - Сейчас этим трудно кого-то удивить.
    - Не перебивайте, вы меня не дослушали...

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, тут важко з вами погодитися. Був 1990 рік коли в Львові скинули бована того людожера. І комуністів повно було, адже ж їх заселили як гівна в квартири поляків яких вигнали на Сибір, був ще Островерхов зі своїми коханцями, було військо. Зрештою, був ще СССР. Але народ взявся і ваші комуністи всі напустили в штани. Так що не треба про комуністів...

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я сьогодні був на мітингу в Стрию. Довго був.
    Пригадались слова з дитинства: Брови черные густые, речи долгие пустые...
    Простіше кажучи - викладали Гімн своїми словами. Підпишемо, увійдемо, заживемо... Ми варті, ми достойні, ми європейці...
    А в той самий час спостерігається прогресуюча криза "тройного". Я завальохав на їхні сайти однакове питання: Що Ви, далі прізвище та ініціали, будете робити у вівторок по обіді, коли стечуть 48 годин.

• Подобається Подобається x 4
  15. Locutos

Locutos Well-Known Member

Неужели вы хотите сказать, что УССР не существовало?:mocking:

16. VasMT

А шо то за одна?
    А їй за що?

17. IgorLvivM

Закони революційного часу.
    Погоджусь, що можна було б, колись, можливо, після дебатів, наукових статей, довідок істориків, мистецтвознавців тощо.
    А тут взяли, бах і нема.

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

Якби ж то! Єпоха лєніна у нас - до тепер! Це в Польщі чи Чехії вона пройшла десь у 80-90-их.
    А у нас - та сама СИСТЕМА ВЛАДИ і розподілу діє до тепер. Просто інші назви.

18. VasMT

Стьопа прийде - порядок наведе...
    По аналогії...:mocking:

19. IgorLvivM

Нафіг Стьопу, Галю і іже з ними!
    Треба - СИСТЕМУ ВЛАДИ!

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мушу згодитися. Не потрібно ідолів. Ніхто нікуди не прийде. Швидше підійшли б слова "Інтернаціоналу": позбудеться ярма тяжкого сама сімя пролетарів. Що і відбувається в Україні. Ось тільки слово пролетарів потрібно замінити на трударів-патріотів...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)