Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

То якийсь знак, який треба по-особливому трактувати?;) Даруйте, але не розумію, до чого тут це. Просвітіть:)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я тут плачу.

Підказую.

Шапка, Янукович... :haha:

• Подобається Подобається x 10
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Гумористи, блін!:))) Мало не посивіла думаючи до чого там головні убори:haha:))

• Подобається Подобається x 3
  5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Істерика:haha: Даються взнаки недоспані ночі- моє почуття гумору пішло спати))))

6. Romko

• Подобається Подобається x 2
  7. Alias

Гидко слухати.

• Подобається Подобається x 6
  8. Romko

• Подобається Подобається x 7
  9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:haha::haha::haha:
    Який багатолюдний мітинг регіаналів та чудесний оратор :haha:

• Подобається Подобається x 10
  10. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  11. kym

kym Well-Known Member

Да ..... заполітизувались по самі дюрки в носі...))))) А Ви що не знали що кожен раз як Янукович до Москви літає то зразу шапку Мономаха на Лубянку в підземелля ховають..... там уже спец машина є і два спец хлопа і як тільки літак одним колом землі торкнувся то спрацьовує сигналізація і спец хлопи хвать шапку і під землю....... не хочуть паразити Україні віддавати українське

• Подобається Подобається x 1
  12. avatarwin

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

Щоно по Аронець тв сказали що Дзиндзю відпустили-система сипеться?

14. Oxid

Oxid Well-Known Member

Цікава стаття гезети "Економические известия", якою володіє "Медіа інвест груп", якою в свою чергу володіє "Індустріальний союз Донбасса" , власниками якого є українські олігархи Тарута і Гайдук.
    http://news.eizvestia.com/news_poli...nizator-krovavoj-bojni-na-bankovoj-foto-video
    Технологии Кремля

• Подобається Подобається x 5
  15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не дескваліфікувавася...

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Звідти:
    "Но на этот раз, в отличие от всех предыдущих президентских кампаний в Украине, президент России, якобы сделал ставку не на поддержке какого-либо политика, а на отторжении юго-восточных территорий, прежде всего Крыма, Донецкой и Луганской областей"
    Путін вже не мріє з'їсти всю Україну?

---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ----------

Саакашвили "упевнений у перемозі українського Евромайдана і вважає, що успіх українців дасть позитивний результат і для Грузії"... "Немає сумнівів, що ваша перемога змінить нас і Росію. Український тріумф покладе край режиму Путіна, а в підручниках історії напишуть, що Російська імперія припинила існування на Євромайдані"...
    "Сьогодні ви не лише захищаєте своє майбутнє, майбутнє України, ви захищаєте всіх нас"
    http://gazeta.ua/articles/politics/...oklade-kraj-rezhimu-putina-saakashvili/530566

17. Alias

18. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

19. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

:):):)

Вкладення:

• LyEPv0JTzcI.jpg
      LyEPv0JTzcI.jpg
      Розмір файлу:
      69,3 КБ
      Переглядів:
      5
    • Подобається Подобається x 8
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Зупиніться на хвилинку... Євангеліє на сьогодні, 8ме грудня

Матвія 3, 1-12

Того часу з’явився Йоан Хреститель і проповідував у пустині Юдейській. Він говорив: «Покайтесь, бо наблизилось небесне царство». Це ж той, що про Нього говорив пророк Ісая: «Голос вопіющого в пустині: Приготуйте Господню дорогу, вирівняйте стежки Його». А той Йоан мав одежу з верблюжого волосу й пояс ремінний на крижалях у себе; їжа ж його була – сарана й мед дикий. Тоді виходили до нього Єрусалим і вся Юдея, і вся околиця йорданська і приймали хрещення від нього в річці Йордані, сповідаючись у своїх гріхах. Побачивши, що сила фарисеїв та садукеїв іде на хрещення до нього, він до них мовив: «Гадюче поріддя! Хто вас навчив тікати від наступаючого гніву? Принесіть же плід, гідний покаяння, і не гадайте, що можете самі собі казати: ”Маємо за батька Авраама». Кажу бо вам, що Бог з цього каміння може розбудити до життя дітей Авраама. Сокира вже при корінні дерев: кожне дерево, що не приносить доброго плоду, зрубають і в вогонь кинуть. Я вас хрищу водою на покаяння, а Той, хто йде за мною, від мене потужніший, і я негідний носити Йому взуття. Він вас христитиме Духом Святим і вогнем. Лопата вже в руці в Нього, і Він очистить тік свій та збере свою пшеницю до засіків, а полову спалить вогнем незгасним".

Слово Господнє

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)