Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я про те, що новина фейкова.

• Подобається Подобається x 4
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зустрів сьогодні одну партійку від "фронту". Далеко не рядова в ієрархії. Слово за слово. Так от вона на повному серйозі розказала мені що Яник увів російський спезприз із Росії. А Ви кажете фейк.
    Я не здивуюсь що за два дні і про затримку потягу правда вилізе...

3. Niandi

Niandi Well-Known Member

А вам треба не тільки протверезнути, а й роззути очі.

• Подобається Подобається x 2
  4. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Как свора поганых шакалов. Другого сравнения не придумаешь.

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Обращение к россиянам
    Блоги
    сьогодні, 22:13

Президент Российской Федерации Владимир Путин как-то сказал, что для него распад Советского Союза был самой большой геополитической катастрофой ХХ века. То, что он готовит сейчас, способно стать геополитической катастрофой века ХХІ.

Я не уверен, что в России это все понимают.

Этому человеку удалось объединить вокруг себя часть российского общества, убедив ее, что речь идет о возрождении величия и силы России. Что ж, у нее действительно есть и величие, и сила – весь мир восторгается величием духа творцов ее культуры. Но Путин понятия не имеет, где находится искомое. Сейчас, на самом деле, он готовит своей стране величие трагедии и силу упадка.

Я могу понять, как больно вам, россиянам, смотреть на карту страны, зияющую обидными пустотами. Те же фантомные боли пережили все известные имперские народы. Путин обещал вам восстановить утраченное, и в большинстве своем вы признали это справедливым: Грузию усмиряли «принуждением к миру», Украину сейчас – «принуждением к любви».

Раньше за Украину расплачивались соболиными мехами – сегодня, согласно сообщению редактора The Economist Эдварда Лукаса, она стоит несколько дороже: 5 млрд долларов официально, 200 долларов за газ и 15 млрд личной взятки Януковичу.

Я испытываю огромную благодарность к тем одиннадцати, что вышли 30 ноября на демонстрацию на Манежной площади в Москве в поддержку украинского Евромайдана. Ведь это на три человека больше, нежели во время демонстрации протеста 25 августа 1968 года против ввода советских войск в Чехословакию.

И есть что-то очень символическое в том, что участница той диссидентской демонстрации Наталья Горбаневская скончалась в Париже накануне этой демонстрации, то есть 29 ноября 2013 года. Я верю, что на Манежной площади она была двенадцатой – но уже невидимой.

Та историческая демонстрация спасла тогда честь России – сможет ли такая же горстка людей достичь того же результата сегодня?

Я не хочу верить, что в огромной России лишь десятки людей понимают, что украинский Евромайдан – антипутинский, но не антироссийский. Его участники просто приняли эстафетную палочку всех европейских борцов с диктатурой: «За нашу и вашу свободу».

«За вашу» – это и о вас, россиянах. Да, Путин несет в себе огромную опасность для Украины, поскольку ставит ее на грань раскола и гражданской войны. Но не меньшую опасность Путин представляет и для России: с возрождаемым имперским «величием» она не пройдет сквозь игольное ушко будущего.

В Украине сейчас возрождается та Русь, которую, еще теплившуюся в Новгороде Великом, подавил своей опричной силой царь Иван Грозный. Эта новая Русь – альтернатива славянского жизнеустройства, и ее панически опасается Путин. Но это именно та альтернатива, которая может стать спасительной и для России.

Сегодня стоит вопрос не только о том, выстоит ли Украина. Сегодня совершается выбор и в российском обществе: поддаться ли опричному желанию «наказать хохлов» или отвести от себя каинов грех, остановив Путина.

Прошу вас, сделайте правильный выбор.

Мирослав Маринович,

бывший узник брежневских лагерей

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чесно кажучи... важко ті відео дивитися вже...

• Подобається Подобається x 3
  7. Niandi

Niandi Well-Known Member

Згідна. І тому сьогоднішня ніч на Майдані дуже важлива. Якщо вони ризикнуть зробити щось радикальне, то сьогодні вночі, щоб встигнути до віче. Та і львівське ДАІ дуже активізувалось, а це показник.

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Здох інтернет і я не дописала. А сьогодні все розрулила.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якось страшнувати лягати спати..Весь час думки про Майдан, як вони там...холодно, бандюги можуть щось спровокувати...страшно, що може пролитись кров .....і страшно прокинутись в зовсім іншій країні...країні кровавого узурпатора....

9. Niandi

Niandi Well-Known Member

Угоду має ратифікувати парламент. В Верховній Раді можливості в них не буде, хіба зберуться на дачі. Так що треба брати в облогу Межигір'я. Іронія.

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

Ви знаєте, в мене ті самі думки. Я, звичайно, буду завтра на Майдані в себе, але це не те. Тут мені нічого не загрожує. А як вони там у Києві?

• Подобається Подобається x 1
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Іруся) ти в неї засинаєш, і спати будеш там, ця країна ніколи не була іншою ...

11. Niandi

Niandi Well-Known Member

Майже 400 людей стали жертвами зіткнень між бойовиками і повстанцями, які розпочалися в четвер в столиці Центральноафриканської республіки місті Бангі.
    Про це повідомляє Reuters.com з посиланням на місцеве відділення Міжнародного комітету Червоного хреста
    У ніч на суботу представник Червоного хреста заявив, що число жертв зіткнень може перевищити 300 осіб.
    Волонтери організації до того часу виявили тіла більше 280 загиблих, але змушені були припинити роботу через настання темряви. Пошуки відновили в суботу, і були знайдені ще понад сотні тіл.
    У січні нинішнього року влада ЦАР і політична опозиція підписали перемир'я. Проте вже в березні бойовики угрупування "Селека" захопили столицю країни.
    Повалений глава республіки Франсуа Бозізе був змушений тікати з країни, а лідер повстанців Мішель Джотодія проголосив себе президентом. З тих пір в країні не припиняються збройні сутички прихильників і противників нової влади.
    Прийнята в четвер резолюція Ради безпеки ООН санкціонує проведення в ЦАР спільної африкансько-французької військової операції . За даними ВВС , французький контингент в ЦАР налічує вже 1200 військових.
    У нас в країні критична ситуація, але як би діло не повернулося, громадянська війна нам не загрожує. Ну раз нема кому за Януковича воювати.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кожну новину треба перевіряти - джерело і кому вона вигідна. Інстинкт самозбереження у людей великий, тому він підігрівається навмисне. Це інформаційна війна - в кого швидше нерви здадуть.

Так що думайте, люди, перед тим, ніж будете перепощувати у ФБ чи ВК якісь страшилки - цим ви не мусите допомогти, а можливо й нашкодите.

13. talavoda

talavoda Well-Known Member

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Твої земляки з Криму і Донецьку аплодують героїчним діям спецназу.:yahoo:
    А тобі важко.
    Несолідарно,якось...:sorry:

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та ні, можна прокинутись в ще гіршій.

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От і я так останні два тижні спати не можу..Не можу себе відірвати від стрічки новин і онлайн трансляцій, навіть снилося, що я веду колону людей на Прорізну:))) Все інше відходить на задній план, коли вирішується доля країни.

17. kym

kym Well-Known Member

в це зовсім не фейк - чиста правда

18. michael wittman

michael wittman Well-Known Member

і?..

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Несмішний, недоречний сарказм.
    Без образ.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Депутатів Партії регіонів намагаються залякувати і шантажувати: невідомі телефонують і надсилають загрозливі SMS. Про це йдеться в заяві Партії регіонів.

Згідно з текстом документа, представники партії «відвідали лікарні, розмовляли з усіма, хто постраждав під час вуличних акцій».

«Поранені співробітники органів МВС в один голос заявляють, що особисто вони та їхні сім’ї стали об’єктами погроз з боку невідомих. Залякувати і шантажувати намагаються і депутатів Партії регіонів: їм телефонують і надсилають загрозливі SMS», – підкреслюється в заяві.

І коменти

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)