Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. sani

sani Well-Known Member

добре що хоч правдиво розказав, а його читають :)
    ну а як? які дії що далі буде робити опозиція? далі тільки викрикати "Юлі волю"? таке враження що без неї вони незнають що робити...
    Що вони толкового зробили за місяць?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Ромунам не компенсує? то тре вкраїнських комісарів від москальських відділити, за вкраїнського Брежнева ми повинні щось компенсувати РФ ? Афганістан при ньому почався? тоді має Україна мабуть компенсувати моджахедам криваве вторгнення .... ну щоб "загеноцидені" могли почуватися себе задоволеними ...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Майдан у Києві - це не лише картинка людей на майдані. Це тре розуміти. Майдан у Києві має величезне значення для людей всієї України. Люди зі сходу, півдня... для них це урок. Урок як можна небоятися Янека.
    Вони ж цього не знали. Я бачу в майдані початок великих процесів обєднання України заради майбутнього.
    Цей майдан - народження нової України. І хоча для заходу все це ніби як проїлося і хочеться більшого, то на сході народ починає прозрівати. Такого ніколи ще не було. Нам хочеться скоріше, нам хочеться радикалізму, але це можливо, якщо пролити кров. Якщо до мети йти мирним щляхом, тоді тре мати терпіння.

Януковичу залишилося рік до виборів. З кожнем днем обєктивно він втрачатиме владу. Завдяки майдану в ПР поглиблюється криза. Як каже Богословська понад 60 депутатів ригів хоче покинути партію, але бояться.
    Вони бояться сьогодні, а завтра? Ні Фірташ, ні Коломойський, ні Пінчук не хочуть підримувати А+Я, бо у них сімя забирає бізнес.

Тобто... що я хотів сказати? Нічого не стоїть на місці. Йдуть процеси і ті процеси є не на користь влади. Але якщо ми хочемо мирно, то мусимо мати терпіння. Майдан для влади - це порохова бочка, яка може в будь-який час вибухнути і владі це дуже неподобається. Вони вдають, що їм пофік, насправді, в них є добряча напруга.

Тому, "нє трєба скігліти", а дружньо і всяко підтримувати майдан до повної перемоги. Робімо свою справу, все, що від нас залежить. Їдьмо до Києва, підтримуймо матеріально і радіймо, що є люди, які стоять на майдані і не здаються.

• Подобається Подобається x 6
  5. kym

kym Well-Known Member

А як ви думаєте що найцінніше в державі... заводи ... фабрики, пароходи, теоиторія, ліси, гори. Та все це без людей не варте виїденого яйця. А тепер давай порахуєм скільки Російська імперія і СеРеСеР добавили майна і скільки угробила народу. Я вже колись казав що якби не Російська імперія чи імператорська чи советська то Сікорський будував би гелікоптери в Запоріжжю а не в Канаді.... та як би російська імперія не знищила стількох українців то вони б побудували таку державу що німцям і не снилося.... а так знищили більшість мудрих .... а лишились "донецкіє" от і мучимся поки що ..... а борги тре віддавати ... хоч золотовалютні хоч моральні, а значить і рахунки контрибуційні теж тре виставляти

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

Дурня від Лєбєдєва. Я ото теж було почав занепадати духом і всьо такоє... Опозиція без плану, багато хто з друзів вирішив більше не їхати... Але ж йоханий бабай, потім згадав собі 30 листопада, як їхалося тоді і чи хто тоді думав про лідерів і чекав від них плану?
    Ялинки-патички, невже знайдено всіх побитих вночі з 29 на 30 листопада? Невже покарано всіх винуватців? Невже підписано угоду про асоціацію з ЄС? То в чому взагалі питання? Я точно знаю, для чого стоїть Майдан, і більшість "занепалих" теж знає, просто за цим знанням треба полізти в свої спогади (для чого в принципі ТИ сам їхав на Майдан), повідкидавши осад балачок останніх днів.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Насправді ніхто нікуди розходитись не збирається. Хоча деяка розгубленість справді є, але на свята тут точно буде грандіозний двіж...
    Нині тихо як в дупі, видно рехтуються на завтра..

8. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Компенсацію у кого просити будете? У інших українців, які будували, були в керівництві УРСР, чи ще в кого? Чи вони бідні були підло обмануті москалями?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Повністю згідний з Михом, процеси йдуть....
    А ще собі думаю що на місці яника я посадивби за компи сотню тролів які б постійно нили про розчарування ...

10. Romko

В правонаступниці смердячої савєцької помийної ями.
    там де шавки гімн саюза виють.

http://youtu.be/NM7YkVQbRi0

І не просити.
    І заодоно у вашого боха дючки реквізувати.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

і про поганих лідерів...

12. Romko

А що вони мають до Майдану?

13. КривоРожец

Оце вже щось цікаве. Людей вивела 1 грудня не ідея, імпульс, який виник в результаті того, що ЗМІ влинули на на батьківські почуття та інсктинкти, які закладенні в кожній людині. Що тоді передавали екстерно всі ЗМІ? Дітей побили? А потім виявилось, що в "дітей" є свої по 2-3 дітей та дружини.
    Мені дуже сподобалась одне есе киянина, яке дуже добре відображає віношення незаполітизованної людини до подій на Євромайдані.
    Тепер щодо складання своїх повноважень опозицією.
    Як ми всі знаємо, останні вибори відбувалися за пропорційною системою. Частина опозиція пройшла по мажоритарним округам, інша по партійним спискам.
    так от, ті депутати-мажоритарщики, які складуть повноваження, можуть пострадати, якщо замість партійних депутатів їх місця займуть інші, хто по-списку був нижче та не пройшов до ВР. Особливо, якщо їм доплатити.
    Тоді назначаються довиборина мажоритарних округах, де склали всої повноваження мажоритарні депутати, і ОО може сильно пролетіти.
    Другий дуже важливий фактор, що всі депутати на вибори потратили мільйони, і тепер уявіть, щоце було даремно, і потрібно викладати нові мільйони.
    Третє, що Майдан не позитивно влинув на електоральні бали ОО, і це ми бачимо на недавніх довиборах.
    Тому, на мою думку, ідея утопічна.

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

Знову одні емоції. :)

14. Romko

Та які емоції.
    Тверезий розрахунок.
    22 роки тому смердяча савєцка параша здохла.
    І аж нині вона розкладається остаточно.
    Не зважаючи на ностальгію підстилок.
    Ви ще того не зрозуміли?
    Здохла ваша родіна смердяча.
    І догнила.

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ----------

А що опозиція має до Майдану?

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Давайте кількість українців у 18-му році і у 90-му, не громадян - українців ...
    якби бабці дідів х, то вона б, була дідом ... давайте адекватність не втрачати, коли б не імперська влада, мала би Польща свого воєводства, Ромунія - свою Бессарабію, Москва свій південь, схід, та мабуть і центр ... бо Українська країна набула свої найбільші форми (реальні а не прожекти) саме у складі УССР ... до цього чогось не спромоглась, вона не хеликтоптерів наліпити, ні поляків натуцькати, ні султану здюлів дати, ні москалям, тобто жодного серйозного зовнішнього впливу не позбулися - а це основа нації ... що з цього виходить, ні тре собі шукати ворога у минулому, і на цьому будувати майбутнє, більш того не тре з цього ліпити ідеологію ... чи мало Вкраїна давала люлів, нехай локальних? Київська Русь - на воротах Царьграду слово Х написали ... козаки - ляхам хвіст підпалили, султану дулю скрутили, так - відгрібали теж не слабо, але і давали добряче, 17-20 рік, взагалі хтозна що, махновці лупцюють комуняків та білу гвардію з петлюровцямі разом, більшовики (наші) лупцюють петлюровців, махновців, німців, петлюровці - лупцюють усіх кого бачуть, та відгрібають від усіх, двіжуха йде, 39-50-ті бандеровці шмаляють ляхів та коммуняк, коммуняки вкраїнські у складі ЧА беруть Берлин, і то все наші люди, є на що рівнятися та про що згадувати, без "білих і пухнастих", усі різні але усі наші ... а то усьо - "забіжааююють" ...

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ----------

нехай краще - священна Римська імперія! бо вона до сьогодення має таке ж відношення, як нонішня влада до СРСР ...

16. КривоРожец

Не знаю, що там де здохло. Мені я кось байдуже.
    У мене першочерговими пріоритетами стояли сім"я, достаток, не залежно від влади. Мені 35 років.
    Хочу лише, добави, що всі ми бачимо ситуацію з власного бачення, є дуже хороша притча про криве зеркало.
    Але можу сказати, що в моїх краях до сих пір дуже добре відкликаються про Щербицького, та навіть Шелеста. Як не як, а УРСР мала кращий рівень життя, ніж та РСФСР. Скільки людей, скільки поглядів :)

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:07 ----------

Вона його очолила!

17. taksist

taksist Well-Known Member

на майдані лисий худорлявий вуйко без шапки молитву класно читає.
    правда руслані вона не подобається.
    а мені подобається.
    от тільки найти ні відео ні авдіо не можу бо ні назвви ні слів...((

18. Romko

Вона донині не знає,що з ним робити.

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ----------

Наша пісня гарна-нова...
    http://youtu.be/-e_e56Z11k0

Нічого не нагадує?

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:17 ----------

Достойний учень

http://youtu.be/K8qNA6B8PCU

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ----------

Я вважаю,що то звірство.

http://youtu.be/EDsgnbzeWPk

19. КривоРожец

Я теж важаю. Звірства в житті вистачає.
    Та й брехні теж.
    Наприклад от звірство теж.
    [media]http://www.youtube.com/watch?v=JKjppFqQfwU#t=0[/media]
    Та й брехні вистачає, наприклад, проглядаючи фото з майдану, помітив, що в журналіста Reuters на голові зовсім не залишилось не те що синців, але й шрамів від удару беркутівців. Хоча його фото зі зокровавленною головою дуже часто з"являлось в ЗМІ.

В житті вистачає всього, і брехні, і маніпуляцій і т.д

20. Romko

Умгу,знаю.
    А претендентом на «Оскар» у номінації «Кращий монтаж» заявлений фільм Генпрокурора Пшонки, в якому для виправдання звірств «беркута» демонструються кадри підпалу Рейхстагу в 1933 році. ):haha:

---------- Додано в 02:14 ---------- Попередній допис був написаний в 02:03 ----------

Недавно стався ще один злочин бидлоти.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)