Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

Однi якiсь емоцii. Iдеалiзацiя якась. А якщо включити рацiональне мислення?

2. avatarwin

----Ви не помилилися, у них просто термін закінчився.

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

Влада після пару днів переляку і опупіння вибрала правильну тактику-повне ігнорування імпотентів.Собакі лают-караван идет,поки на майдані танці довибори просрані.з москалями все на мазі,кримінальні справи потихеньку шиють активістам.Нема лідера з яйцями.самі балаболки.Навіть теоретичне відділення ЗУ неможливе бо це тільки шляхом заколоту чи путчу можливе так як в правовому полі не зробиш-Україна унітарна держава по конституції

• Подобається Подобається x 5
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

5. КривоРожец

Треба по хитрому. Спочатку треба продвигати та педалювати федералізацію, зважаючи на ментальні особливості. А потім вже переходити до відділення.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Там немає правильної відповіді. Потрібно спокійно заявити про створення Комісій з розслідування злочинів над Україною :
    - зі сторони Московії за 300 років;
    - зі сторони більшовиків та КПУ;
    - Кравчука, Кучми, Ющенка, Януковича;
    - злочинного угрупування під назвою "партія регіонів".
    Зібрані матеріали передати до наступних трибуналів над злочинцями.
    Створити ці Комісії з порядних істориків, слідчих, організувати прийом матеріалів від суспільства по даних темах, копії відправити на зберігання за кордон, підготувати документи для передачі до Гаагського трибуналу.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Блогер Казанський толково розписав ситуацію.

8. Gron

Gron тафгай

А мені здається, що самі імпотенти обрали таку тактику, що влада забила на майдан.
    Чого зараз можливо досягнути і яки вимоги виставити владі, мені в голову нічого не приходить?
    А шанс був великий з таким настроєм, такою єдністю, з такою самоповагою та кількістю навіть кремлядів чи Пекін можливо було здолати.

• Подобається Подобається x 3
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

во-во... посідали за компом одні термінатори... і ниють і ниють...

• Подобається Подобається x 1
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

плач Ярославни ...... може досить нить? "нас забижаююють", "ми такі загеноцидені", "о вей, лишенько" .... хптьфу, слухати гидко ...

• Подобається Подобається x 1
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Роман Шрайк
    помните, я писал, что подписанные в москве документы - это поводок, на котором путин потащит януковича к цели? теперь понятно что это за цель.

это не таможенный союз. это новый союз "республик свободных".

"МИД РФ надеется, что Евразийский экономический союз будет создан в начале 2015 года. Представитель дипведомства сообщил, что в начале следующей недели в Москве пройдет Высший евразийский совет, в котором примут участие президенты Украины, Белоруссии и Казахстана."
    http://itar-tass.com/politika/850440

12. КривоРожец

Боже мiй, якi украiнцi ображеннi. Тiльки треба вiдмовитися вiд всього, що дала Росiйська iмперiя та Радянський Союз.
    Думаю треба почати з пiдриву якоiсь ГЕС, а ще краще АЕС. Та й навiщо той Крим кому? Правда? Та що там? По Збручу може?

Ви справдi так думаэте та не жартуэте?

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

Коли побили студентів я був впевнений що буде переворот,путч,революція(назву вибрати).Наслідком бачив два уряди-один в Києві другий в Северодонецьку чи Харкові і ввід російських військ чи може тільки добровольців на вимогу "законного" уряду пердунів.
    Попередив на роботі зо скоріше роблю останні дні,зібрав рюкзак-бронік,одежа,перша допомога армійська,оптика до калаша і СВД.Жінка поплакала,я сходив до церкви посповідався -і через два дві було по всьому.
    В результаті я вважаю що моє бачення майбутнього України впало до рівня -НЕМА ШАНСІВ..Янук влади мирно не віддасть а силовий варіант немає кому очолити.До виборів 2015 думаю в ЗУ і прилягаючих областях військ не буде що не було де зброєю розжитись .

Останнє редагування: 21 гру 2013
  14. Gron

Gron тафгай

А ідея дуже проста.
    Влада жорстоко била невинних.
    Народ обурився і прихильники Євроінтеграції, і байдужі, і колєблющієся.
    Взяли Київраду.
    Висуньте прості, всім, навіть у Луганську зрозуміли вимоги законні і по книжкам, і пА-пАнятіям.
    Перевибори мера, відстаку та покарання київьких ментів, розпузк ( як в армії розформовують частину лишають прапора та інш) саме того беркуту який в цьому винен.
    Виконала влада в означені строки, вже перемога.
    Ні, у відставку ПМ, не змогли кулуарно про голоси домовитись, складайте ( опозиція ) мандати.
    Нехай президент звітує перед майданом, що коїться і що він та його міністри будуть далі робити.
    Лячно вийти на майдан, встанови екран та на прямому звязку нехай відповіть на запитання в прямому ефірі.
    Що тут чарівного???
    А от зараз за що стоять незрозуміло.
    Невже мають надію на дострокови вибори чи щось інше??

• Подобається Подобається x 3
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

бачу мотивацій майдану боротися докінця достатньо.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви серйозно? А таке поняття як компенсація заподіяної шкоди (матеріальної та моральної) Вам невідомо?
    Скільки вже років Германія компенсує шкоду заподіяну євреям та іншим категоріям населення різних країн?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є шанси і вони будуть використані. На все свій час.

18. sani

sani Well-Known Member

http://tema.livejournal.com/1566988.html

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

вже були... 1го грудня їх назвали провокаторами :sad:

19. Gron

Gron тафгай

Лєбєдєв чудовий бізнесмен, але він москаль.
    Йому ніколи не зрозуміти Хулігана, чи мого малого з друзями.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

як діти, чесне слово.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)