Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Можливо. Але я не відчув жодного вболівання за долю Майдана в особистості та України взагалом. :nea:

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оте тривале з безглуздою "окопною війною" в 1-й світовій привело до того, що А.Тойнбі назвав "відчуттям затравленості" чи стану "самокапітуляції" привело до розвалу імперій, до безглуздя радикалізму більшовиків, нацистів та фашистів...
    Приїхав з Майдану, стан там "без іскри в очах", вожді не виходять з розумового штопору "Та я все знаю", зливаючи залишки енергії людей в унітаз. Залишив "рекомендації" вождю "Спільної справи" Данилюку, який мріє про ВР, та надій на осмислення ними своєї тупості мізерне.
    СЛАВА лиш МАЙБУТНІЙ УКРАЇНІ, якщо вона все ж візьметься за розум.

3. taksist

taksist Well-Known Member

у вас щось з математикою.
    на всіх дільницях, де перемогу отримав янукович противсіхство було вигідне тимошенко.
    тому то вона інспірувала противсіхів на сході та на півдні.
    але противсіхство на заході виявилося більшим і тому вона програла.

і ще.
    всі оці нападки на противсіхів в цій темі це дитяча плаксивість людей, які виросли але по суті не стали дорослими, тобто не навчилися розуміти суті слова ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.
    за те, що тимошенко виявилася гівняним кандидатом винувата сама тимошенко а не якісь там противсіхи.

і взагалі.
    щоб зрозуміти ущербність критики противсіхів уявіть що ваш сусід вас обзиває і чехвостить тільки тому що ви вашу дочку видали не за його сина а за того, за кого вирішили.
    голос людини у вільному суспільстві належить тільки їй.
    голос людини в тоталітарному суспільстві належить силі, яка контролює людину.
    імперативно спонукати людину до певного варіянту голосування - це прагнути тоталітаризму.

зі. та і лякливі ви, вороги противсіхів.
    лякливі до всирачки.
    противсіхів дражните і ображаєте а тягнибока боїтеся хоча тягнибок так само як я сидів вдома у другому турі.

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:49 ----------

це цілком нормальна плата за те, що проста людина віддає мандат довіри політикам на майдані і сама їх вже більше не контролює.
    а варто було.
    бо політику головне це знати як красиво написати відмазку в прокуратурі який він був пасивний і за це його карати неможна.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можливо також буде користь, скільки довіри людей і голосів зароблять в сухому залишку - стільки й матимуть. До Майдану отримували авансом.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну що Ви про це знаєте? І звідки? З російських ЗМІ? Смішіть росіян, а не нас.
    Парадні цифри ЦВК:
    Тимошенко - 45,47%
    Янукович - 48,95%
    Противсіхи - 4,36%

А тепер подумайте головою: каруселі, підкупи (на сході навіть автобуси підвозу до ділянок, в яких розливали горілку), викрадення бюлетенів з ділянок, "вкидання", приписи, "мертві душі" (причому ті самі, що і в 2004 році, навіть серед родин моїх знайомих).
    І то - ледве накрутили відрив у 3,48%. Янек навіть 50% не набрав - чи це не ганьба?
    Варто було тільки ЗАХИСТИТИ справжні результати голосувань, як у 2004 - ми перемогли би навіть попри противсіхів, ледарів та прогульників.
    До речі, у 2004 прогноз був чіткий: 13% реальний відрив мінус 5% на невиявлені фальсифікації = 8% перевага. Так і сталося. 7,79%

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------

Ще один "арихметик" знайшовся.
    Неявка, зіпсований бюлетень - однозначно за януковича.
    Противсіх - тільки у світовій теорії це фіфті-фіфті. А в реальній Україні - 80% за януковича. Ви особисто щось зробили, щоби протидіяти фальсифікаціям? Ні? Тож вважайте, що працювали на перемогу ригів.

І тепер живіть у постійному страху прокинутися в росії. Я захищати Вас не поїду.

• Подобається Подобається x 6
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я за! :good:

• Подобається Подобається x 3
  7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В цьому Московія опередила нас, а ми лиш мріємо про уздечку для олігархів.

8. taksist

а слабо сплкуватися не як у свинарнику чи де там ви живете а чемно?

9. Boris_Kiev

А слабо, зареєструвавшись 11.11.13, поводити себе як належить салазі, а не ставати на тумбі у позу ексгібіціоніста і качати права? Я знаю де Ви живете. Напишіть ще у профілі "Первая століца" або доведіть на власному прикладі що вона не є свинарником. Може тоді люди до Вас потягнуться.
    Інакше Ваші пости будуть і надалі нагадувати відомий російський вислів "Т-ты м-меня ув-важаешь?"

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Це ж нада такому! Ні х.єра собі "позитивний момент"!!! Треба було свідомо привести до влади людину з рецидивним карним минулим (яка й сама того не заперечувала), яка вже була губернатором в прославленому вже тоді до 2000 року на весь світ бандюковському регіоні, людину, яку всім світом ледь-ледь вдалося за вражаючий цинізм по підрахунку голосів не допустити до президентства ще в 2004 році і тільки для того, шоб во всєй красє зараз дивитися на нього який він є... нєотразімий)))))

Це якийсь ужос, а не логіка дорослої людини...
    Так тоді, наприклад, й за Гітлера треба було голосувати желєзно і цілком логічно, аби побачити "позитивний момент" в тому, як будуть на практиці розвиватися події в Європі і світі впродовж реалізації ідей фюрера описаних ним в "Майн Кампф" задовго до початку 2-ї світової війни...

Так німці, до речі, голосували в 1933 році за хороброго фронтовика 1-ї світової з 3-ма, чи чотирма хрестами, за чітку економічну програму для піпла (яка була ревно виконана)... а не за якогось мєлкого злодюжку...
    Це вже потім, надто запізно німці вкурьохали, що таке німецький фашизм...
    А з чим порівняти те, шо у нас зараз? Сором і стидоба, їй-бо, на весь світ...
    Не можна було і ніякого виправдання немає тим, хто так, чи інакше сприяв приходу цієї влади...
    З донецьким людом задовго було ясно відносно виборів,- їм шо начальник та місцеве ТВ скаже, так вони споконвічно й голосують, а от те, шо поза Донбасу повелися на цю падлюку Ющенка і зробилися в момєнт кількасоттисячною армією "противсіхів", ото й зробило свою убивчу для Україну справу...

• Подобається Подобається x 6
  11. Boris_Kiev

Двічі плюсував Вам і двічі знімав плюс. Не можу погодитися зі словом "мусив". Ми мусили НЕ ДОПУСТИТИ - і тоді глисти у мізках східного електорату поступово розсмокталися би. Лишилися би тільки сєвастопольські крикуни - і то лише до травня 2017 року. Їх можна не сприймати всерйоз.

Офф: балдію, спостерігаючи за знайомою родиною: чоловік - напівукраїнець, напівчех, гуманітарій, рафінований інтелігент. Дружина - етнічна росіянка, висновки робить просто атпадні. Одного разу голосувала за Мороза (а он парядачний!). Під час Майдану-2004 щиро щодня носила по дві торби пиріжків на Хрещатик.
    А у перші дні Майдану-2013 розчаровано сказала "Як це - геть? Він же обіцяв пенсії підвищити?" Після безчинств Беркуту зробила зовсім шокуючу заяву: "Ну так у 2015 ніхто за янека не проголосує!"
    І це ж нормальна київська родина, можна сказати - типова. Що тут говорити...

12. taksist

перестаньте курити туалетний папір, ніяких салаг на форумі згідно правил та окрім як у вашій голові не иснує.

кеп очевидність. я не приховував місця проживання.
    більше того, мені моя релігія забороняє брехати.

а от ваша релігія судячи з усього дозволяє бути хамом.

конструктивна пропозиція -давайте поставимо крапку.
    вам не 7 років щоб ви обмазалися шмарклями та визнали свою помилковість а тому краще не собачитися.
    обіцяю вам не писати.
    а вам слабо?

Останнє редагування: 20 гру 2013
  13. pipie

pipie Well-Known Member

Як киянин, розкажіть будь ласка. Як так вийшло, що після 30 листопада, після такого Майдана.Кіевляне (!!!) Проголосували за Пилипишина?
    Як так вийшло, що в чотирьох округах перемогли представники влади????????

14. Boris_Kiev

taksist, Ви самі просите поставити Вас в ігнор? Кому ще слід приєднатися до цієї міні-акції?
    Так ось нє дождьотєсь. Читайте на здоров"я лекції чи проповіді бабусям та піонерам, а ЛФ - не Ваша трибуна. Кілька справді змістовних Ваших дописів я плюсонув, але нести дурниці в очікуванні оплесків тут не вийде.

P.S. Щоранку, виходячи на вулицю, питайте перехожих "почім брали хліб" (картоплю, пиво). І коли почуєте "30 рублів" - знайте, Ви вже в Росії.

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

Дуже просто. Вам дали бюлетень із 76-ма прізвищами.
    І Ви бачите в ньому таке:

Левченко Андрій Ілларіонович 1971 року народження, Громадська організація "Об’єднання Свобода", безпартійний, самовисування.

Левченко Владислав Володимирович, 1974 р.н., підприємець, безпартійний, самовисування.

Левченко Юрій Володимирович, 1984 р.н., політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", висування - політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"

Ви знайшли перше влово "Свобода" (виділено червоним) і проголосували "у повітря".
    Справжньому Левченку не пощастило - він Юрій, тобто останній у списку Левченків. Був би Авакум - був би першим і ніякий Андрій не став би на заваді.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дай мені владу та нахабність Януковича і я з тебе індуса зроблю.

16. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

При тому, вони троє набрали 43 відсотки. Пилипишин - майже 45.
    Якщо вірити статистиці про лєніна, то причина може бути і там.

А от 4:1 на користь ригів - мене хвилює більше!

17. Boris_Kiev

Не набрали, а підрахували. І без присутності тітушок не обійшлося.
    Взагалі дивні були вибори: мешканці вулиць Ярославів Вал і Богдана Хмельницького - голосували. А мої знайомі з вулиці Лисенка (один квартал між зазначеними вище вулицями), яким я 10 разів повторив - Юрій, Юрій, Юрій - запрошень не отримали, пішли на свою постійну дільницю, а дільниці... нема! Зателефонували мені, я заліз на сайт ЦВК, назвав їм адреси дільниць на сусідніх вулицях, вони розділилися і пішли - і дізналися, що їхня вулиця не має відношення до того округу.

18. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Сценарій. Тренування до 2015р.

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Також пішло підгодовування силовиків:
    Доручаю уряду забезпечити подальше покращання матеріально-технічного та грошового забезпечення органів внутрішніх справ

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

20. Boris_Kiev

Тут, перепрошую, як совєтська цивільна оборона: постійно готується до минулої війни...
    Пам"ятаю 3 тур 2004: зателефонували виборці, які охороняли дільницю. Кажуть, виправили протокол, але щось не складається.
    Приїхали, наїхали, зажадали пояснень. Голова (рига) о 12-й ночі винесла на голосування визнати дійсними 6 бюлетенів, які попервах визнали недійсними. З них 4 за Ю + 2 за Я.
    Але частина членів комісії пішли додому і кворуму "на внесення виправлень" не було (здається потрібно 8 з 12).
    Тримаючи бабу в холодному тамбурі, зателефонували юристу. Той сказав - підвезіть з ТВК новий бланк протоколу, нехай впишуть підсумок і 6-ти підписів присутніх членів комісії вистачить за законом.
    Про такі танці-манці нас не інструктували, і ми відповідно не інструктували виборців. Щастя, що вони самі помітили нестиковку. А це 1200 голосів (800 за Ю і 400 за Я).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)