Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

о_О

http://youtu.be/iQpWW0jtMHI

Треба щоб побыльше їх викидали, може тоді щось в головах з"явиться.
    Мені іх абсолютно не шкода. Нехай би не їхали.

Продавати совість.... воно завжди бумерангом повернеться чи то здоров"ям, чи обдуренням..

Я ще розумію коли під страхом втрати робочого місця їдуть. А чого пруться туди старі, молодь?

Останнє редагування: 20 гру 2013
  2. iso

iso Well-Known Member

Не треба пересмикувати. Не голосувати -це не значить голосувати за когось. А провалом на виборах помаранчева завдячує лише своїм очільникам.

• Подобається Подобається x 1
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Згоден! Юля через власні помилки програла кампанію у другому турі, хоч би і своїми "тигрюлями"! Не смогла довести виборцям, що буде меншим злом, і тому так звані "противсіхі" не повірили, що вона буде чимсь краще за Янека і тому і не віддали свій голос нікому.:dntknw:

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

Ну... Юля ж теж не є зразком порядности...

4. iso

iso Well-Known Member

І не лише. Ще й Ющенкові мала б подякувати за "щиру підтримку"
    "У першому турі немає в інших учасників мотивів працювати над фальсифікацією. Тому що така проблема буде тільки в однієї політичної сили, в одного кандидата з трьох – це у Тимошенко. http://tsn.ua/ukrayina/yushchenko-vvazhaye-timoshenko-golovnim-falsifikatorom-na-viborah-2010.html
    Або таке
    "Постановление Московского гарнизонного суда. Суд постановил: Тимошенко обвиняется в том, что в сентябре и ноябре 1996 года в городе Днепропетровске организовала дачу взяток через посредника в Москве должностным лицам Министрества обороны за совершение ими заведомо незаконных действий, а именно подготовку соглашения и дополнений к нему на общую сумму 750 миллионов долларов, а также оперативную группу поставок... по ценам превыщающим цены украинских и российских производителей", - зачитав президент.
    http://tsn.ua/ukrayina/yushchenko-pokazav-karni-spravi-proti-timoshenko-i-byutivtsya-lyashka.html
    Бридко порпатися в тому лайні.

5. Gron

Gron тафгай

Маячня.
    Всі розуміли, що голосувати "проти всіх" як волав Ющенко, це голос в кишені пр,
    і Ви теж це розуміли, і сточнікдалекий.
    Але бажаєте виглядати святіше за Папу.
    Я нажаль теж за неї не голосував, за що зараз собі докоряю.
    Ви "противсіхи" отримали, що бажали і зараз скиглите про слабку опозицію, відсутність лідерів та реальних дій, ви зрадники і тих кого били, і тих що мерзнуть та можуть замість щеплення свободою, отримати щеплення зневіри.

• Подобається Подобається x 13
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якби у нас діяв такий закон, коли більшість голосує проти всіх, то обидва кандидати знімаються і оголошуються нові вибори, то я б сам тоді проголосував проти всіх. Але тут було ясно як Божий день, що голос проти всіх = голос за зека. Це проста математика. Тому, противсіхи, визнайте, що на вас відповідальність за харківські угоди, за побиття студентів на майдані і тд і тп.

Але слід визнати, що в тому є і позитивний момент. Янукович мусив прийти до влади, щоб всі, навіть на Сході, побачили, чим він є.

• Подобається Подобається x 7
  7. kym

kym Well-Known Member

+1000.... Інакше ми ще б 20 років мали проблему з регіонами, а так тільки 3-4 роки. Мусимо це пережити

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я шось не бачу щоб проблема вирішувалась.

9. Gron

Gron тафгай

Ви забуваєте що сім'я та її подєльнікі крадуть величезніші гроші, це розтліває суспільство, це укріпляє владу, іх вертікалі - горізонталі, не слід хворіти на рак, щоб зрозуміти, що вилікуваться майже неможливо.

• Подобається Подобається x 4
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

А що по Вашому зараз відбувається?

11. iso

iso Well-Known Member

Gron і MARTINI. В лайні порпатися і принюхуватися котре пахне краще - це не до мене. Крапка.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Розкол, як завжди. Янукович для Сходу - це "День Победы..., наши деды..., русский дух..., Бородино..., славяне..." і т.д і т.п. Економіка на третьому плані. Не стане Януковича, вони знов за комуністів почнуть голосувати, їм пофіг.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Семе тому (можливо) чим довше триватиме майдан тим краще, більше людей заразиться "майданним" духом....

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З чого б то? Якщо Антимайдан буде довго тривати львів'яни заразяться антимайданним духом?

15. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 4
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Там можна зарядитись хіба відразою до влади, і це теж добре...

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А що? Де в чому з Тьомою можна погодитися, незважаючи на кількість матюків у репортажі, яка зашкалює. Глибоко не копав, писав, що бачив. Переважно штампами. Своє відношеня до подій характерне для пересічного росіянина - ні на що ці хохли не здатні. Усі козирі були на руках, а вони злили революцію. Ніби то на Болотній росіяни чогось досягли... :mocking: Відчувається презирливе відношення: якщо ми не змогли, так ви тим більш. Тупе порівнення з Росією. На більше Тьому не вистачило. Чого взагалі мо можно чекати від людини, яка питає:
    Як моя бабця казали: "Мовчи, зійдеш за розумного..." :)))

• Подобається Подобається x 3
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якщо ви не знайомі з життям і творчістю Артемія Лебедева, то не зрозумієте, що такий мегалояльний і мегаоб'єктивний репортаж в нього рідко коли побачиш. Він переважно їздить по світу і фотографує світлофори і урни для сміття. До речі відмовився створювати сайт для партії Путіна.

Рано казати, але по очкам програш, він правий.

Так хіба то Майдан, то забавка одна.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дуже гарний урок. Чого тут плакати? Люди зрозуміли хто такі бандьори і хто є банда.

• Подобається Подобається x 2
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)