Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

я щось не бачив негритянську країну, яка б жила нормально, а в суспільстві - білих - так, живуть.

---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ----------

з кожним роком все менше...

• Подобається Подобається x 1
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Дуже, дуже схоже на правду! Шапкокрад пнеться довести Путіну свою крутизну!
    Тому звернення до Кличка аж надто актуальне - дай Бог, щоби владналося так, як у лютому 1917 р. у Пітері:
    "Виходячи із результатів повторних виборів на п’яти округах до Верховної Ради України (15.12.2013 р.) та зовнішньополітичних домовленостей президентів України та Росії в Москві (17.12.2013 р.), усвідомлюємо, що зміна влади шляхом чергових виборів в Україні неможлива. Тому закликаємо Вас використати останній шанс змінити злочинну владу мирним шляхом."
    http://maidanua.org/2013/12/vidkryte-zvernennya-do-vitaliya-klychka/

• Подобається Подобається x 3
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Трохі здивувався, що це не сподобалося більшості молодих киян,
    але найбільш вражає що йнше:
    значить проблема така же як у нас з пама"ятниками "визволителі" :dntknw:

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну не хочу,навіть на одному гектарі с...ти з таким бидлом,котре вміє лиш гадити в приват.
    Якщо ти вважаєш це людьми,то Бог тобі суддя.

• Подобається Подобається x 2
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

6. iso

iso Well-Known Member

А чи давно галичани перестали бути бидлом? Ще 25-30 років тому хором одобряли політику партії та уряду, хором засуджували дисидентів, хором «клеймили позором» Макара, і то де, у ФМІ АН України, одному з оплотів інтелігентного українства? Ви скажете, що далеко не всі. Не всі. Але переважна більшість мовчала. (Як зараз мовчить на Сході).
    Основна різниця менталітетів склалася внаслідок різного відношення до українців влади в Галичині і в рад.росії.. Поляки переслідували а совєти розстрілювали. І це навіть не різниця в менталітетах. Менталітети однакові. Просто зашуганість на сході глибше засіла в свідомості.
    А що робили галичани для порозуміння із східняками? Мали східних українців за бидло і запроданців? Найвищим компліментом було – серед них також бувають люди. І то, якби таке відношення обмежувалося кухнею. Так ні, такі мудрі гасла лунали на мітингах, в СМІ.... Галичани люблять обговорювати зазомбованість східняків. А теза Донбас – це бидло» це не зазомбованість? Це не наслідок політтехнологій Майдану 2004?
    Так що ж ми хочемо. Щоб східняки голосували за тих, хто має їх за бидло. Для них ті хто проти регіонів теж асоціюються з галичиною і різунами бандерівцями. І це також наслідки політтехнологій.
    А Ви вважаєте нормальним за десятком-другим дегенератом судити увесь регіон?

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Здається це з метою безпеки уряду...

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ніфіга собі "лиш". У 2004 чимало серйозних людей, які спонсорували Майдан, займалися інформаційною політикою, долучалися до ТАКИХ СЕРЙОЗНИХ програм, про які Ви навіть не здогадувалися, свою позицію окреслили чітко: Я це роблю не тому що я "за ющенка", а "проти януковича".
    Прості люди, особливо етнічні росіяни, євреї, поляки, вірмени - мітингували, голосували, охороняли дільниці саме з такою позицією. І представники малого та середнього бізнесу теж.
    Розчарування бездіяльністю і певними діями Ющенка наростало поступово з різних причин, але трьома першими і найбільш знаковими біли такі:
    1. - грудень 2004: погодження провести політреформи. Хоча ще 10 днів - і можна було додавити ВР і КС без згоди на це.
    2. - лютий 2005: не наполіг як мінімум на двох показових судових процесах над фальсифікаторами. Хто в домі господар? Оце треба було показати, щоби дехто заліз у шпарини і сидів тихо як миша.
    3. - осінь 2005 - відсторонення ЮВТ. Пам"ятаю, як мені тоді телефонували знайомі українці з-за кордону і просто кричали "Він при тямі? Тепер він - НУЛЬ!"

Ще одну хрінову тенденцію я помітив пізніше: польові командири та фахівці Майдану-2004, в тому числі автори блискучих ідей, ініціатив та технологій (а я з ними зустрічався щороку 22 листопада) висловлювали таку позицію: "Повторити те, що робили? Пардон, тепер - тільки за гроші!"
    Дехто з таких прилаштувався у штабах "Батьківщини", в т.ч. на вул. Турівській. І у 2009 за келихом патякали: "У Юлі нема програми, тільки популізм. Нехай виграє Овоч, тільки тоді східне бидло зрозуміє, хто він такий"... Такої ж думки дотримувалася спільнота - завсідники сайту maidanua.org.
    А подумати головою, дупою, шлунком, що треба діяти нехай "не за Юлю, а проти Януковича"?
    І як апофеоз - 24.08.2011, під час святкування опозицією Дня Незалежності (коли менти перегородили дорогу від парку ім Шевченка до Михайлівської площі) - один зі штабістів сказав мені без свідків: "Зараз найбільший головняк - як би без втрати гідності згорнути табір протестувальників на Хрещатику".
    Скільки ще засланих козачків (тіпа проющенківської орієнтації - а фактично кондових противсіхів) формально працювало у виборчих штабах ЮВТ у 2010?
    Чи порозумнішають вони до 2015 року?

-

• Подобається Подобається x 4
  9. Boris_Kiev

--------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Оце читали?

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я і забув про цю фотку...:)))

• Подобається Подобається x 6
  11. iso

iso Well-Known Member

Ви ще раз підтверджуєте, що лише одна суттєва причина голосувати за помаранчевих (перепрошую за таке спрощення) - бо Янукович ще гірший.
    Агатоне. Я також вважаю, що зносити памятник було без потреби. Невже не було важливіших проблем? Чи треба таким своєрідним наркотиком піднімати дух Майданівців? Мені це нагадує ситуацію, коли при повній задниці в господарці наша шановна (Львівська) влада почала перейменовути вулиці (Лєрмонтова - на Дудаєва, Пушкіна на Сахарова тощо. Знаєте, знесення памятників на початку отримання незалежності цілком оправдано. А сьогодні - це більше виглядає на піар Свободи на фоні повної розгубленості і недієспроможності інших політичних лідерів, в т.ч. і Тягнибока. Думайте, як досягати цілі майдану, якщо вони у Вас є (це про політичних лідерів) а не страждайте фігнею. (Якщо ще не пізно думати. А може краще їм і не думати. Бо ж додумалися на голосування ВР поставити провальне питання - відставку уряду).

12. Boris_Kiev

Я це не стверджую. Я написав, що доцільно було залучити до співпраці громадян із такою позицією.
    І варто було би цим зайнятися у 2009-2010 рр.

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Вони і зараз є і довго будуть. Але якби його не знесли - він би ще сто років там стояв.

• Подобається Подобається x 5
  14. Boris_Kiev

Я 22 роки глузував зі свого друга, який живе в Олександрії на вул. Чекістів. Дехто з його сусідів задля приколу повісили круглі номерні знаки на своєрідних дротяних "зашморгах", написавши "47 чекістів", "59 чекістів".
    А нещодавно побачив, що в центрі Києва, на Печерську досі висять таблички "провулок чекістів"! Хоч офіційно це пров. Костя Гордієнка.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вибачаюсь, ви ж з закордону кричите? Давайте вас залучим.

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

логіка залізна
    вирішили, що відповідальність за зека менша, ніж відповідальність за ЮВТ? :)

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 3
  19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

http://youtu.be/iuGCTisqZho
    Дивлюся оте відео і душать сльози. З одного боку, так шкода тих людей, що мерзнуть там, хворіють, підривають здоров"я через тих бандитів. А з іншого боку - така злість бере!

20. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Це влада забезпечує нам підтримку на сході та півдні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)