Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Слід, і то потужний, залишиться! Всі ці Антимайдани - нам на користь.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви переконані,що виборці хряка і ті,хто підтримує його бандюків - народ?

---------- Додано в 08:28 ---------- Попередній допис був написаний в 08:25 ----------

http://youtu.be/zODhN56nxfs

• Подобається Подобається x 1
  3. iso

iso Well-Known Member

Переконаний

4. Romko

А я переконаний,що це просто насєлєніє малороссійскай ґубєрнії.
    Поаплодуйте разом з ними героям беркуту.

http://youtu.be/hlQdgj2V6DY

---------- Додано в 09:06 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

http://youtu.be/sEQweWsQrMQ

• Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо то правдиве відео, а не фейк то то є дуже добре, тут не тільки добре видно мордяку кожного "героя" але і чітко чути фХамілію ім'я і звання :)))

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:08 ----------

А хто зняв те нагородження? Там теж є наші люди?

6. Romko

Приховано знімали.
    А люди є всюди.
    Навіть якийсь відсоток,можливо і серед міліції.
    А тим часом

20.12.2013 08:43 , ОСТАННІ НОВИНИ
    Спецпризначенці перекрили доступ до Майдану з боку Європейської площі

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чоловіче, та не допогєповскому москалю судити чи я австралієць чи новозеландець. І живу я не в Україні тільки тому, що східноукраїнська мерзота живе на території моєї нації. Якби вона виздихала я б моментально репатріювався.
    До відома: українського паспорта я ніколи не мав, поскільки емігрував з СССР з паспортом цієї країни.
    І доки паспорти України має бидло яке голосувало за зека, з мого боку навіть не буде спроб набути паспорт тої квазідержави.

8. Nerto

Nerto Well-Known Member

Євромайдан із задоволенням сприйняв власну «амністію» приурочену до дня святого Миколая і співав разом з Антимайданом з останнього приводу. «Спецпризначенців» на свята ніхто не запросив і пана Чечетова − теж.
    Вже місяць тривають протести на Майдані. І жодного відповідального слова від керманичів режиму, тільки вихляння чи буфонади. Тому ідея залишити до 2015 року уряд і президента, які вочевидь втратили почуття реальності не виглядає привабливою. У такий термін сповна імовірно що провладне військо «вікторфедоровичів» може перетворитися у «олександрвикторовичів». Це нічого не вирішить але тільки відкладе й поглибить проблеми та суперечності в умовах відсутності прозорої послідовної політики в країні.
    Європейські спостерігачі та коментатори одноманітно і з очевидним задоволення величають Януковича «президентом» та не забувають згадати про інтереси Кремля з цього приводу. Але окрім «відмови продовжити зближення з ЄС» цей «президент» також проігнорував рішення ЄСПЧ с приводу Тимошенко а також останню резолюцію Ради ЄС, а ідея персональних санкцій проти режиму навряд чи сумісна з ідеєю євроінтеграції.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

З боку Європейської площі нема метро о_О

10. Pedro

Миху, я бачу, ви трохи перебрали святкуючи Миколая.;)
    Яке єднання може бути зі смердячим бидлом якого пригнали на підтримку рецидивіста?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

всякі дії не залишають по собі порожнє місце. Допускаю, що не всі все зрозуміли, але є й багато таких, які зрозуміли, що це влада лякала бандьорами і нацистами.

---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:25 ----------

аво ви з неграми побраталися і нічо.

• Подобається Подобається x 4
  12. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Як показують чисельні відео - не всі там бидло типу Чєчєтова - Царьова.
    Чим більше буде між людьми спілкування - тим більше спільного вони знайдуть. Антимайдан - гарний крок влади, ще одна цеглинка до взаєморозуміння та просвітництва.

13. Romko

Слово держава"" неприпустимо для оцього утворення.
    Навіть з приставкою "квазі".

Прокурори Рівненщини та Волині забороняють використання символіки ЄС
    Органи прокуратури Рівненської області заявили до Рівненського окружного адміністративного суду 25 позовів про визнання протиправними та скасування 27 рішень органів місцевого самоврядування, що стосуються, зокрема, «використання символіки іноземних держав поряд із адміністративними будівлями».

Ідеться про прапор Євросоюзу, який у багатьох містах і селах області депутати вирішили вивісити поряд із прапором України та символікою своїх населених пунктів.

Зокрема, у Рівному такий прапор з’явився біля приміщення міськвиконкому, а також на центральному майдані міста.

Крім того, прокурори оскаржували звернення до Верховної Ради з пропозиціями ініціювати дострокове припинення повноважень президента, Кабінету міністрів і Верховної Ради, що їх ухвалили міськради Дубно, Сарн, Острога, Корця, Гощі, а також багатьох районних рад.

Усі ці рішення продиктовані останніми подіями в державі, які збурили громадськість Рівненщини.

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ----------

Так негри - люди.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

це абсолютно протизаконно.

---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ----------

Чого ти ще не в Африці?

15. Pedro

Я звичайно називаю те утворення - УССР в найгіршому вигляді. І доки Мих і інші заєдінщики не зрозуміють, що потреба творення справжньої української держави зараз не менш актуальна ніж в 1988 році, в нас нічого не вийде.
    А розумні люди в нас в Львові мають трохи включити той свій розум щоб збагнути як це робити...

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

Миху, а що в Україні є закони? Чи люди які розуміють що таке закони? Не смішіть...

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так, відбувається. Чи то готуються до штурму, чи то тримають у напрузі :ireful1:
    "До Майдану стягується "Беркут"
    Шість автобусів з бійцями спецпідрозділів перекрили доступ до Майдану Незалежності з боку Європейської площі.
    Наразі автобуси стоять щільно один до одного навіть на тротуарі, не даючи змогу громадянам, які виходять з метро, пройти на Хрещатик.
    Також велика кількість бійців «Беркуту» зосередилася біля Українського дому.
    Окрім того, в парку на Володимирській гірці перебуває багато силовиків."
    http://tyzhden.ua/News/97256

17. Romko

Бо я живу серед людей.
    Серед мого оточення нема бидла,що підтримує хряка з бандою.

18. Pedro

Миху, негри - це абсолютно такі самі люди як ви. Є добрі, є й погані.
    Бидло яке голосувало за зека я за людей не вважаю.

• Подобається Подобається x 4
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

є, мало, але є.

---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

Хто вам сказав, що всі вони голосували за зека?

20. Romko

І по них нині будуть судити Дзиндзю,та його адвоката.

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

А хто каже,що там ВСІ підтримують зека?
    Не ВСІ.
    Але більшість.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)