Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Pedro,
    Ви ж напевне беретеся лікувати пацієнтів з місцевостей, де брак важливих мікроелементів, вітамінів, або були епідемії?
    На то Ви і фахівець, щоби подолати несприятливі фактори.
    В Україні є такі природні лиха, як Данєццк і Сєвастополь. У 2004-му експерти грамотно прорахували, спрогнозували реальний результат 3-го туру, спрогнозували відхилення за рахунок непередбачених фальсифікацій і - влучили точно!

Я з кількома близькими мені людьми звів до мінімуму контакти саме через їхнє "противсіхство" і вперте співання осанни Ющенку. Досі!

• Подобається Подобається x 3
  2. taksist

taksist Well-Known Member

ви не західняк а австралієць.
    по паспорту мабуть вже також.
    а ваші спроби дрочити на шматок української мапи смішні, немає жодної відомої людини, яка ото таке публічно підтримала.
    тоді як за велику Україну увесь світ і увесь майдан.
    зберіть хоч сто людей за ваш сепаратизм щоб можна було казати про реальність такої позиції а не про те, що то канапна партія.

а давайте вибачуся що розсипав бісер перед вами бо думав що переді мною людина і ви мені більше писати не будете бо не отримаєте відповіді.

винуватити противсіхів це як совки винуватять в розвалі срср горбачова.

в принципі можна покинути вас переконувати.
    можна простіше.
    противсіхи пишаються тим що тимошенко в гівні втопили і тим, що вона сидить в тому числі завдяки нам.
    бо це наша відповідь за її плювок в нашу адресу.
    переконані що відповідь гарна і адекватна.

з тих пір в нас публічно вже ніхто не плюється, лячно мабуть.
    а на форумах то таке, тут маргінес, маргінес взагалі не суб'єкт.

3. Boris_Kiev

Скільки Вам років? Боюся, що Ви занадто молодий, щоби мене в чомусь переконувати. Розкажіть іще, що реп або брейк-данс - це круто.

У Вашу? Скоріш за все ви це заслуговуєте. Незрозуміло, чому Ви тиждень тому так кричали, коли дехто пропонував пожертвувати харківщиною заради збереження справжньої України.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Майдан вітає антимайдан з святим Миколаєм

http://youtu.be/BEZ75CIX5dU

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Мешканці Києва засуджують знесення пам'ятника Леніну – дослідження

Згідно з даними, 69% мешканців столиці негативно поставилися до знесення пам'ятника Леніну, позитивно - 13% , а 15% залишилися до цього байдужі.

Серед тих, кому не сподобалося те, що пам'ятник знесли - більшість представників всіх вікових груп (від 66% серед молоді до 78% серед киян старше 55 років).

Негативне ставлення до знесення пам'ятника Леніну переважає у більшості київських прихильників усіх основних політичних сил, а також у прихильників Євромайдану.

67% киян розцінюють знесення пам'ятника Леніну як акт вандалізму. Протилежної точки зору дотримується 29% жителів міста.

57% киян згодні з тим, що дії щодо знесення пам'ятника Леніну повторюють аналогічну практику більшовиків, лідером яких був Ленін. Не згодні з цим твердженням 35% мешканців Києва.

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

7. Boris_Kiev

Покажіть мені цих киян. Серед моїх знайомих тільки одна жіночка сказала "Навіщо було розбивати? Передали би до якогось музею".
    - Щоби комуняки викупили і назад встановили? Дякую, не треба.
    ... Дружина розповідала, що коли вона ходила до дитячого садка, до її матері приїхала якась дівчина з провінції з метою знайти роботу. Дівчина щовечора ходила до "боввана" і там знайомилася із солдатами, з якими ввечері ходила на схили Дніпра займатися сексом. Моя майбутня теща швиденько "сплавила" ту дівчину, бо моя майбутня дружина почала про дещо здогадуватися. :)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, вчіться бачити головне у новинах.

Те, що сказав Допкін, що там хто думає про Леніна - все це фігня.

Зараз на Майдані в центрі України відбувається те, про що недавно ми ще мріяли: Майдан обєднався з антимайданом.

Це знаково. Це те, чого нам бракувало всі 22 роки. І що цікаво - це тільки початок. Дуже знаково, що Клюєв натякнув, що майдан може розєднати Україну і це в той час, коли на майдані всі обєдналися. Звір чує небезпеку... І даремно, що хтось думає, що майдан вмирає. Процеси відбуваються. Люди готові майданувати досить довго. Головне - підтримуймо їх!!!

9. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Може тому і шкодують!? :)

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

Не виглядає. Тобто, заголовок новини на УП я читав, але то трохи інше "об'єднання". Або не маю всієї інформації.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

в чому це проявляється?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я бачив відео... Вразило.

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ----------

Обнімалися, обмінювалися миколайчиками, зробили живий ланцюг.

12. Romko

http://static.maidanua.org:8081/wp-content/uploads/2013/12/удар-300x170.jpg

Відкрите звернення до Віталія Кличка

Виходячи із результатів повторних виборів на п’яти округах до Верховної Ради України (15.12.2013 р.) та зовнішньополітичних домовленостей президентів України та Росії в Москві (17.12.2013 р.), усвідомлюємо, що зміна влади шляхом чергових виборів в Україні неможлива. Тому закликаємо Вас використати останній шанс змінити злочинну владу мирним шляхом.

Для цього необхідно терміново здійснити наступні кроки:
    Протягом 24 годин взяти на себе персональну відповідальність за процес зміни влади в Україні та координацію протестних рухів в Україні до повного перезавантаження влади;
    До 22.12.2013 року провести переговори із :

- керівниками підрозділів правоохоронних структур та Збройних сил України щодо неучасті останніх у силовому перешкоджанні мирним протестним акціям;

- мерами міст та керівниками органів місцевого самоврядування щодо надання громадам гарантій реального місцевого самоврядування після зміни злочинного режиму;

- ректорами вузів та легітимними студентськими лідерами щодо гарантій надання університетам статусу автономних у своїй діяльності після зміни злочинного режиму;

- власниками найбільших підприємств промислового сходу та півдня України щодо гарантій збереження усіх майнових прав після зміни режиму в рамках європейської системи цінностей.
    До 22.12.2013 року добитись, за підтримки майдану, відставки уряду Азарова у повному складі і сформувати уряд національної єдності;
    До кінця поточного року привести Конституцію України у відповідність до норм Конституції 2004 року;
    Новий уряд до кінця поточного року повинен узгодити з ЄС умови угоди про асоціацію та чітку дату її підписання;
    Парламент до кінця поточного року повинен розпочати процедуру імпічменту Президенту України.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, іменем депутата Олега Ляшка:mocking:, перестаньте!

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я їм не вірю.Пообнімалися, потанцювали, а приїдуть до себе ...і знову буде те саме, і знову проголосують за Ялинковича.

Тут спрацювала психологія натовпу.
    Вдома вони залишаться самі зі своїми проблемами і вже так райдужно не буде виглядати те, що вони бачили на Майдані.

• Подобається Подобається x 6
  15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Сміхота, дискотека є, скоро український рамадан, столи повиносять - клюб влаштують.
    Воры ржуть з того, як хруні рівалюцію роблять.
    Яка країна - така і революція.

16. kym

kym Well-Known Member

Він не перестане.... давно підозрюю що під англійським ІР сидить щось звязане з Кремлем. Взагалі в Україні за розпалювання міжнаціональних і міжрегіональних конфліктів дають кримінал. Пропоную модераторам на форумі за розпалювання міжрегіональних конфліктів давати баню мінімум на місяць. Нема чого панькатись.
    Хто за
    1. Я

17. kym

kym Well-Known Member

В добавку до попереднього посту даю рекомендації руских аналітиків російській владі

18. Romko

19. taksist

taksist Well-Known Member

диявол в деталях - соцопитування проводила підгодована регіоналами донецька соцкомпанія.

20. iso

iso Well-Known Member

Борисе. Не треба валити проблеми з хорої голови на здорову. Вибори програли нен противсіхи, не електорат. вибори програла тодішня влада. І почався той програш ще на Майдані. Я не можу сказати яке спввідношення було в противсіхів між зазомбованими і тими, хто реально побачив в помаранчевій команді зло. І хай те зло проявлялося в меншій мірі, ніж потім за влади блакитних (Хоча стосовно економіки результати цілком співмірні) Але це та частина електорату, яка не захотіла взяти нпа себе відповідальність за приведення до влади недієздатної команди. А свою недієздатність лідери опозиції ще раз яскраво показали на нинішньому майдані.
    Скажіть, будь-ласка, чи помаранчеві не відносилися до свого електорату, як до бидла? Чи може вони проводили серйозні реформи? Чи не так, як і в ПР, помаранчеві згадували про нарід лише від виборів до виборів. І то далі гасел справа не йшла...
    Зрештою. Ви так наїжджаєте на противсіхів. Але це їхня позиція. от назвіть хоча б кілька причин, які б мали переконати, що помаранчевим треба дати дорогу до влади. Лиш не за критерієм, що ПР ще гірші.
    Педро. Є такий вислів. В нашей профессии главное вовремя сммытся. Це Ви чудово реалізували. Але це не дає вам право жоден нарід називати бидлом. Навіть, якщо ви підлеглий її величності. Тим більше, що ви не так давно були таким же "бидлом".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)