Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  2. taksist

taksist Well-Known Member

це вашіі фантазії вашого уявного світу.
    в справжньому, реальному світі все не так.

янукович став президентом через багато об'єктивних причин.
    можна їх перерахувати але кому це цікаво?

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якщо Майдан програє, це буде вже не така країна, як до Майдану. Опозиціонери будуть сидіти разом з Юлею. "Свободу" напевно заборонять. На виборах президента голоси буде рахувати "Беркут". Буде тихо, покращено і стабільно. Так шо не чекайте 2015 року.

• Подобається Подобається x 6
  4. Romko

А як?о_О
    та розкажіть?
    Може Тимошенко не вистарчило голосів через тотальні фальсифікації?
    Бо,знаєте,тут,в ряснянському лісі не видно..нет глючить...

• Подобається Подобається x 2
  5. Fon

Fon whom how

в мене сусід на майдан поїхав. він і на помаранчеву ганяв.
    за цей тиждень шо він там був янек злітав в чайну, перетер з кремльом. назичив дофіга-багато мільярдів баксів і фактично вступив у митний союз. памятаєте? путін обічяв збити ціну на газ, якшо юкрайна вступить. ну так от - вже вступила. отже, фактично, майдан відбувся як відволікаючий заслон. поки люди ненавиділи яника і його режим, він куда треба вступив і шо треба підписав.
    ну готуйтесь міняти паспорта. скоро митний союз переіменують, і залишиться просто союз. може нєрушимих )))

6. Romko

• Подобається Подобається x 7
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це вже довго в такому режимі, він ще багато чого зробив поки всі вимагали протилежного.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Спочатку так звані комуняки обісцялися і почали принюхуватися - хто кого. А Пєтя нє дурак (даром что данєццкій) - йому треба будиночок у Гостомелі утримувати і молоду дружину трахати.

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не дали, тому що не хочуть грати у путінськи ігри. Або Європа, або Орда.
    А як би дали, то вимогали би звіту за кожний цент. Нафік то президенту в законі потрібно? :dntknw:

10. Boris_Kiev

Путя дав Овочу канкрєтно на вибори. Звітувати за гроші треба тільки однією відповіддю - "пройшов" або "не пройшов".

11. taksist

маю відповіді на всі запитання але не маю зеленого поняття як вам їх написати так щоб ви слухали сказане а не чіплялись до того, хто каже.
    бо розмова в стилі сам дурень не мій фах, я в цьому не те що нуль а мінус.

12. Romko

Всьо вже сказано.:morning1:

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так, "Юля газ продавала у Росію".:facepalm:Регіонофренія...

14. taksist

ну то вибачіться переді мною як вихована людина а не як учасник мітингу за януковича.
    вибачіться за те, що потурбували та попросили вам щось там розказати а коли я підготував тритомник і вже майже почав вам пояснювати ви сказали що вам те вже не потрібно.

чи ви вважаєте що витрачений час на вас нічого не вартує і вибачатися за те, що ви не прийшли на лекцію не варто?

15. Romko

Вибачатись за те,що поводились тут,як хамло?
    Не збираюсь.
    Як і за те,що дякуючи таким,як ви,зараз в Україні править закінчена мерзота.
    А багатотомник,написаний вашим юдою,читайте самі.

16. taksist

поводьтеся достойно а не як пійманий на крадіжці дрібний злодюжка, що вдає з себе випадкового прохожого.
    ви мене просили вам все пояснити а не я вас просив.
    це добре видно якщо почитати тему.
    отже вам вибачатися переді мною за те, що ви передумали слухати мене.
    так вчиняють виховані люди.
    я вам як народженому там, де не вчать вихованости та етикету слова підкажу.

треба казати - перепрошую що змусив вас даремно витратити на мене ваш дорогоцінний час але мені наразі немає ніякої можливости послухати вашу відповідь.
    людина, що вибачається має повне право вважати що до неї не може бути ніяких претензій стосовно їїї косяків.

з иншого боку якщо ви свиня то тоді я повинен перед вами вибачитися за розсипаний бісер.
    мені те не важко, хоч сто раз, не розсиплюся, мати казали що бути культурним то чеснота і тим пишаюся.

то мені вибачатися за бісер чи ви знайдете в собі потрібні слова?

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А хто ще в цьому сумнівається? Ще співають... танцюють... подекуди кричать зекагеть. А далі? Скільки можна кричати чи танцювати?
    До речі, вони знають чого вони там і як того зека геть?
    Я вже казав, на військо (якщо така організація в Україні є) покладатися нема чого. Та й переговорів з представниками командування ніхто не вів.
    Вибори? Якщо вони і будуть, то виграє Йолоп з пердунами. Бидла є десь 55% серед населення. Плюс махінації.
    Як казали в преферансі, "без лапи".
    Майдан існує майже місяць. Хтось вибрав комітет, керуючі органи? Хтось спробував написати хоч чернетку реальної програми дій? Залучити розумних людей, в тому числі з-за кордону.
    Ще одне - для кримінальної банди законів не існує. Ні юридичних, ні моральних.
    Потрібна тактика і стратегія боротьби. Адже це війна. Орда оголостила війну на загарбання України. Поки що руками зека і інших гопників. А можуть і спробувати самотужки.
    Давно пора поставити питання: ЩО РОБИТИ???
    А не співати і танцювати.

• Подобається Подобається x 6
  18. Boris_Kiev

Таксисте,
    з"ясовувати особисті моменти краще у приватних повідомленнях.
    Особисто я глибоко переконаний, що Янек приліз до влади виключно завдяки двом факторам (подаю в порядку значущості):
    1. - противсіхи (в т.ч. ледарі та прогульники).
    2. - відсутність узгоджених дій між командою ЮВТ (члени дільниць, спостерігачі, юристи, преса) і електоратом, якого треба було закликати до цілодобової охорони виборчих дільниць (як у 2004 році).
    Все.
    Данєцькі по праву можуть уклінно подякувати "противсіхам".

• Подобається Подобається x 7
  19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А це вже камінчик і в мій город. А де це вчать? В бидлячому допогєповску? Та я все життя дякував би Богу якби ваш смердячий допогєповск зник з карти України. Разом з данбасам і прілєгаючими районами. Яке то було б щастя.
    Ми, західняки, не ангели. Але з вашою смердотою я б не сів на одному гектарі...

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Я б поставив на перше місце донецьке і допогепівське бидло, яке має завжди стабільний результат для зека і пердунів.

20. Romko

А бісер збирайтие зі своїми однодумцями - гєповським бидлом.
    Тьфу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)