Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Значит - тендер ?

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чом так гірко на душі?

А все від того ж повсякденного тупцювання на одному місці. Та словесної тріскотні. І поготів – від того, що до Євромайдану уже присмокталися – не відірвати – вчорашні розкрадачі країни, яких знаєш як облуплених! Вони, не мигнувши оком, вчать його – світлий Майдан – життєвій мудрості та науці перемагати, вдаючи, що захищають революцію. А та з кожним днем втрачає своє первісне чисте і святе обличчя. Ще раз підтверджується відома істина про те, що відважні провісники нового життя розпочинають велику справу оновлення країни, але плодами їхнього громадянського, патріотичного пориву, чи назвіть це революцією, користуються негідники. Тому я й не хапаюся за мікрофон, боячись порушити велику заповідь Божу – не дай гордині взяти гору над собою! А надто – не бреши, не лжесвідчи, не убий…

Революція йде в мені (це найголовніше і найцінніше, що надбав на Євромайдані), бо переконався ще й ще раз, що є в любій моєму серцю Україні люди, чутливі на такі визначальні цінності, як-от: гідність – людини й країни, що є твоєю Батьківщиною, почуття відповідальності за сьогодні й майбутню долю своїх дітей, уміння постояти за себе, захищаючи власну точку зору, коли мова йде про найважливіше у житті громади тощо. Я висловив це, як міг, у слові – віршах та коментарях, поширених у соціальних мережах.

Сьогодні ж (власне, вже другий тиждень не перестаю повторювати!) непокоїть топтання на одному місці потужного Майдану, бо жодного завдання ним не виконано через нашіптування пацифістів: мирна акція, мирний спротив, мирний рух до перемоги… От якраз руху й не вистачає. А тому сподіватися, що буде опозиційна більшість у парламенті, марна справа: довибори до нього показали, що чинну владу не налякав і не спиняє Євромайдан. Вона продовжує – причому нахабно і безперешкодно – чинити свавілля та розбій, демонстративно витираючи об прапор людське волевиявлення свої брудні чоботи зневаги до закону та справедилвості. А де Ви бачили людину, яка мирно реагує на негідника, що гвалтує чи вбиває її, а заодно наводить бандитський тесак на її дитину, матір чи дружину? А тут – жорстоко побили дітей, ще й цинічно допитувалися при цьому: "Ти ще живий?" І переконавшись, що побитий таки не віддав Богові душу, продовжували по-садистськи люпцювати його в кращих традиціях озвірілих гестапівців. І все – сходить з рук: ідемо до чергової річниці Української міліції; всі практично залишаються на своїх високих посадах, а Євромайдан заколисують одними й тими ж запевненнями, що прямуємо до перемоги.

Не здивуюся, що буде свято, будуть мирні братання, будуть урочисті проводи з Майдану, а для годиться тут влаштують постійний пост Свободи чи щось подібне, а на троні залишатиметься все той же гарант, котрий утратив моральне право не тільки ставити підписи під будь-якими угодами, а й представляти Український народ на будь-якому офіційному рівні. Бо руки криваві і нечисте сумління.

Така перспектива мене не влаштовує. Маю вже мало часу, щоб його марно витрачати на підтанцьовування владі. Оскільки Майдан не висунув бодай одного нового лідера, який би повів за собою, а вдовольняється тими, хто вже був при владі і хто не зміг утриматися в ній через власну професійну неспроможність (а нині сподівається на політичний реванш), доля розпочатої революції перебуває під загрозою самогубства. Найпереконливішим свідченням цього є ганебна спроба зняти з ялинки на Майдані портрет Юлії Тимошенко – головного болю та подразника для нинішнього очільника держави та його хунти. Приїхали! Знову Майдан – без політики? А хіба не на цьому ключовому питанні демократії в Україні зупинився процес виконання домашнього завдання перед Вільнюським самітом? Та це ж вона – ота політика – і є. Підступна політика бандитської влади. Куди ж далі задурювати мізки людям? А провокатори схиляють їх підтримати те, що нищить цінності Євромайдану, зокрема про свободу політв’язням в Україні. То на чий же млин воду ллємо? На владний млин.

А сьогодні нам ще й розкажуть, підглядаючи в аркушик паперу (бо як же без радників для зрадників?), про вдалу політичну комерцію на зустрічі з Володимиром Путіним у Москві 17 грудня 2013 року. В унісон - прес-конференції російського очільника для вітчизняних та зарубіжних засобів масової інформації. Наш, правда, поділиться придворними таємницями тільки з найбільш наближеними до нього журналістами, аби комфортніше було навішувати локшину на вуха – спочатку гостям, а через них – усій довірливій та терплячій мирній громаді. От будемо щасливі й раді!

Вибачайте, це вже без мене. Я все життя прагнув свободи, принаймні творчої. І не збираюся поступатися нею. Мені було важливо поставити діагноз того, що відбувалося упродовж місяця на головній площі столиці – в отій новій країні в Україні, що зветься Євромайдан. Я всією душею на боці цієї Республіки вільного духу, людської гідності. На тривожний її поклик прибуду без будь-яких передумов. Але – знов-таки повторюся – не маю фізичного часу на ялове тупцювання на одному місці.

У мене своя зброя – слово. Нею й продовжуватиму служити правді. Якою б гіркою вона не була. Власне, кожен має виконувати свою місію - на обраній життєвій стежці. Але при цьому бути чутливим до потреб громади. У цьому й є прояв громадянської позиції – чесно робити свою справу. З думкою про свою родину, про свою землю, про свою Україну. Добра Вам усім, друзі! Все ще тільки розпочинається. І це правда. Не проснутися б у Білорусі-2. Може, тому й ніяк не можу заснути довгими ночами? Як знати... Бо так гірко на душі!

Та, попри все,щиро вітаю всіх із Днем святого Миколая, котрий, як відомо, є надійним покровителем мандрівників та дітей, а сьогоднішнє свято вважається одним із найпошанованіших у православному світі. Тож незабутнього святкування, мої дорогі друзі!

Іван Левченко

• Подобається Подобається x 4
  3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Я сподіваюсь, Борісе, Ви вже перерахували гроші революціонерам?

4. Romko

• Подобається Подобається x 5
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І гроші, і необхідні речі, і підвезення речей.
    Бос щодня пересилає по 500 грн через Вебмані.

А Ви? Тільки пагаваріть?

=======================
    БАНК ОДЕРЖУВАЧА ПАТ «Діамантбанк»,
    МФО 320854,
    код ЄДРПОУ 23362711
    ОДЕРЖУВАЧ ПАТ «Діамантбанк»
    РАХУНОК ОДЕРЖУВАЧА 292499017
    ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ поповнення поточного рахунку № 26007306890
    На потреби Євромайдану
    =======================

• Подобається Подобається x 12
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ідея добра, але, принаймні всередині України, 30 замало. Потрібна така критична маса, щоби заброньовані-стерво-птиці не намагалися бити та арештовувати.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І він дістає гроші. За троллінг на форумі. А що думаєте від за дурно тут пише. Та ще й на ненависній для нього мові? Нема дурних. Батя ФСБ своїх не лишає...:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  8. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Та, якесь дивне питання до Вас було. о_О
    Якщо читати тему - то про кожного можна знати, хто чим і як займається.

9. аксакал

Не так тихо. Бо Євромайдан навчився себе захищати, це не сплячих дівчат гамселіти, уловлюєте. А ще промайнула інфа , що повари вчасно помітили, що хтось у казан вихлюпнув пробірку сальмонели, а це вже натуральна біологічна війна з народом!

• Подобається Подобається x 6
  10. Romko

11. Max_

Max_ кл. москаль

Обосновать не желаете ?
    Я тут правила форума перечитал. В общем, там не нашлось таблицы, где в левом столбце был бы список тем, а в правом - список стран, граждане которых могут добавлять посты в теме.

И просьба - "огласите весь список" пожалуйста, кто в каких темах может участвовать. Был бы также признателен за определение статуса лиц без гражданства; лиц, не являющихся гражданами какой-либо страны, но имеющих вид на жительство; лиц, имеющих два и более гражданства.

12. -Erebus-

Борісе, я вважаю необґрунтованим зі свого боку вмішуватися в українську політику, хіба що можу виступити у якості спостерігача або журналіста. І не підтримую тіх росіян, що поїхали брати участь у Євромайдані, до речі. Можу лише якось висказати свою думку на форумі тут стосовно подій. І для мене здається правильним, що вам потрібно розібратися самим що і як.
    А сам я на російську політику даю гроші, наприклад коли брав участь в виборах віддав доволі багато власних грошей.

13. аксакал

ІМХО, набато краще МИРНО, АЛЕ ДОВГО стояти ВЕЛИКОЮ МАСОЮ. Така новітня технологія валити диктатуру за сучасних умов. Як тільки Шапкокрад знов почне застосовувати силу, його гроші будуть заарештовани . А такий подразник розколе і зруйнує ПР. Тому варто - усім небайдужим - добровільно зголоситись на 10-відсотковий "податок" на користь тривалого Майдану.
    П.С. А внести Майдан=чорну раду=віче у Констітуцію є дуже непогною ідеєю!

---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Можна ще - як я - просто принести гроші до скриньки на майдані у своєму місті. Без "платні за обслуговування банком".

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

Спочатку я сам так думав - Ваша хата точно з краю. Але згодом зрозумів: ті росіяни, хто хоче повалити Путіна, неодмінно мусять зірвати поглинання (навіть неформальне) України Росією.

14. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Формально, за флуд Ви вже попередження чи бан заробили навіть цим постом! :mocking:
    Просто, перестаньте флудити і повертайтесь до теми.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлоп, до "правил" для нормальних людей є ще й "совість", про існування якої ти, мабуть, не здогадуєшся, як і вся твоя Московія з її вічним рилом в чужому кориті.

Це буде звичайний "тупізм", який Янику, як мертвому припарка.
    Потрібно чітко відмежуватися від бандитської влади і вести справу до трибуналу над нею. Тільки, коли набереться достатньо матеріалів про антидержавні дії, зібрати людей і відправити матеріали в Європейський суд.

16. -Erebus-

Зрозуміло, що успіх Євромайдану нанесе політичну шкоду Путіну, але участь росіян в тому не вважаю необхідною і корисною, скоріше навпаки.

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мне вот какая мысль пришла - а почему вдруг в истерическом перепосте не указали - а на каком основании Россия предъявляет эту самую неустойку? А? ТАК ведь ясно на каком - согласно контракта подписанного - а тут внимание! ей - "узницей совести"... Какая красивая попытка развода - обвинить в наделанном Йулей нехороших путина с профФесором. Их есть за что обвинять - но это не снимает с йули ответственности за возможные наши финансовые потери.

18. Romko

19. iso

iso Well-Known Member

Даремно страдаєте фігнею. Це рекомендація

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мета ворогу України, Путіна, одна - довести нашу державу до банкрутства. Тому він і кинув гроші на підтримку тих, хто це робить в самій Україні.
    Якби ці ідіоти Сєні з Віталіками з самого початку Євромайдану повідомили про початок роботи слідчої комісії по збору матеріалів для майбутнього трибуналу над злочинним угрупуванням під назвою "партія регіонів", попередили іноземні держави про нелегітимність Януковича до закінчення роботи цієї слідчої комісії, то теперішні угоди з Путіним не мали б юридичної ваги.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)