Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Max_

Max_ кл. москаль

Нет, не думаю, что Западная Украина только гуляет с флагами, а Восточная день и ночь думает, как еще лучше двигатель сделать. Двигатели и самолеты упомянуты с целью поставить под сомнение, что восток и юг - это быдло и скотина.
    Насчет ЛАЗа точно не знаю, за исключением следующего - мог делать и делал нормальные автобусы, может не на уровне Неоплана, но по крайней мере не скотовозы. Если действительно россияне купили, возникает вопрос - а кто и зачем продал ? Что помешало разработать новые модели, тем более спрос на автобусы есть и неслабый ? Пришли кляты москали, выкрутили руки, выгнали инженеров от компов, рабочих от станков ?
    Минский автозавод, который никогда раньше автобусов не делал, почему то научился, их теперь даже прибалты покупают.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А що Вам нінравіцца?
    Ваш призидент лизнув в дупу царя,той пажаловал йому генерал-губернаторство.
    Схід і Південь люрають гарячим по ногах від захвату.
    Ви хочете,щоб нам тут це подобалось?
    А нам не подобається.
    Ви собі волайте - пуцькін-пуцькін,а ми не хочем.

• Подобається Подобається x 2
  3. Max_

Max_ кл. москаль

Любезнейший знает, о чем пишет. Когда будут клясть жителей Западной Украины "быдлом" и "скотиной" (термины из поста Педро), тогда в качестве контраргумента пойдут все львовские научные достижения и львовское высшее образование, статус культурной столицы и весь остальной позитив.

4. taksist

taksist Well-Known Member

ЧМО, ти нав'язуєш ідеольогію раба, який коли бачить що хазяїн лупить иншого раба починає голосно волати - а я працюю, я двигуни для літака роблю а не страйкую.
    рабська психольогія притаманна рабам незалежно від місця проживання, вони є і на сході і на заході.
    на заході менше бо там більше вільних людей.
    вільні люди є скрізь, я з харкова.
    і не кожна людина стане чи візьме в руки червоно-чорний прапор але шану та повагу до того прапора я маю.

і велике прохання - не писати у відповідь.
    я не веду дискусій з особами, які не шанують українську мову.

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

От революции всегда "тхне трупами".

6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Це від їхньої.
    Від нашої і у 2004, і в 2013 - пахне щастям, радістю та оптимізмом.

7. Max_

Max_ кл. москаль

Я тоже ни разу. Понимаете, это грузовой самолет ...

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Подивився - чого це ви ТАКе пишите - може в вас вже в строчцi "Мiсто" написано Калгарi чи Хайфа... :)))

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

А, ТАК це карнавал - без наслiдкiв - як у 2004-му?
    Коли все, що казали було брехнею... I зараз, кажете, ТАК? :facepalm:

9. IgorLvivM

Хто зна. Одне - точно! Сісти і пробувати отримати задоволення від безвиході - не наш шлях.

10. Max_

Max_ кл. москаль

А точно это ко мне вопрос ? Может, Вы самостоятельно решите, что и у кого покупать ?

Это пожалуйста подсчитайте самостоятельно, Ваша страна.
    За правильность конкретного подсчета - с нуля построить и оборудовать технический вуз или изготовить запас флагов - готов отвечать. Если, конечно, воспринимаете технико-экономические выкладки, ну или как сейчас это модно называть "обоснование инвестиций".

11. IgorLvivM

Ніхто так не пише. Це так, як ми тут всі - фашисти.

Десь так. Їм просто було пофіг. На сході також є аналогії таких спланованих підприємств-банкрутів.

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

з якого? де казав що яник не чмо а влада не гімно?
    мабуть він стоїть не через щось, а заради чогось ... і я десь казав що ура!!! відбулося !!! це Ви чомусь так усе сприймаєте ніби я собі на сідниці профіль "Я" благочестивого натуцкав ...

оо, ну гаразд пани хєрої болгарські котрі три рази не раби, незламні, котрих не купити, котрі не-зігнені, котри будуть стояти!!! ура! настіко що готови Вкрайну пиляти лише б їх носи не воротило від дАнєцкіх,
    по-перше, стосовно кроку януковича і впливу його, це прогноз і міркування не більше ...
    по-друге, пани не-зігнені, перш ніж розмахувати своєю завзятістю було б дуже цікаво послухати що далі? пшепрошу ....

---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

підпис ставиться наприкінці повідомлення, а не попереду ...

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вы на сайт ЛАЗ давно не заглядывали?

• Подобається Подобається x 2
  14. Max_

Max_ кл. москаль

Розумієш, по перше, я тебе не знаю, знати не хочу, а також щось не пам'ятаю, чи дiйсно я з тобою пас свиней ? Мені здається, все ж таки нi, тому с ким Ти їх пас, тому і тикати будеш.
    По друге, моя рiдна мова росiйска. Українську я розумiю i поважаю, но писать на украинском не могу - приходится проверять каждое слово во избежание ошибок.

Руль тебя не заждался ?

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

А точно ко мне вопрос ?

15. sani

sani Well-Known Member

ну то не рахуйте, те в чому поняття не маєте! А якщо маєте бажання розібратись поїдьте і подивіться, хто є хто!
    Хто що виробляє і хто що робить, в кого плюсове сальдо бюджету, а в кого дотації з державного бюджету! А тоді розказуйте за прапори!
    Доречі все обладнання на антимайдані - бюджетне!
    А все обладнання на євромайдані - речі і пожертви людей!

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тролів треба банити а не годувати...Засрали тему вАпше...

• Подобається Подобається x 3
  17. Max_

Max_ кл. москаль

Пишу и считаю только то, в чем уверен и знаю.
    Вам же предлагаю, если конечно интерес есть, посмотреть хотя б в интернете насчет 124-го, 225-го Ан и прочих моделей. Узнаете много нового, получите дополнительный повод гордиться своей страной.
    Заодно отпадут вопросы кто на чем летал.
    На отказ от предложения обижаться не буду, обещаю :)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут ЛАЗ взагалі в темі "Євромайдан"? Якісь двигуни... хрень знає шо...

19. Max_

Max_ кл. москаль

Пора банить клятых москалей. Самолеты какие то, двигатели ... Да ну их нафиг, зачем они нужны, особенно в Европе.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тут шо, мало тем для цього на форумі? Мене наприклад конкретно повсякденне життя Майдану цікавить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)