Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. malamut

malamut Member

Всеравно переведи,коль умный такой? Я реально не понимаю вашего языка,и это мой минус.Вы на Русском со мной общатся отказываетесь?

2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

https://translate.google.com/?hl=uk&tab=mT#uk/ru/

• Подобається Подобається x 3
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я звичайно не володію інформацією на рівні організаторів, але як на мене стояти це все що зараз можна зробити, ну може ше невеликі вилазки до уряду, АП чи в Міжгіря....
    А так, стояти, тупо стояти і не ступатися. Без фанатизму, змінювати один одного, тиждень відкозакував, пару днів відпочив і знову на Майдан...

4. IgorLvivM

Цілком, до речі, гарний план.
    Були і ще дивніші. І в Чилі при Піночеті, і в ПАР.

5. malamut

malamut Member

скуден,как и та кошка дранная:haha:В этом и вся ваша суть.Хотя судя по форуму есть люди и грамотные:)

6. IgorLvivM

От брехло псяче! :mocking:
    І правильно! Ідіотів в нас не люблять. Достатньо буде десь на російському чи севастопольському форумі прочитати про бандерівців, автомати, повішаних москалів. Все це - правда!

• Подобається Подобається x 2
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Овва! Маламуда вже відловили гицелі.
    Мабуть для цього:

• Подобається Подобається x 8
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

9. IgorLvivM

Капець! Що то за церква? Київська чи їхня МП? І що то за "дві країни" де він був?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

їхня, масковская....

11. liyama

liyama Well-Known Member

12. IgorLvivM

Чимось комуніста нагадав.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  14. kym

kym Well-Known Member

пощо ви цитуєте тут цього проплаченого журналюгу. Ви що не бачите що він боротьбу з Януковичем хоче перевести на боротьбу з Росією, хоче здискредитувати троьхголову опозицію і всяке таке інше. Розумі люди його писанину і передачі давно похерили. До речі якщо б була одноголова опозиція то вже давно б купили, вбили, залякали, посадили в тюрму за наркотики чи ще за щось і по любому знайшли бандитський метод позбутись конкурента. З троьма так не зробиш... всім трьом наркотики не підкинеш. Так що те що немає зараз явного лідера це перевага а не недостаток. Остапчик теж це розуміє, але є команда з Києва розумно і методично дискредитувати тих хто проти влади от і розпинається. З Росією теж все ясно. Янукович піде до Росії рівно на стільки на скільки позволить США - у їхніх банках його гроші і гроші його подельніків. Погано що так є, але злодій ніколи не може бути самостійний

15. Romko

Ви читати вмієте,таварісч Кім?

• Подобається Подобається x 1
  16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пля .... де я радію? я обговорює то що чую, я звідки знаю як воно буде? до чого призведе і чи не розппп... під час слідкування з точки А до точки Б ... уже усьо "Арт - радіє" що за народ ....

17. sani

sani Well-Known Member

ну блін коли дойде до всіх нас - треба відділитись від тих що хочуть в росію...

18. IgorLvivM

Ех! Було б добре, щоб Ви були праві!

---------- Додано в 07:52 ---------- Попередній допис був написаний в 07:50 ----------

Це про професійний інтерес. Дешевший газ - більше пожеж! :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  19. Romko

• Подобається Подобається x 7
  20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Пацаны дабазарились...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)